|
||
JAZZ dinlerim. ben ve babam çok dinleriz.ama sanatçılar hakkında bir bilgim yok.
Ama gariptir ki jazz festivallerine gidemiyorum. |
||
|
||
alternatif heavy metal ve prograsive metal seçeneklerinden yararlanırken birde sanat müziği dinlenir tabi büyüğün yanında başka ne gider ki
|
||
|
||
| şarkı güzelse türü farketmez ama bu genelde rap olmuyor :] | ||
|
||
| black metal hariç bütün metal türleri... | ||
|
||
rock muzıkten başka pek bir şey dinlemiyorum sanırım ama kaliteli pop olabilir arada
|
||
|
||
Rock tan baska tekno müzikleri dinliom
|
||
|
||
dinlemiyorum dinleyemiyorum rock ve metal ruhumu ele geçirdi
|
||
|
||
| pop hariç hepsini dinleyebilirim,dinlerim | ||
|
||
| klasık muzık | ||
|
||
| TRANCE rocktan sonraki vazgecilmez tutkummmm | ||
|
||
| kulağıma güzel gelen her şarkıyı | ||
|
||
Punk EMo grunge...
|
||
|
||
| Arkadasimizin biri dile getirmis cokta güzel demis: emege saygi.....ayrica sarkiyi güzel kilan türü degil sanatcidir..... Bu yüzden Rap te dinlerim Türk halk müzigi dinlerim sonucta kültürümüzün kökenleri türkülerimizde gizli.....Türk sanat müzigide vazgecilmez bir tür bence! Sanirim techno ve Tokio Hotel haricinde (özellikle bir grup dile getirmem gerekiyordu, cünki onlarin müzik türünü cözemedim hala pekte ilgilenmiyorum zaten benden uzak durduklari müddet saygim sonsuz onlarada hayranlarinada!!!! )her müzik türünden bir kac sarki dinlemisimdir simdiye kadar.....kendime en yakin gördügüm tür yalniz rock tir! ![]() |
||
|
||
| rock&metal türleri dışında jazz, blues, kalsik müzik dinliyorum çoğunlukla | ||
|
||
rock ve metal sadece
|
||