|
||
| YABANCILARDAN ------------------------- Avril Lavigne Evanescence Good Charlotte Linkin Park Tokio Hotel Goo Goo Dolls Green Day 30 Secnods to mars ------------------------- TÜRKİYEDEN ------------------------ MOR VE ÖTESİ ŞEBNEM FERAH ÇİLEKEŞ KURBAN DUMAN GRUP 84 Barış Akarsu |
||
|
||
| placebo olabilir ama steve gruptan ayrıldığı için eskisi kadar istemiyorum pek ama onun dışında Arctic monkeys,Oasis.Maroon 5,Depeche Mode, RHCP.David Bowie vs. | ||
|
||
mor ve otesi şebnem ferah...
|
||
|
||
| mor ve ötesi bulutsuzluk özlemi duman metallıca |
||
|
||
| metallica ıron maıden ıced earth |
||
|
||
| JAMES BLUNT,COLDPLAY,DAVİD GUETTA,FOO FİGHTERS,DJ TİESTO,JUST JACK VE MOR VE ÖTESİ | ||
|
||
| mor ve ötesi ve şebnem ferah'ın gidemediğim konserleri... onun dışında; emre aydın duman green day kurban nev teoman |
||
|
||
| duman nev |
||
|
||
| Mor Ve Ötesi ve Şebnem Ferah...İkisinide çok seviyom... | ||
|
||
| Mor ve Ötesi Bulutsuzluk Özlemi Mogollar Şebnem Ferah Duman Manga Direc-t Baba Zula
|
||
|
||
| Metallica Mor ve Ötesi Black Sabbath Iron Maiden Flyleaf ..... ahh aahhhh
|
||
|
||
| tabiki de mor ve ötesi tüm katıldığı konserler | ||
|
||
ilk önce mor ve ötesi konserine daha sonra da hayko cepkin,şebnem ferah bulutsuzluk özlemi ve duman konserine gitmek isterdim ayrıca children of bodom metallica ve my chemical romance konserleri de fena olmazdı
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi Hayko Cepkin 110 Aylin Aslım Chris Cornell Linkinpark Slayer Iron Maiden M.Manson Metallica Rammstein... |
||
|
||
yazın istanbul'a evanescence gelmişti gidememiştim içimde kaldı çok üzüldüm en çok ona gitmek istemiştim.mvö ve şebo konserlerine gittim tabiki çok güzeldi bide linkin park within temptation nightwish olsa iyi olurdu tabi
|
||