mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Küçük Sevgilim ekranlardaki yerini aldı!

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

22.01.2007 20:16:38
aklıma bir şey geldi. o kızın beyazdan siyaha doğru geçmesine biraz daha anlamlı şeyler buldum. şimdi başta harun abinin ona kanat falan dikmesiyle bunların ilişkileri başlıyor. ve o zamanlar her şey güzel, her şey beyaz. ama sonra her şey kötüye gidiyor ve harun abi ondan kurtulmak, uzaklaşmak falan istiyor. çünkü kız onu kırıyor, harun abi de onu falan... bu yüzden kızı o demirden şeyin içinde başka yere götürüyor. ve o sıralar her şey kötü olduğu için kız siyahlar içinde... ha bir de arkadaşım dedi aklıma geldi sonuçta bu şarkının yazarı harun abi, aşk onun aşkı yani klibin de onun üzerine olması gayet normal Smiley

***ESRA*** 22.01.2007 20:27:29
ha bir de arkadaşım dedi aklıma geldi sonuçta bu şarkının yazarı harun abi, aşk onun aşkı yani klibin de onun üzerine olması gayet normal Smiley
[/quote]

evet aslında gayet mantıklı... Cheesy Wink Smiley

ecee 22.01.2007 20:42:56
heheheee... ben de izledim klibi... fakat biraz fazla harun tekin odaklı olmuş... klibin temasına uygun olmuş bir yandan da harun tekin'in tek olması ama grupta biraz az gösterilmiş yaa...

22.01.2007 21:25:30
ben hala izleyemedim bütün günüm okulda geçiyor çünkü Cry acaba internette ne zaman görmemiz mümkün olucak Huh

siyah düşler 22.01.2007 23:58:19
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.finallerim bitince soluğu sizin yanınızda aldım:)küçük sevgilim klibin izleyemedim daha ancak eleştiriler çok.umarım bende hayal kırıklığına uğramam

bihtermvo 23.01.2007 06:48:38
millet internette yok mu klip bir de harun'un ağırlıklı olması çok iyi olmuş 4 tane adam, şarkı küçük sevgilim,burası türkiye yani her türlü yanlış anlaşılma olabilir malasef bu nedenle iyi yapmışlar

grey_teared 23.01.2007 08:54:06
Ben aslında grubun diğer üyelerinin klipte pek görünmemesini bir açıdan doğru buldum çünkü şarkıda pek performanslık bir şey yok. Yani şarkı slov (hem de bayağı bir slov). Yani mesela kerem Ö. gitarı boynuna asıp duramazdı ya orda çünkü gitar az ve gerektiği kadar hissediliyor. Davul deseniz kerem k. slov motion'da göstermeleri gerekirdi Smiley bas gitardan pek anlamam ama onun da güzel bir açıklaması olabilir...
Bu arada klibi daha göremedim ama forumdaki yanıtları okuyunca ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Hatalıysam affola Smiley

granta 23.01.2007 09:44:17
mor ve ötesi'nin şimdiye kadarki en beğendiğim, en orjinal klibi. Klipte oynayan kızın ensesindeki barkod dövmesi bence çok şey anlatıyor. Klip boyunca bu tür mesajlar vardı. Anlayana....

berfus 23.01.2007 11:15:53
ya çatlayacağım ben de daha izleyemedim

TheCoderBoy 23.01.2007 11:42:39
mor ve ötesinin şimidiye kadar ki en beğendiğim, en orjinal klibi. Klipte oynayan kızın ensesindeki barkod dövmesi bence cok sey anlatıyor. Kilp boyunca bu tür mesajlar vardı. Anlayana....

klibi hala izleyemedim, yalnız ensedeki barkod olayı biraz çalıntı fikir olmuş sanki.. bkz: codename 47

granta 23.01.2007 13:13:55
bir oyundan çalıntı olduğunu söylüyorsun da vermek istediği mesaj çalıntı mı?... Bu oyunda da aynı mesajı mı veriyor??..

m-o_r 23.01.2007 14:04:38
bu klibin anlatmak istediği gayet açık bence hele o barkod en vurucu yerdi.klipte yanlız boy sıraları ve kerem kabadayı'nın dil çıkarışı,harun'un kızın kanatlarını dikmesi(eline de pek yakışmış )çok ilgimi çekti .klibin hiç bir sahnesinin çalıntı olduğunu düşünmüyorum hepsi gayet orjinal.ben 1 saat içinde 4 kez izleyebilme şansına eriştim.ayrıca o an sinirlerim bozuktu ve klibi izleyince moralim yerine geldi.ben zaten demiştim mor ve ötesi yaparsa alasını yapar diye müthiş bir şey olmuş  tek kelimeyle harika.ben aslında şebo'nun da bu klipte olacağını tahmin ediyordum demek şebosuz da bu şarkı güzel(lafım size değil bir yerlere gönderme yapıyorum) olabiliyormuş.       
                                     Cheesy herkese morlu günler Cheesy

m-o_r 23.01.2007 14:06:09
arkadaşlar bugün müzik hattı'nda küçük sevgilim klibini yayınlayacaklarmış izlemenizi tavsiye ederim.

TheCoderBoy 23.01.2007 14:14:59
bir oyundan çalıntı olduğunu söylüyosun da vermek istediği mesaj çalıntı mı?... Bu oyunda da aynı mesajı mı veriyor??..

kendi fikrim tamamen.. kızmaya gerek yok Grin

ordinaryus 23.01.2007 15:37:15
ben hala izleyemedim:(
çok mutsuzum....SadSadSadSadSadSadSad

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17