|
||
en çok mor ve ötesi ve hayko cepkin konserine gitmek istiyordum ki 2007 ekim ve kasım hayallerim gerçekleşti şeboyuda görsem dünya gözüyle daha ne isterim
|
||
|
||
en çok mor ve ötesi ve hayko cepkin konserine gitmek istiyordum ki 2007 ekim ve kasım hayallerim gerçekleşti şeboyuda görsem dünya gözüyle daha ne isterim ![]() Hayko'yu öneririm... Mutlaka gece rüyana girecektir. Buna emin ol. O gece konserinden sonra uyuyamadım! |
||
|
||
hayko ogün abi mor ve ötesi çilekeş demir demirkan feridun düzağaç vs vs izleme fırsatım oldu..şimdi zakkumu çok istiyorum oda haftaya bu gece gerçekleşecek..
|
||
|
||
| Teomanın konserıne gitmek isterdim.. | ||
|
||
yine mor ve ötesi tabikide, sebnem ferahi kesinlikle canli dinlemek isterdim, emre aydin, gripin ooo gitmek istedigim cok konserler var
|
||
|
||
türkiye'den görmek istediğim çoğu sanatçı ve grubu izledim ama cem adrian'ı izleyemedim. feci şekilde cem adrian diyorum (: yabancılardan da 30stm ile radiohead olsa hiç fena olmaz hani
|
||
|
||
| duman ve mor ve ötesi gerçi çoğu yerde yaş sınırlamsı var |
||
|
||
| metallica 27 temmuz-istanbul çok istiyorum yaaa..
|
||
|
||
| mvö ve şebonun konserleri benim için çok önemli | ||
|
||
mor ve ötesi! ve kül.
|
||
|
||
Mor ve Ötesi konserleri başta olmak üzere Cem Adrian,Çilekeş(Tabi ki de Ali'nin soloları için gidilir,Görkem'in canlısı için gidecek halim yok )Şebnem Ferah,Sakin,,MSP,Travis gitmek için 'yakarım ulen burayı' diyeceğim konserler.
|
||
|
||
bi mor ve ötesi konserine hic bir zaman hayir demezdim hani ama kismet insallah nasip olur bir gün ![]() gecenlerde gittim ama onun konserlerinede hic bir zaman hayir diyemem Emre Aydin konserleri yani
|
||
|
||
| Şebnem Ferah, Emre Aydın, Mor ve Ötesi ve Gripin. | ||
|
||
| depeche mode gectıgımız yıllarda gelmiş ülkemize fakat ben yeni tanıdım sayılır bu grubu saolsun can:) | ||
|
||
ghetto akustik konserine gitmeyi çok isterdim...
|
||