|
||
| benim sevdigim bütün rockçıların birlikte çıktıgı bir konser olsa fena olmaz ancak böyle bir şeyin olması pek mümkün degil |
||
|
||
| Marilyn Manson konserine gitmek cok isterdim | ||
|
||
burda benim kadar deli evanescence hayranı yazılımcı bir abi var; serkan abi.. onu da mutlu etmek, kendimi de mutlu görmek açısından evanescence konserine gitmek isterdim. daha doğrusu onları türkiye'de görmek.. sana bi haber vermek istiorum evanescence 24 haziran 2007 pazar günü kuruçeşme arenada olcakmış kapılar18de açılcakmış konser21de başlıcakmış.ön grup olarak hayko cepkin var ![]() neyse ben mor ve ötesi ve şebonun konserlerine gitmek isterdim ))
|
||
|
||
| :)15 temmuzdaki avril konserine | ||
|
||
mor ve ötesine gitmeyi çok isterim. iki kere gittim zaten. Ama olsun bi daha gelse keşke denizliye. sonra da pink konseri olsa çok güzel olurdu
|
||
|
||
| 30 second to mars konserine gitmk isterim cidden | ||
|
||
| 50 cent sean paul sagopa kajmer malt istanbul attack çilekeş mor ve ötesi hayko cepkin |
||
|
||
| hımmmmm türk gruplarınına zaten gidebiliyorummmm ama kesinlikle Red Hot Chili Peppers ve RADİOHEAD gruplarını izlemek isterdimm=) |
||
|
||
Kesinlikle Iron Maiden. Sarkıları ve performanslarına hayranım, ozellikle de basscılarının enerjisi
|
||
|
||
| evanescence ı bi kere görmek isterdm ya:( | ||
|
||
| Incubus konserine gitmek isterdim bir de helldorado. | ||
|
||
| the strokes'un konserine gitmek isterdim.incubus ve kaiser chiefs de olabilir.bir de duman ve şebnem ferah'ın konserlerine gitmek isterdim. | ||
|
||
| mvönün ve şebnem ferahın kesinlikle gitmek istiyorum bunun yanında cem adrian evanescence pentagram bulutsuzluk özlemi ve duman var... | ||
|
||
| en başta mor ve ötesi tabiki, placebo, evanescence, the rasmus......... |
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ ÇİLEKEŞ EMRE AYDIN GRİPİİİİİN AYDİLLGEEE |
||