mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Küçük Sevgilim ekranlardaki yerini aldı!

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

adimyok 23.01.2007 16:25:33
ya ben klibi iki defa izledim ve hayran kaldım, hala etkisindeyim yani.mor ve ötesi'nin uyan'dan sonra en profesyonel klibi bence.klipte harun abinin "küçük sevgilisi" ile inişli çıkışlı ilişkisi anlatılıyor.benim anladığım kadarıyla harun abi kızı görmek istediği gibi görüp o şekilde seviyor(çünkü kızın kanatlarını kendisi dikiyordu)ayrıca klibi izler izlemez kızın ensesindeki barkotu farkettim,çok ilginç geldi.belki de kızın sahteliğini anlatmak amacıyla yapılmıştır...klipte beni en çok etkileyen şey ise tamamen mekan,görünüm,klibin renksizliği ve nasıl diyeyim şarkıdaki duygunun izleyenlere verilmiş olmasıydı.harun abinin ön planda olmasına gelince şarkıda zaten iki kişi arasında geçen bir aşk anlatıldığına göre tüm grubun yer alması çok saçma olurdu(bu arada harun abi de klibin hakkını vermiş yani)bir de şarkıda tüm grubun olmasını gerektiren bir şey yoktu ayrıca herkesin bildiği bir gerçek var: şarkıyı harun abi yazdı.bu yüzden onun ön planda olması gayet mantıklı.yalnız sizin de söylediğiniz gibi  tikylerin bağırışmalarını duyar gibi oluyorum. klipte şebo'nun oynamaması bence çook iyi olmuş çünkü birlikte olsalardı reklam yapmış gibi olacaklardı.düşünsenize cambaz'da olduğu gibi bütün tikyler haruuuuuun diye bağıracaklardı.neyse işte klibe hayranım kısaca kim çektiyse tebrik ederim.ya bu arada klibi kimin çektiğini biliyorsanız bana da söyler misiniz.aklıma ilk önce gürcan keltek geldi çünkü böyle bir klibi ancak o çeker diye düşündüm ama tam olarak bilmiyorum.

haruf 23.01.2007 16:35:22
klipte diğer grup üyelerinin aldıkları rollerin çok az olmasına yakınanlara söylüyorum..
siz, iki kerem ve burak'ın küçük sevgilimi çalarken harun'un da bu sırada hem şarkıyı söyleyip hem de kızla aşk yaşamasını mı bekliyordunuz?? ne kadar saçma olurdu...ya da dördünün de klipteki kızla ilişki içerisinde olduğunu anlatan bir klip düşünsenize...iğrenç...daha güzel olamazdı yani...her ne kadar klibin sadece sonunu izleyebilsem de...bu şarkının klibine daha güzel bir senaryo yakışırdı diyenlere artık bir film sektöründe çalışmalarını öneriyorum...belki sağlam bir kameraman olmayı becerebilirler Angry Undecided

ordinaryus 23.01.2007 17:40:43
klibi az önce izledim ve biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası daha farklı birşeyler bekliyordum. en çok kerem kabadayı nın dil çıkardığı yer hoşuma gitti  Tongue

_cambaz_ 23.01.2007 17:47:59
 'Tiki' olasım geldi, klibi izlerken..!! Tabi çok önemli şahsiyetler onlar, hepimiz için(!)  Lips Sealed

Maşallah küçük sevgili de bir küçükmüş bir küçük(!) Harun Bey kendisini iterken nasıl da yoruluyor(!)
 Kraliçe, tahtında..

nuwanda 23.01.2007 17:53:00
klip web sitemizin her tarafında Smiley

summer 23.01.2007 17:55:37
sonuna denk geldim tesadüf kanalları değiştirirken... şarkının ruhuna uygun bir klip olmuş gibi :S
baştan sona izlemem lazım ama yaa... Sad

nuwanda 23.01.2007 17:56:32
baştan sona izlemen için siteyede koyduk doya doya izle Smiley

_cambaz_ 23.01.2007 18:03:10
 Ne tuhaftır ki öteki Mor Ve Ötesi klipleri 'sitenin her tarafı'na konulmamıştı. Demekki bu küçük sevgilicik çok tutmuş. Tabi güzel klip..  Lips Sealed
 Teşekkür ediyorum kendi adıma, klibi sitenin her tarafına koyduğunuz için...

23.01.2007 18:06:00
ilk sözüm adimyok'a : klipte şebo oynasaydı reklam olurdu falan demişsin. hiç alakası yok. şebnem'e o şarkıyı numune olsun diye söyletmediler ya... reklam yapmak isteyen klibinde manken falan oynatır şebnem ferah'ı değil...
ikinci lafım haruf'a: "siz, iki kerem ve burak'ın küçük sevgilimi çalarken harunun da bu sırada hem şarkıyı söyleyip hem de kızla aşk yaşamasını mı bekliyordunuz??" demişsin. evet ben aynen onu bekliyordum. klip aynı olsaydı ama araya kerem ve burak gitarıyla, kerem de davuluyla girseydi hiç de kötü olmazdı.ortam zaten loş bir ortam, gayet de güzel dururlardı... değişik bir hava katarlardı klibe...ha olmadı bari arada gözükselerdi böyle oturuken pencereden falan bakarken. onlar bir grupsa bence aşk ya da şarkı kimin olursa olsun klip tek kişinin üzerine olmamalı. hem albümlerde şarkı kimin olursa olsun şarkı yazarına "mor ve ötesi" diyorlar. o zaman klipte de "mor ve ötesi" olsaydı... ben de klipte sadece "harun" abinin olmasını bir yerde mantıklı buluyorum ama sonuçta biraz hayal kırıklığına da uğradım...

nuwanda 23.01.2007 18:13:00
Ne tuhaftır ki öteki Mor Ve Ötesi klipleri 'sitenin her tarafı'na konulmamıştı. Demekki bu küçük sevgilicik çok tutmuş. Tabi güzel klip..  Lips Sealed
 Teşekkür ediyorum kendi adıma, klibi sitenin her tarafına koyduğunuz için...

Daha öncekilerde konuldu. Ama anasayfaya koyuldu ama ben tatilde olduğum için anasayfayı güncelleyemiyorum ve dikkat çekecek yerlere koyuyorum daha klibi izlemedim ki dikakt çeksin Smiley

ummuhan ve otesi 23.01.2007 18:17:09
haklısınız aslında..hepsini görseydik klipte çok hoş olurdu ama ben  klibin etkisinde öylesine kaldım ki sanki sırtımdan biri iğne iplikle birşey dikiyor..ben beklediğimize değdi diye düşünüyorum..süper ötesi bir klip armağan ettikleri için hepsine çok teşekkür ediyorum Smiley

23.01.2007 18:18:33
neden bu kadar büyütüldü anlamadım ben ilk defa bir grubun solistini klipte tek görmüyoruz ya gayet normal doğal bir şey... yani bu kurguya sonda görünmeleri uyuyordu bencede ... mor ve ötesi nin çoğu klibi performans görüntülerinden oluşuyor olsun varsın bu seferde böyle : )) buarada dikkatimi çeken bir ayrıntı kerem özyeğen in gitarıydı hiç görmemiştim umarım klibin çekim arkasını power turk ya da mtv türkiye gösterir adimyok yönetmen konusunda benim de aklıma gürcan keltek geldi şirketten de çünkü bayağ iyi sonuç alındı  neyse anlarız yakında Smiley

rock_gokce 23.01.2007 18:44:26
ne diyim Allah tuttuğunu altın etsin ;Dklibi ilk defa burda izledim hemde defalarca izlyebilirim Smiley

arki 23.01.2007 18:48:08
klibi daha televizyonda izleyemedim ama allah razı olsun siteye koymuşsunuz çok sağolun ben klibi çoook beğendim Grin  açıkçası. katılıyorum harun abi odaklı olmuş ama hepsiyle saçma olurdu gerçekten konusuyla mekanıyla süper olmuş bence.. .izlemeye doyamam ben Smiley

soulOfTheRock_cadıı 23.01.2007 19:11:52
 Yaa  klibi koyanlar Allah sizden razı olsun Grin klip gerçekten çok güzel olmuş morveötesi diye söylemiyorum orjinal ve hoş bir klip olmuş.evet diğer grup üyeleri az görünüyor ama şarkı ve konsepte uygun olarak bu gerekiyordu sanırım.beklediğimize çok değdi gerçektende. harun abimizde çok yakışıklı çıkmış Smiley(ama lütfen yanlış anlaşılmasın!) kerem k. abi çok şeker ya klibin sonundaki hali Cheesy

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17