|
||
Tabiki Mor ve Ötesi öncelikle Duman,Manga bir de özellikle Metallica'nınkine çok gitmek isterdim
|
||
|
||
| yaşadığım yer itibariyle hiç konsere gitme fırsatım olmadı ama elbette bir kere bile olsa mor ve ötesi konserine gitmek isterdim |
||
|
||
| ne kadar çok gidersem gidiyim doyamayacağım: MORVEÖTESİ sonrasnda: duman, kurban. |
||
|
||
| en başta placebo , daha sonra bulutsuzluk özlemi ve son olarakta duman . bunların kons. gitmeyi çok isterim... | ||
|
||
| coldplay,bulutsuzluk özlemi,bülent ersoy(ben seviyorum))) | ||
|
||
| şebnem ferah ve duman konserlerine ölmeden gidersem gözüm açık gider herhalde... | ||
|
||
| mor ve otesii duman teoman |
||
|
||
Türkiye de herhangi bir konser (gurbetin gözü kör olsun )(maNga, Emre Aydin, Çilekes, Mor ve Ötesi, Dorian, Kurban..) Özellikle Rock 'n Coke 'a gitmek isterdim.. =) |
||
|
||
| mor ve ötesi,emre aydın (ne kadar ikisininde hiçbir konserini kaçırmasamda ...) sonraaa ııı??? teomann !... | ||
|
||
| ben de hiç mvö konserine gidemediğim için öncelikle mvö... sonra Türk olarak şebnem ferah,duman ve buz. yabancı olarak ise u2 ,coldplay,muse,rhcp. | ||
|
||
| Mor ve Ötesi antalya konseri.Sabırsızlanıyorum. | ||
|
||
| ya ben Makedonyadan oldugum icin pek de konsere falan gidemiyorum yani burada pek de konser olmuor, 2006 da pek sevmedigimim birinin konseri olmustu(Haluk levent) yani gittim de pek de eglenemedim aslinda, neyse Mor ve otesinin konserine gitmek istiyommmmm.... bi Turkiyeye geliym? |
||
|
||
öncelikle mor ve ötesiii ![]() simple plan,good charlotte konserlerinede gitmeyi çok isterdiiim.. |
||
|
||
duman, mor ve ötesi, manga, him
|
||
|
||
| mor ve ötesii ve vegaa bide anima |
||