|
||
| klibin haa'lama bölümünde harun'un bir yüz ifadesi var,görünce bu adam oyuncu olabilir dedim! | ||
|
||
arkadaşlar Küçük Sevgilim,Dream 10 a 8. sırayla dahil oldu... ![]() artık 6 numarada. yükselmiş küçük sevgilim o daha çok yükselir. 1 numaraya oturması çok sürmez. hatta 1-2 haftaya kadar 1 numara olmazsa benim adım pelin değil aha buraya yazıyorum, hepiniz şahitsiniz (hadi mvö kara çıkarma yüzümü )evet arkadaşlar klibimiz hızla zirveye yükseliyor 3 numarada...
|
||
|
||
bence klibin sonları çok amatör'ce
|
||
|
||
| ben sadece dinledim, hiç izlemedim... nasıl izliyorsuz? nasıl olduğunu çok merak ediyorum. ama şarkı çok güzel. | ||
|
||
resmi sitede klip var ordan izleyebilir ve de kaydedebilirsin ![]() ( www.morveotesi.com ) |
||
|
||
aslında tümüne bakıldığında güzel bir klip ve izlemekten zevk alıyorum ama diğer grup üyeleri biraz daha çok görünse daha iyi olurmuş... bir de şebnem ferah'ın oynamasını isterdim ama o zaman küçük sevgili durumunda harun olurdu o ayrı konu ama en sonunda kerem k. kıza bakıp dilini sonuna kadar çıkarıyor ya o sahneye bayılıyorummm
|
||
|
||
| bence çoğunlukta harun abimin oynamasının sebebi şarkıyı onun yazmış olmasıdır. ( ama şebo oynasa çok hoş olurdu gerçi bu kız gibi elini harun abimin omzuna koyamazdı. ) | ||
|
||
| iyi bir klip olmamış bence. özellikle o kızın aaaaaaa aaa aaa aaaaaaaa diye ağzını açması | ||
|
||
| klip mtv listesinde 5. sırayı almıştır. bilginize... |
||
|
||
klip çok fantastik zaten şarkının melodisinden böyle klip beklenirdi de benim hiç aklıma gelmeyecek bir çekim olmuş . bu arada harun güzel dikiş yapıyor... tam evlenecek cinsten (elinden her iş geliyor.) kızmayın arkadaşlar takılıyorum sadece keremin dil çıkarışı da çok komik ya. herşey gönlünüzce olsun...
|
||
|
||
| klibi beğendim ancak klipte şebnem ferah da yer alsaydı sanırım daha bir hoş olurdu... | ||
|
||
| Klibi beğendim aslında ama kızın aaaaaaaa dediği kısımda tüm iç organlarını görmemiz gerekmiyordu .Harunun gülüşü Keremin dil çıkarışı romantik ortama eğlence katmış hakikaten. | ||
|
||
yalnız kızın kanatları hangi ara beyazdan siyaha dönmüş onu kaçırdım
|
||
|
||
Klibi beğendim aslında ama kızın aaaaaaaa dediği kısımda tüm iç organlarını görmemiz gerekmiyordu .Harunun gülüşü Keremin dil çıkarışı romantik ortama eğlence katmış hakikaten. yalnız cidden kız ağzını aşırı fazla açıyor yırtılcak diye korkuyorum.. bunun dışında iyi bi bir performans sergilemiş...
|
||
|
||
| Piercingini göstermek için açıyor ağızını hiç hoşuma gitmedi o sahne. |
||