|
||
| disco, alternatif, rock diğer müzik türlerinden de dinlerim ama çoook az
|
||
|
||
| Alternarif,klasik.. Bu arada sayın ''rock'' dıyenler başlığa bakarsanız başlığın ''rock'' müzik dısında hangi müzik türlerini dinliyorsunuz yazdıgını görursunuz . |
||
|
||
Alternarif,klasik.. Bu arada sayın ''rock'' dıyenler başlığa bakarsanız başlığın ''rock'' müzik dısında hangi müzik türlerini dinliyorsunuz yazdıgını görursunuz . ama seçeneklere "rock" da koyulmuş
|
||
|
||
| bu forum galiba popçularla dolu. yeri geldi pop müziği yerden yere vurduK ve bunu bir çoğumuz yaptık. şimdi takır-takır oy vermişsiniz. HEPİNİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM (!) |
||
|
||
Alternatif rock , Metal , Caz.
|
||
|
||
bu forum galiba popçularla dolu. yeri geldi pop müziği yerden yere vurduK ve bunu bir çoğumuz yaptık. şimdi takır-takır oy vermişsiniz. HEPİNİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM (!) popçu rock'çı diye ayırmak çok yanlış bence çok sık olmasa da ben de pop dinlerim ne var ki bunda
|
||
|
||
| Türk Halk Müzigi ve Klasik Müzik ruhum dinleniyor.. | ||
|
||
Sadece Metal ve Rock dinlerim. Rock un dışında metal işte.
|
||
|
||
bu forum galiba popçularla dolu. arkadaşım forum 44 kişiden ibaret değil. ayrıca popçular arasında gayet kaliteli olanlarıda var.
yeri geldi pop müziği yerden yere vurduK ve bunu bir çoğumuz yaptık. şimdi takır-takır oy vermişsiniz. HEPİNİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM (!) |
||
|
||
Alternarif,klasik.. Bu arada sayın ''rock'' dıyenler başlığa bakarsanız başlığın ''rock'' müzik dısında hangi müzik türlerini dinliyorsunuz yazdıgını görursunuz . ama seçeneklere "rock" da koyulmuş ![]() bu forum galiba popçularla dolu. arkadaşım forum 44 kişiden ibaret değil. ayrıca popçular arasında gayet kaliteli olanlarıda var.yeri geldi pop müziği yerden yere vurduK ve bunu bir çoğumuz yaptık. şimdi takır-takır oy vermişsiniz. HEPİNİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM (!) |
||
|
||
bu forum galiba popçularla dolu. İsteyen istediği tarzda müzik dinleyebilir. Buna karışmaya kimsenin hakkı yoktur.Ayrıca belirli bir alanda sınırlı kalmayıp başka alanlardan da bilgi edinmek, haberdar olmak insanın değişime açık olduğunu gösterir ve bu çok güzel birşey!
yeri geldi pop müziği yerden yere vurduK ve bunu bir çoğumuz yaptık. şimdi takır-takır oy vermişsiniz. HEPİNİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM (!) |
||
|
||
| Klasik müzik:Bethoven,Mozart,Sebastian Bach vb.Pop:Yalın,Nil Karaibrahimgil.Bunlar dışında cazı arada bir dinlerim,çeşitli yerlerin sanat müziklerini dinlerim.Kısacası rap ve arabesk dışındaki bütün müzikleri dinliyorum diyebilirim. | ||
|
||
Bethoven'ı ben de dinliyorum, beynimi dinlendirmesi için.
|
||
|
||
| metal,alternatif,punk | ||
|
||
| Türk sanat müziği çok güzeeeeeeeeel oluyor |
||