|
||
ben mor ve ötesi'nin bütün konserlerine gitmek isterdim. tabii bir de şebo'nun konserlerine... ahh ah keşke bu hayalim gerçek olsaydı ben ve diğer morveötesifanları mor ve ötesi'nin bütün konserlerine gidebilseydi,keşke...
|
||
|
||
styx'e katılmakla beraber bende evanescence konserine gitmek isterdim...Hee bide Şebnem'in )
|
||
|
||
daha önce yazdıklarıma ek olarak kurban,zardanadam,direc-t...
|
||
|
||
| Konser gelirinin güzel bir amaçla kullanılacağı bir konsere gitmek isterim .. |
||
|
||
| morveötesi(çünkü fazla konser olmuyo burda) birde çilekeş dorian | ||
|
||
| Jay-Z konserine gitmeyi çok isterim | ||
|
||
| korn_deftones_mor ve ötesi_kurban... | ||
|
||
ben mor ve ötesi'nin bütün konserlerine gitmek isterdim. ağzından bal damlıyor İnşallah mvö nün ve şebnem ferah ın tüm konserlerine gideriz
tabii bir de şebo'nun konserlerine... ahh ah keşke bu hayalim gerçek olsaydı ben ve diğer morveötesifanları mor ve ötesi'nin bütün konserlerine gidebilseydi,keşke... ![]() |
||
|
||
ben mor ve ötesi'nin bütün konserlerine gitmek isterdim. ağzından bal damlıyor İnşallah mvö nün ve şebnem ferah ın tüm konserlerine gideriz tabii bir de şebo'nun konserlerine... ahh ah keşke bu hayalim gerçek olsaydı ben ve diğer morveötesifanları mor ve ötesi'nin bütün konserlerine gidebilseydi,keşke... ![]() insallah... |
||
|
||
| pazar günü dibimize gelen ama benim gidemediğim kurban-çilekeş konseri tabiki mor ve ötesi konserleri.. bulutsuzluk özlemi,my chemical romance,duman konserlerine gitmeyi de çok ama çok isterim =D=D | ||
|
||
| morve ötesi yüksek sadakat duman zardanadam |
||
|
||
| türk rock müzisyenlerini görmek zor değil benim için bu nedenden dolayı metallica ve guns'n roses diyebilirim. | ||
|
||
| Türkiye'nin önde gelen rock gruplarının aynı sahneyi paylaştığı bir konsere gitmeyi çok isterim.. | ||
|
||
şebnem ferah...
|
||
|
||
| metallica konseri! umarım yakında gidicem... | ||