|
||
| ya bence klip çok da iyi olmamış..bir kere şebnem ferah'ın sesi çan gibidir tamam da..o sesi çıkarırken ağzının o kadar yırtılacak gibi açtığını sanmıyorum:)..kız çok itici ve gereksiz..ama harun ve klibin geri kalanı(çekim,renk,dekor) süper olmuş.. | ||
|
||
| canım sıkılınca açık dinlediğim şarkılardan biri çok severim benim kendime olan yalnızlığımı yok eder bu kadar anlamlı yanee
|
||
|
||
| yoruma açık bir klip daha.çok güzel bir klip yapıldı ama diğer elemanları da fazla görmek isteriz tabiki. | ||
|
||
| canım her sıkıldığında açıp dinlediğim bi şarkı ve şu an dinliyorum | ||
|
||
harun abinin kızı klipte neden ordan oraya götürdüğünü anlamadığım bi klip
|
||
|
||
| Belki onun için çok uğraştığının kanıtıdı, bulmaca gibi bir klip.. Ama aklıma bir şey geldi.Hani klibin sonunda sanki her şey geri sarılıyor ya, sanırım orada yaşandı, oldu, bitti.Her şey geride kaldı anlamı verildi.En azından ben öyle anladım ama sadece bir kamera açısı da olabilir.Bulmaca gibi bir klip... |
||
|
||
| Artık sindirdim klibi.Başta çok sert çıkmıştım.Ama bir aşk şarkısına da ancak böyle bir klip çekilir. | ||
|
||
bugün powertürk'te bu klibi yayınlarken klipe ilgili ufak bilgiler de verdiler. klipte oynayan güney afrikalı caroline roy craig david'in fill me in adlı klibinde de oynamış (klibi youtube'da bulabilirsiniz isterseniz). klip film noir olarak adlandırılıyor. 16 mm'lik film olarak çekilmiş. 16mmlik film adını negatifinin genişliğinden alıyormuş.profesyonel ve yarı profesyonel filmlerde kullanılırmış 16 mm'lik film. klibin yönetmeni ketche. harun abi ketche ve yaptığı işle ilgili olarak da bir şeyler söylemiş ama unuttum onları. klibin konusunu verdiler: bir kadın ve erkeğin acı dolu aşkı. bir de aşkın tanımı verildi. bütün bu bilgiler klip üstünde klip dönerken çıkıyor. programın bir adı da vardı sanki ama onu da unuttum.
|
||
|
||
| şarkı harika bişey ya.klip açıkcası beni pek tatmin etmedi ama şarkı güzel yani.harun zaten söylemeye gerek yok.mükemmel | ||
|
||
| Evet Şarkı çok Mükemmel Bütün Rock Camiasına Hayırlı Olsun | ||
|
||
| harun cok ön plana cıkmıs sevmedim kerem özyegen gormek istiyoruz | ||
|
||
| kücük sevgilim harıka bır klıp tabıkı harunda harıkaaaaa | ||
|
||
| http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,15127.0.html | ||