|
||
| rock rock rock | ||
|
||
| Rock müzikten başka Rock müzik dinliyosun...İlginç :S | ||
|
||
| en çok tabii rock ondan sonra da yabancı pop;) | ||
|
||
| ben her tur dinlerim nerdeyse kulagima ne hoş gelirse ama en çok alternative rock ve trance | ||
|
||
| metal dinlerim.rap ve pop en son dinliycem tarzdır heralde. | ||
|
||
| RAP hariç dınlerım oda çok nadir zaten.!ama asla ceza falan filan dınlemem cunku ozellıkle ceza'dan NEFRET edıyorum seven vrsa kusura bakmasın...! | ||
|
||
| tam kafa bir metalci değilim açıkçası duruma göre ceza dinlediğim bile olmuştur. ama rock herzaman baştacımız o ayrı bir tek r&b dinlemem | ||
|
||
| çok da ragk forevırlık bi halim yok..ne hoşuma giderse, ruh halim neyi isterse.. hatta ibrahim tatlıses'in bir taş attım pencereye'sini çok seviyorum =) | ||
|
||
| rock harici özgün ve türkü dinliyorum.düşünceleri ve kalitesiyle de en öncü grup "GRUP YORUM"dur.herkese tavsiye ederim.kesinlikle bir beyin takımıdır..... | ||
|
||
rock haricinde jazz dinnerm rahatlatıcı oluyor << dağıtmak için rock,rahatlamak için jazz!! >>
|
||
|
||
| valla ne hoşuma gidiyorsa bi gün metallica'dan NOTHİNG ELSE MATTERS diye bas bas bağıroyorken;diğer gün hepsi'den yalan'ı dinleyerek 8.sınıftaki arkadaşlarımı anabilirim. ama ağırlıklı rocktır...ne bileyim.raptan ceza,R&Bden beyonce,usher;poptan emre altuğ ki yıllardır gerek oyunculuğu ile gerekse şarkıcılığı ile bayıldığım bir ismdir...onun dışında shakira.... işte öyle ne gelirse..takıntım yok. |
||
|
||
| rap müzik harince bütün tarzları dinlerim ama en çok vaktimi geçirdim müzik tarzı deaht metal ile heavy metal dinlerim genelde | ||
|
||
| caz hariç her müziği dinlerim. | ||
|
||
| o anda duygularımı hangı sarkı anlatıyosa onu dınlerım | ||
|
||
| %80 rock %20 özgün =) | ||