|
||
| ilk olarak mor ve ötesi tabiki sonra bulutsuzluk özlemi duman şebnem f. | ||
|
||
| öncelikle mor ve ötesi tabii.. daha sonra gelmelerine rağmen gidemediğim evanescence!!!
|
||
|
||
| Bütün sevdiğim Türk rock sanatçılarının konserleri. | ||
|
||
evanescence...![]() |
||
|
||
| güzel bir muse konseri süper olurdu benim için birde yine bir mvö konseri hiç fena olmazdı hani bideeee radiohead'i canlı dinlemek isterdim=) | ||
|
||
| Evanescence ninkine gitmeyi çok isterdim.. Ondan sonra Mor ve Ötesi.. Ondan sonrası çok da önemli değil!.. | ||
|
||
| çilekeş malt 50 cent sean paul snoop dogg sagopa kajmer istanbul attack |
||
|
||
| mor ve otesi,redd,muse.. | ||
|
||
| morveötesi buraya hiç uğramadığı için ilk önce morveötesi konserine gitmek isterdim.. sonra green day,metallica,placebo,marilyn manson(onu sahnede görmek isterdim) gibi... |
||
|
||
| rhcp sa kesin gitmek isterdim bide lordi | ||
|
||
| şu an için marilyn manson | ||
|
||
mor ve ötesi -------> (2 defa gittim ama yetmiyorrrrr....![]() şebnem ferah -----> (bir kere daha gitmek istiyorum.... ![]() sagopa kajmer ----> (o sözleri dinlemek güzel olmalı..... ![]() çilekeş ---------------> (görkem sahnede kopuyor olmalı.. ![]() evanesence -------> (amy lee derinlerden gelen ses gibi;) green day ----------> (wake me up ....... bu yüzden..... ![]() drowning pool ----> ( tear away hayatımın şarkısı....... ![]() |
||
|
||
| rhcp ve mvö(((gittim ama olsun insan özlüyor bi süre sonra))) olmalı büyük ihtimalle | ||
|
||
| duman_mor ve ötesi | ||
|
||
mor ve ötesi..7 kere gittim ama tekrar gitmek istiyorum ![]() evanescence.. |
||