|
||
keşke şebnem ferah oynasaydı hııh ben o kızı hiç sevmedim o da bana bayılır zaten
|
||
|
||
| şarkı çok güzel... klibin bazı yerleri eksik olsa da şarkının güzelliği o eksikleri kapatıyor.hoş olmuş bence, ben beğendim | ||
|
||
| klip gerçekten çok güzel,şarkı zaten güzel bilmem söylemeye gerek var mı? | ||
|
||
| maalesef klibi yeni izledim.evet hep harun ön planda ama klibi itici bir hale sokmamış.küçük sevgilim'i dinlerken gözüm hiçbir şey görmüyor | ||
|
||
| Aslında şarkı duygusal tabi doğal olarak da insanları etkiler. Ama ben bu şarkıyı Mvö'nün siyasi yönünün daha ağır basığ şarkıyı Bush ve Blair arasındaki ilişkiyi anlatıyorlar diyerek dinliyorum.Blair küçük sevgili Bush büyük sevgili.İngiltere artık askerlerini çekiyor ortalarda gözükmüyorlar Bush'da doğal olarak kızıyor.Diyor küçük sevgili sen bana neler yaptın.Gittin askerlerini çektin 20.000 asker daha yollamak zorunda kaldım senin yüzünden sanki yoksun gibi kısmıda burdan geliyor.Ondan sonra Blair çekilmesi Cumhurbaşkanlarının istifası ingiliz halkını sürekli eylemler içinde bulunması karşı çıkmalar Blair çekildi Bush köpürdü.Zaten herşeyin başı bu adam herkes ona kızıyor. Ben bunu düşünerek dinliyorum . Klip biraz siyasi olsaydı herhalde dediklerim tutardı yerine uyardı ama.Olmadı düşündüğüm.Zaten düşündüğümde fazla siyasal ve eleştirisel oluyor hatta baya bir dokanır onlarada.MorveÖtesi yapar bunu ama bu duygusal bir şarkı olarak daha iyi . |
||
|
||
| arkadaşlar ben de klibi izledim biraz ben de hayal kırıklığına uğradım neden derseniz gruptaki diğer üyelerin klipte olmaması beni şaşırttı. bence onlar da olmalıydı. | ||
|
||
arkadaşlar Küçük Sevgilim,Dream 10 a 8. sırayla dahil oldu... ![]() artık 6 numarada. yükselmiş küçük sevgilim o daha çok yükselir. 1 numaraya oturması çok sürmez. hatta 1-2 haftaya kadar 1 numara olmazsa benim adım pelin değil aha buraya yazıyorum, hepiniz şahitsiniz (hadi mvö kara çıkarma yüzümü )evet arkadaşlar klibimiz hızla zirveye yükseliyor 3 numarada... ![]() yükseldi, yükseldi ve zirveye oturdu bu haftaki dream 10'da küçük sevgilim 1 numara! ben demedim mi ya
|
||
|
||
küçük sevgilim im birinciliği tüm mor ve ötesi sevenlere hayırlı olsun........
|
||
|
||
| "Küçük Sevgilim" 1 numara! "Küçük Sevgilim" Billboard Türkiye'nin Mart 2007 Rock Şarkı listesinde de 1 numarada! Ayrıca şarkının videosu Dream TV'nin bir hafta boyunca en çok izlenen videolarının yer aldığı Dream 10 listesinde bu hafta bir numarada; MTV Hit List TR'de 4, NR1 TV Yerli Top 10 listesinde 6 numarada yer alıyor. www.morveotesi.com |
||
|
||
| ben klibi izlemiş bir insan olarak konuşuyorum; klip güzel olmuş yönetmenin hakkını vermek lazım. ama neden sadece Harun abiyi görüyoruz diğer sevgili üyelerimizi de görmek isterdim.Bir de Şebnem Ferah da olmalıydı.acaba size de caroline roy bacımızın haa-aa bölümünde harun abiyi ısırmak isteyen bir vampir ifadesi var gibi gelmedi mi ? neyse yönetmene işini biz öğretecek değiliz ya. bir de merak ettim daha mutlu olamam'ın klibindeki kız yaşıyor mu? yapışkan kız kitlesi öldürmüştür onu ya. saygılar, sevgiler |
||
|
||
| ben beğenmedim sadece harun var grubun diğer elemanları ve şebnem ferah klipte yok | ||
|
||
| GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ESER OLMUŞ BUNU YAPANLARA TEŞEKKÜR EDERİM MUHTEŞEM BİR KLİP!! |
||
|
||
| Açıkcası ben pek beğenmedim ve klibin bu kadar ilgi alacağını düşünmüyordum. Şarkı güzel olunca klibde güzel geliyor insanın gözüne kanımca.. :p | ||
|
||
| bence kilibin en güzel sahnesi kerem k.nin küçük sevgiliye dil çıkarttığı son sahne=) | ||
|
||
| bence bu güzel şarkıya o kız hiç olmamış ama şarkı çok güzel darbe hele mükemmel, pardon haksızlık yapmayayım mor ve ötesi'ne, adamların bütün şarkıları çok güzel. | ||