|
||
| mor ve ötesiiiiiiiii emre aydınn pentegrammm şebnem ferahh........... | ||
|
||
| mor ve ötesi,şebnem ferah,duman,çilekeş ve evanescance nin konserlerine gitmeyi çok isterdim |
||
|
||
| şebnem ferah..gripin.. | ||
|
||
| Garbage,Coldplay,radiohead,placebo,Oasis,Muse,yeah yeah yeahs,SNoWPaTRoL,the killers,incubus , Türk gruplarına bir fırsat bulup gitme şansı yüksek diğerlerine ulaşmak daha zor. Mor ve Ötesi İstanbul konserlerinde elimden geldiğince bulunmaya çalışıyorum ama İstanbul dışı konserlerindede bulunmak istiyorum mesela Ankara'da İzmir'de de görmek istiyorum.Frankfurt'da görmek isterim.Hava değişikliği. |
||
|
||
| mor ve ötesi'ni red hot chili peppers,hayko cepkin,şebnem ferah,placebo.. |
||
|
||
| golatkin:D;) | ||
|
||
| in flames,cradle of filth,slipknot,murderdolls,sepultura,opeth,metallica,kittie,dark tranquility,HIM... biraz çok mu oldu ne?(= | ||
|
||
| emreaydın,gripin,mor ve ötesi,çilekeş | ||
|
||
| vala başta evanescence daha sonra dream theater falan iyi olur |
||
|
||
| Mor ve Ötesi, Metallica ve Green Day. | ||
|
||
HIM,vega,placebo,ın flames,anathema,apocalyptica,almora... hepsi
|
||
|
||
| mor ve ötesi,dream theatre,coldplay,placebo,rhcp,apocalyptica,green day,gripin,hayko cepkin,duman,kurban,,radiohead,oasis,the cure..ya hepsine istiyorum gitmeyi konser olsun yeter... | ||
|
||
Mor ve Ötesi şebnem ferah
|
||
|
||
şöyle bir green day ya da red hot falan olsa iyi kopardık dream theatre süper olurdu,epica geldi de gidemedim , metallica falan isterdim öyle işte şöyle yabancılardan her zaman göremeyeceğimiz gruplardan olsa süper olur aslında!!
|
||
|
||
| erkin koray-gripin-yeni türkü | ||