|
||
| mor ve ötesi ,hayko cepkin ve şebnem ferah ın tüm konserlerine gitmek isterdim | ||
|
||
| ...MOR VE ÖTESİ... | ||
|
||
| mor ve ötesi sebnem ferah hayko cepkin | ||
|
||
| MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ MOR VE ÖTESİ ................................ |
||
|
||
mor ve ötesi olmuştu gitmiştim..ama bidaha olsun bidaha giderim.. şimdi 110 ve duman konserine gitmek istiyorum..hemdeee çoooooo..ookk... zaten canlı performansını beğendiğim sevdiğim sanatçıların hepsinin konserine gittim... |
||
|
||
|
||
| tabiki önce teoman sonra feridun düzağaç ve tabiki mor ve ötesi... | ||
|
||
| MOR VE ÖTESİ tabiii her zaman için:)sonra aylin aslım,pinhani,feridun düzağaç,gripin,candan erçetin... | ||
|
||
| MOR VE ÖTESI gripin sebnem ferah |
||
|
||
hergün mor ve ötesi konserine gidip en önden 2. sırada olmayı isterdim doğrusu ![]() onun dışında teoman, kurban, evanescence, linkin park ve gogol bordello konserine gitmeyi isterdim.
|
||
|
||
| HEP GİDİYORUM VE HALA GİTMEK İSTİYORUM(MOR VE ÖTESİ) | ||
|
||
| 1)Mor Ve Ötesi 2)Grup 84 3)Emre Aydın |
||
|
||
Good Charlotte tabii ki gelseler en öndeyim ama...
|
||
|
||
| RHCP derim ben önce sonracıma Green Day, MCR, PLACEBO, Muse, Radiohead mor ve ötesi ni saymıyorum bile..Çilekeş, Direc-t, Cem Adrian, KÜL, SAKİN...........bu böyle gider sanırım |
||
|
||
| Hiç gidemediğim,o heyecanı hissedemediğim,her gece aynı şeyi düşlediğim için: Mor ve Ötesi. |
||