|
||
bencede klip çok hoş olmuş, her ne kadar bu şarkıya klip beklemesemde hakkını vermişler cidden harun abinin sert bakışları falan, kızla karşılıklı bakışmaları baya etkileyici olmuş bu arada kasetçalar'da, klibi "ketche" yönetti demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
|
||
|
||
| açıkçası ben pek beğenmedim klibi...kızın mimikleri özellikle çok itici olmuş,biraz da tuhaf olmuş...şebnem kesinlikle olmalıydı klipte..eğer olamadıysada başka bir şarkıya klip çelilmeliydi o zaman.. | ||
|
||
| klibi ilk izlediğimde tuhaf buldum ama o şarkıdaki duyguyu izleyiciye çok iyi geçiriyor bana göre. mekanın güzelliği,harun tekinin şarkıyı içten söylemesi bir de kanatlar çok güzel olmuş bence.klibin tek sevmediğim noktası kızın şarkının sonundaki kısımlarda bağırması.o kadar garip ve yapmacık durmuş ki keşke o hiç bağırmasaydı da sadece harun tekinle kalsaydı olay.başarılı ve ayrıca çok duygusal bir klip olmuş hakkını vermek lazım... | ||
|
||
bencede klip çok hoş olmuş, her ne kadar bu şarkıya klip beklemesemde hakkını vermişler cidden harun abinin sert bakışları falan, kızla karşılıklı bakışmaları baya etkileyici olmuş bu arada kasetçalar'da, klibi "ketche" yönetti demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam ![]() evet bende şimdi hatırladım öyle denmişti |
||
|
||
| bencede klipte şebnem ferah kesinlikle olmalıydı..bana yapmacık geldi .. | ||
|
||
| çooooook güzel olmuş klip..... | ||
|
||
| Açıkçası pek beğenmedim.Daha güzel şeyler beklerdim.Kızı yaratması falan hoş tamam da bazı kareler bana komik geldi.Bir kere sadece harun tekin'in olması...Grubun diğer üyelerinin en sonra çıkması.Sonra 'harun'un yarattığı' meleğin ağzındaki piercingi göstermek için "aaa aa aaa" denilen yerde şekilden şekile girmesi..kızın ağzının içinin çekilmesi. Şu barkot meselesi de komik geldi biraz.Yani tamam harun yaratmış eyvallah da.Satışa mı sunacak?!Ne yazıyor orada "made of harun" ? Başka bir yolla anlatılsaymış keşke harunabi nin yarattığı..Bu kadar bekledikten sonra daha iyi bir klip beklerdim ama yine de güzel olmuş demekten alamayacağım kendimi... |
||
|
||
"made of harun" ![]() ya klibin çekilişi açısından falan belli çok kaliteli ve profesyonelce ama bu kadar emeği biraz daha iyi bir klip için harcamalarını isterdim. ya tamam aslında klip güzel ama mesela sonunda o kızın bağırışlarını o kadar gösterceklerine, kerem, burak ve kerem'i gösterselermiş.. siz de şimdi "taktın ama diğerlerinin gözükmemesine" diyeceksiniz ama takarım ben ben sırf harun abi için beklemedim bunca zaman
|
||
|
||
klip harun ve ötesi olmuş kısaca valla bunları eminim okuyorlar ama o kadar emek verilmiş şimdi kim bilir bu kliple kaç sene (!) daha idare etmemeizi bekleyecekler çok üstüne gitmeyelim
|
||
|
||
![]() ya aslında klip çok güzel bence, harun abiye saygım ve sevgim gerçekten sonsuz ki ben onu da suçlamıyorum. ben zaten kimseyi suçlamıyorum, bir kızgınlığım da yok. diğer üyeleri görememekten kaynaklanan ufak çaplı bir üzgünlüğüm var o kadar bu arada klibi MTV'de de gördüm. şu an klip 3 kanalda dönüyor ha bir de bizim forumda dönüyor (Dream tv, Türkçe ve Mtv'de klibi izleyebilirsiniz arkadaşlar...)
|
||
|
||
| tek kelime ile müthiş bence bu senenin en başarılı kliplerinde biri... daha şimdiden | ||
|
||
| az önce izledim.. defalarca.. beğenemedim maalesef.. sebep söyleyemiyorum, nasıl desem??? yarın bir daha izleyeceğim bakalım, inşaallah beğenirim bu sefer sonra, "sen ne biçim mor ve ötesi fanısın" der mazallah herkes..
|
||
|
||
| ben son sahnelerine yetişebildim. son sahnedeki kerem'in bilincalti efektiyle tüylerim diken diken oldu. konusuna hakim değlim klibin daha tamamen izlemedigim icin ama başarili prodüksiyon gozukuyor ve fakat dedigim gibi keremin sonda iki atlatmali sahnesi içimi fena etti. olmuş gayet... | ||
|
||
| ya çok güzel bir şarkı ve klip de çok güzel ama nedense bana normal bir rockçının aşka dair çekilmiş klibi gibi geldi bilemiyorum basit olmuş gibi ama anlamlı... | ||
|
||
gayet güzel olmuş tam tahmin ettiğim gibi
|
||