|
||
| bence klip çok iyi olmuş.çok farklı,harika olmuş.harun'un ön planda olması da şarkının anlamıyla çok iyi örtüşmüş bence.olay harun ön plana çıkmış,grup arka planda kalmış olayı değil bence,sadece şarkıya uygun bir konsept hazırlamaktı.gayet de iyi başarmışlar.tebrik ederim.klibin sonu da çok hoştu.hele ki kerem'in hareketi çok samimi geldi. | ||
|
||
| kilbi izledim gercekten güzeldi.eleştirilecek birşey yok arkadaşlar. bahsettiğiniz grup mor ve ötesi onların çalıntı işlere ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. |
||
|
||
klip güzel olmuş beğendim çok farklı olmuş gördüğüm en farklı kliplerden birisi ama diğerlerinin sonlarda görünmesi açıkçası beni üzdü
|
||
|
||
| ne yazıkki hiç beğenmedim şebnem ferah orada olmalıydı... | ||
|
||
| power turk te müzik haberin demesine göre klipte oynayan hatun güney afrikalıymış ve yönetmen kasetçalar da dendiği gibi ketche ... | ||
|
||
gothic havasıda var klipte süper olmuş harika
![]() |
||
|
||
ayy çok güzel olmuş yaa harika (:
şirketten sonra bu da bayağı bir beğenilecek gibi... ![]() |
||
|
||
bence güzel bir klip ama grubun harun dışındaki üyeleri çok az görünüyor. yani tamam 4 kişi birden aşk yaşamayı canlandıramazlardı kızla ama ne biliyim ben ötekileri daha çok görmek isterdim.
|
||
|
||
| klip sadece bir kurgudur, ama uydurursun şarkıya ama uydurmazsın.bence yeterince uygun olmuş şarkıya, ya da şarkının bana verdiği hislere.ve bence bir üye çok görünmüş diğer üye az, bunun çok bir önemi yok.sonuçta mor ve ötesi bizim bildiğimiz, 4 kişiden oluşan bir grup, klip ise dediğim gibi sadece bir kurgu.grup başlığı altında eserler veren bir topluluğun kolektifliği benimseyip benimsememesi üyelerin kliplerde görünme süresi ile ölçülmemeli diye düşünüyorum ben. beğendim klibi |
||
|
||
| ve hatta resmi siteden buyurun derim "küçük sevgilim" videosu yayında! Büyük Düşler'in ikinci video klibi "küçük sevgilim" televizyon ekranlarında. Yönetmenliği Ketche, görüntü yönetmenliği de “Takva” ve “Beyza’nın Kadınları” filmlerinden tanıdığımız Soykut Turan tarafından üstlenilen klip 16 mm film formatında çekildi. 1000 Volt post prodüksiyon stüdyosunda Artun Topçudere tarafından montajlanan klibin telesine sanatçısı ise dünyanın önde gelen renklendiricilerinden Dominic Aarons. Klibi yakında sitenin 'multimedya' bölümünde de izleyebilirsiniz. |
||
|
||
bence güzel bir klip ama grubun harun dışındaki üyeleri çok az görünüyor. yani tamam 4 kişi birden aşk yaşamayı canlandıramazlardı kızla ama ne biliyim ben ötekileri daha çok görmek isterdim. |
||
|
||
| mor ve ötesinin diğer üyeleri daha çok olmalıydı klipte ama bence çok iyi bir klip izlemeye doyamıyorum beğendimm klip ortamı renkler başlaması bitişi herşeyiyle çok güzel çokkk ...ama sadece burda izleyebildim henüz tv de göremedim ... | ||
|
||
| klip çok iyi de ne bileyim ya morlarıma tam doyamadım sorun orada (= herkesin söylediği gibi gözlerim şebo'yu aradı şüphesiz bence o da yer alsaydı klipte şarkının ruhu tam olarak verilebilirdi yine de morlarım çok iyi yapmışlar (= |
||
|
||
| harun yine harikaydı.muhtesem bir şarkıya çok yakısan bir klip olmus süper ama hala sadece dream tv ve mtv de yayınlandı :(bu kötü tabi. | ||
|
||
| her grubun bir frontman i vardir. morveotesi'nin ki de harun.. yönetmen ne derse odur ayrica, biz böyle öğrendik. klip morvotesi'nden ziyade yönetmenin işi... çok başarili gördüğüm kadariyla ama tekrar izlemem lazim zira youtube'dan alinan görüntünün kalitesi ziyadesiyle düşük oldugundan kelli tv'dan izlemeyi yegliyorum ve bekliyorum... bunun dışında yinelemek isterim ki, son sahnelerdeki atlamali kerem kabadayi planlari için sevgili yönetmenin alnindan öpesim var. |
||