|
||
| pop,classic müzik,bazende rap | ||
|
||
| metal, kulağıma hoş gelen rap şarkısı olursa onuda dinlerim... | ||
|
||
| rap hariç genelde sevdigim parçaları dinlerim | ||
|
||
| guzel olan her muziği dinlerim ama size soyleyecegım arabesk ne olursa olsun dinlemem bir de şu yeni cıkan popcu turleri | ||
|
||
| rock dışında rap dinlerim ama sevdiğim bazı pop müziklerde var |
||
|
||
| pop olabilir rap'i bizamanlar dinlerdim ama | ||
|
||
| pop ve rap dışında hepsini dinlerim ha bide arabesk dinlemem.onun dışında aklınıza ne geliyorsa dinlerim. klasik-jazz-metal-punk... ve daha bir sürü. bende rock-rap zıtlığı var. cezadan falan hep nefret etmişimdir. sadece klipleriyle beğendiğim bi kaç şarkı var o kadar. onlarda yabancı zaten. | ||
|
||
| türk sanat müziği ,türkü ve özgün müzik | ||
|
||
türk sanat müziği ,türkü ve özgün müzik
|
||
|
||
| metal,rap,klasik,punk,tsm,trip hop,electronic,jazz..ha tabii popta dinlerim ama sayılı kişileri: madonna,michael jackson,justin timberlake ve nil karaibrahimgil. | ||
|
||
Bikaç ay önce yazıyor olsaydım RAP'in yanında Rock Dinliyorum derdim...Şimdi tam tersi oldu
|
||
|
||
| halk müzigi,bazen de türk sanat müzigi,özellikle halk müzigini çok seviyorum::rap müzik hiç dinlemiyorum ama.... | ||
|
||
| Benim bu görüşüm hiç bir zaman değişmez; DİNLENECEK TARZ DEĞİL , SANATÇI VARDIR -BEN- |
||
|
||
| R & B.. bazen rap zaten sadace 2-3 tane beğendiğim şarkı var.. | ||
|
||
| Rock haricinde,sakin müzikler dinliyorum,kulağa hoş gelenlerden.klasik müzik,pop gibi çok nadir olarak rap onuda çok sıkıldığımda dinliyorum(sadece sagopa kajmer) | ||