mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Haberler ve Duyurular

Konu: Küçük Sevgilim ekranlardaki yerini aldı!

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

yaprock 24.01.2007 14:15:45
ı ıh şarkıya yakışır bir klip olmamış! Daha anlamlı bişey bekliyordum bu kadar uzun süreden sonra.. O sondaki ağzılarını yırtılırcasına açmaları da sanki onlar çok bağırıyormuş ta biz sesini kısmışız havası verimiş..Ha bide madem klibin çoğunda harun olacak grubu niye sona sıkıştırıyosunuz kardeşim sanki onları unutmuşta sonradan eklemiş gibi.. aralarda gösterselermiş ya kerem i burak ı !! yok ya ben anlamamışım herhalde klibi yoksa ben bukadar eleştirmezdim  Undecided yani umarım anlamamışımdır Huh

yalnız_şarkı 24.01.2007 15:55:15
Klibi çok beğendim! :)Klipte Şebnem Ferah'ın olmamasına üzüldüm ama bu seferde değişiklik olmuş n'apalım?Klipte  farklı olarak grubun performans görüntülerine yer verilmemiş.Şarkıyla paralel bir hikaye işlenmiş.Klipte keşke diğer grup üyelerine daha çok yer verilseymiş.Ama neyse.Mvö böyle uygun görmüş!Klipte Şebo'nun vokalinden sonra Harun a-haa-a-haa kısmını söyledikten sonra gülüyor! ???Bu da dikkatimi çekti.

ÇAYLAK TIPÇI 24.01.2007 16:59:00
ya ilk başta harun ve yanında bir kız görünce öfff dedim kendi kendime.mvö bunu nasıl yapardı?yanında bir kız ve şarkının da gidişatını biliyoruz hani benim küçük sevgilim falan?...yok ya dedim sonra bu kadar basit olamazdı yani günümüz klipleri gibi...
tabi klibi merakla izledikten sonra -beyaz kanatlı kızın siyaha dönmesi,..vs ve daha birçok özgünlük- tabi ki yanıldığımın farkına vardım büyük bir mutlulukla:)))
eleştireceğim nokta sadece şu:neden sadece harun??? ha şimdi çıkacaklar yok şimdi çıkarlar falan diye beklerken inanın bir ara solo bir klip izliyormuş hissine kapıldım...ne keremi ne burağı ne de KEREM ÖZYEĞENi ne de şebnemi ortada?....
neyse yine de özgün,ilgi çekeceğine eminim.

kaanyok 24.01.2007 17:15:23
açıkçası şarkının çok fazla bir sözü yok ki,bana müthiş anlamlı da gelmiyor çekilen klip bence iyi..yalnız kargonun yıldızların altında klibi var ya ona benzeyebilirdi tüm elemanların ekranda olması adına)ayrıca şebnem ferah ın bu klipte oynamayacağını tahmin etmiştim

24.01.2007 17:30:45
hala bu şarkıya nasıl klip çektiler anlamış değilim ama klipte sadece harun olması klip içinde çok doğru bir karar renkler gayet iyi sonuçta şarkıda tek bir kişi var onun küçük sevgilisi var yerinde olmuş ayrıca çok kendine has öğeler barındırıyor melek  beyaz iken siyah olması
ve melek olarak çıkan kızın ensesinde barkod var yanlış görmediysem çok ince bir nokta ya harika birşey
hehheeh kanatları harun dikiyor ya bu şarkıyı sevmiyorum diğerleri kadar ama hoşuma gitti ya
ya gülmesi felan sonlarda ilginç
grup üyelerinin geri kalan kısmı hiç gözükmesede olur nihayetinde bir grup var ortada illede klipte gözükecek değil ya ne kadar çok örnek var sonda grup üyeleri ayıp olmasın diye mi gösterildi acaba:D

bihtermvo 24.01.2007 17:31:55
izledim beklediğim kadar berbat olmamış Wink

24.01.2007 17:37:31
ya bir de klip çok gecikti son bandrollü albüm satışlarına baktımda ilk 10 da dahi değiller klip işe yararmı acaba albüm satışı olmayınca 3. klibi zor görürüz gibi bu klibe acayip uğraşmışlar ince ayrıntılarını bahsediyorum tabiki yönetmeni olsun vs ... ondanda gecikmiş olabilir ama para nafiş galiba ya keşke ayıp olmaz mı ya gelseydi küçük sevgilim radyolarda gözde milletin ağzında felan filan bunlar önemli oldu klip çekimlerinde yoksa sanmıyorum ya bu şarkıya bukadar özenli klip

fatihsbnc 24.01.2007 18:08:08
şirket faciasından sonra bu klip iyi oldu şirketi izlemeye tahammül edemiyordum niye şirkete çektiler onu da anlamadım Huh albümde bir sürü sağlam parça varken... neyse küçük sevgilim klibiyle durumu toparladılar. Gerçi ben yeni klibi ayıp olmaz mı? ya da kördüğüme bekliyordum ama olsun bu klip de iyi oldu iyi çekmişler, anlatım iyi, şebonun olmamasına gelince konu içinde değilde vokal olarak girebilirdi, konunun içine girmesi uygun olmazdı kliibin verdiği mesajlar itibariyle. bize böyle bir kilp izletttiğin için teşekkürler mvö.

past.past 24.01.2007 18:11:55
KLİP BENCE GÜZEL OLMUŞ.DERİN BİR KLİP OLMUŞ AYRICA MELEK SİMGELERİNİ KULLANARAK MOR VE ÖTESİ KALBİMDE BİR KEZ DAHA YER ETTİ.

HEPİMİZİN GÖZÜ AYDIN

mor_mvo 24.01.2007 18:23:48
çok hoş bri klip olmuş bencede ama nerdeyse baştan sona harun abinin olmasını bende pek beğenmedim,neyse buna da şükür Smiley

_nilüfer_ 24.01.2007 18:32:02
Açıkçası pek beğenmedim.Daha güzel şeyler beklerdim.Kızı yaratması falan hoş tamam da bazı kareler bana komik geldi.Bir kere sadece harun tekin'in olması...Grubun diğer üyelerinin en sonra çıkması.Sonra 'harun'un yarattığı' meleğin ağzındaki piercingi göstermek için "aaa aa aaa" denilen yerde şekilden şekile girmesi..kızın ağzının içinin çekilmesi.
Şu barkot meselesi de komik geldi biraz.Yani tamam harun yaratmış eyvallah da.Satışa mı sunacak?!Ne yazıyor orada "made of harun" ? Grin Başka bir yolla anlatılsaymış keşke harunabi nin yarattığı..
Bu kadar bekledikten sonra daha iyi bir klip beklerdim ama yine de güzel olmuş demekten alamayacağım kendimi...

ek olarak herşeyiyle katılıyorum..!! bir de bana klipte küçük sevgili diye harundan büyük bir kadının olması oldukça garip geldi..

adimyok 24.01.2007 18:39:11
sözüm pelin_gece'ye;
sen klipte şebnem ferah'ın oynamasını reklam olarak görmüyor olabilirsin -ki ben de o şekilde düşünmezdim ama- mor ve ötesi'ni bizim kadar sevmeyen, onların herşeyi parasal bir amaç için yaptığını düşünen bir çok insan var.benim o sözüm tamamen bizim gibi düşünmeyen insanları hedef alıyordu.ki zaten ben mor ve ötesi'nin şebnem ferah üzerinden reklam yapmaya çalıştığını falan düşünseydim onları dinlemez,bu siteye de üye olmazdım.sen beni tamamen yanlış anlamışsın,ayrıca ben tam da senin düşündüğün şeyleri yazmış olmasam bile lütfen site içerisinde herkesin yaptığı gibi biraz daha kibar olur musun, şebo'ya o şarkının numunelik verilmediğini ben de biliyorum Undecided Smiley

summer 24.01.2007 18:47:47
şarkıyı çok iyi anlatan bir klip olmuş çok beğendim ben...harun'un tek olması da o kadar garip bir durum değil bence...şarkının ruhuna uygun olarak bir kız ve erkek var...şarkıyı harun söylediği için o olacak tabi ki...

m-o_r 24.01.2007 19:38:06
bu konuyu tartışmak bile saçma yani bir erkek ve kadın var aralarında bir aşk geçiyor ve bu konunun etrafının süsülenip püslenmesiyle ortaya harukulade bir şey çıkmış.tebrikler emeği geçen herkese. bence harun'un görünmesi gayet mantıklı.sonuçta yönetmen öyle istemiş ve öyle olmuş.ayrıca bunu söylemeden geçemeyeceğim ''şirket'' klibini iyi bulmayanların nedeni neydi acaba, merak ettim? o kızın ağzındaki pirsing olayı iyi değildi ama klip herşeyi ile muhteşemdi ışıklar, verilmek istenen mesajın hissetiriliş şekli,en küçük ayrıntıya dahi önem verilmiş.şeboyu çok severim.ama bu klipte onu görmemek klibin kaderi açısından iyi olmuş.
            ya arkadaşlar eleştirileriniz gayet iyi ama olmuşla ölmüşe çare yok.kabulleneceksiniz.ben klibi çok beğendim.yapılan bir iş var ve o işe biraz saygılı olalım.
                  Cheesy herkese morlu günler Cheesy
(lütfen amacım tartışma yaratmak değil,mümkünse böyle olay içine girmeyin)

cagico 24.01.2007 20:06:08
izledim beğendim sayılır.harun abi'nin önde olması hatta sadece onun olması beni de üzdü biraz.ama şarkının yapısına bakınca ve biraz da grupların kaderinde olan bir şey olduğunu hatırlayınca( mesela kargo'nun yıldızlar'ın altında klibinde de koray klipte esas oğlandı) normal karşılamaya çalıştım.daha iyi bir klip olabilirdi.bu kadar geç de çekilmiş olması göz önünde bulundurulursa ben biraz hayal kırıklığına uğradım ama yine buna da şükür artık bir klibimiz var çünkü! Cheesy ayrıca klipte bir sahtecilik var yani şebo'nun olmaması klibi doğal yapmamış.özellikle o haa sahnelerinde.. bunun yanında harun abi'nin mimikleri çok hoşuma gitti,o kameraya yan yan bakıp gülmesi benim de dikkatimi çekti.sonunda kerem k. abi'nin dilini çıkarması da kopardı beni!  Cheesy

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17