|
||
evet arkadaşlar en çok gitmek istediğiniz sanatçı, grup kimlerr
|
||
|
||
| İLK CEVAP BENDEN MOR VE OTESİ BURSA KONSERİ SONRA ERKİN KORAY VE SONRA DA BULUTSUZLUK ÖZLEMİ | ||
|
||
| burda benim kadar deli evanescence hayranı yazılımcı bir abi var; serkan abi.. onu da mutlu etmek, kendimi de mutlu görmek açısından evanescence konserine gitmek isterdim. daha doğrusu onları türkiye'de görmek.. | ||
|
||
| tabıkı ılk olark MOR VE ÖTESININ daha sonra da Şebnem ferah ın | ||
|
||
| mor ve ötesi, bulutsuzluk özlemi, şebnem ferah, haluk levent, duman. |
||
|
||
| mor ve ötesi ve şebo tamam zaten de yani onlara her zaman çok gitmek isterim,bunun dışında feridun düzağaç istiyorum bu aralar çok fazla! | ||
|
||
| morlar ve şebnem ferah aslında bunların ikisininde konserlerine gittim kulise girdim ama tekrardanh birarada odtüdeki gibi konser vermelerini isterim | ||
|
||
| mvö buraya daha sadece 1 kere geldiği için:( tabii ki ilk tercihim onlar olur..sonrra da kargo'yu canlı canlı izlemek çok isterdim,sonra çilekeş,şebnem ferah,duman,emre aydın ve uzaar gider... | ||
|
||
daha önce hiç MVÖ konserine gidemediğim için kesinlikle mor ve ötesi...
|
||
|
||
ayrıca şebnem ferah emre aydın duman metallıca linkin park ve athena nın canlı performanslarını izlemek çok isterdim ...
|
||
|
||
| offff pentagram ya pentagram.o rüya gibi geçecek olan konser.ama gidemiyorum:( | ||
|
||
| Mor ve Ötesi Duman Şebnem Ferah Cranberries Nev(bi, kez dahaaaaa) Emre Aydın |
||
|
||
| mor ve ötesi şebnem ferah emre aydın duman kargo |
||
|
||
şebnem ferah rock manyağı ![]() VE morve ötesi
|
||
|
||
tabii ki RADİOHEAD.. daha bir kere bile gelmediler. canlı performanslarını göremedim hiç. youtubeden idare ediyoruz
|
||