|
||
| Arkadaşlar, Rock müzikten başka hangi müzik türlerini, ve bu müzik türlerinde en çok hangi sanatçıları dinlediğinizi, yorumlarınızı almak istiyorum.. |
||
|
||
| Klasik müzik dinliyorum rock haricinde.Handel, chopin, vivaldi, bach sediğim müzisyenler. Klasik müzik dinlemek insana huzur veriyor bence mutlaka deneyin;) |
||
|
||
| eh konuyu açtık, ben de ekleyeyim madem; rap: 50 cent, eminem, ceza, sagopa kajmer, kendim ![]() r & b: akon, beyonce, sean paul, rihanna, j lo rock: mor ve ötesi, duman, erkin koray, evanescence, korn, the cranberries, the rasmus metal: system of a down, slipknot techno: royksopp, aqua, ace of base |
||
|
||
RAP hariç hepsi olabılır
|
||
|
||
| klasik müzik, jazz, rap | ||
|
||
| __Metal -punk Hip-hop olarakta sadece Eminem ... |
||
|
||
| Metallica,Korn,Red Hot Chilli Peppers,Offspring,Bush... Arasıra Rap müzikte dinlediğim oluyor o tarzda da Ceza hoşuma gidiyor Onun dışında en çok dinlediğim grup tabiki MVÖ Duman, Şebnem Ferah,Kargo,Athena,Demir Demirkan'ı da dinlerim...
|
||
|
||
| alternatif rock,blues,klasik müzik,rap,bazen de yabancı pop | ||
|
||
| genellikle her tür dinlerim.bunların başında ise jazz müzik,klasik gelir.tabi rock ta | ||
|
||
| klasik müzik favorim, alternatif, numetal, bakalım ezberleyebiliyomuyum diye rap, eğlenmek ve dans etmk için yabancı pop belki...aman arabesk falan olmasında cok şey dinlerim.......... | ||
|
||
| her müzik türünün elit sanatçısını dinlerim. Çünkü işini güzel yapan müzik türü değil; sanatçı vardır.. |
||
|
||
| alternatif rock ağırlıklı olmak üzere arada rapte dinlerim... | ||
|
||
| kulağıma hoş gelen bütün şarkıları dinleyebilirimm..abartmadıkça.. anlamsız müzik,şarkılardan nefret ederimm. sırf millet güzel dedi diye şarkıları ölürcesiye ezberleyenleri de hiç anlamam.... emeğe saygı.... |
||
|
||
| takıntım yoktur beyendigim her sarkıyı dnlerm tabi mahsun,emrah,hatice gbii isimlerr buna dahil bile saylılamazz....!!!!!! | ||
|
||
| metal müzk dinlerim ancak merak ediyorum aranızda hiç özgün müzik dinleyen yok mu? |
||