|
||
| türk sanat musikisi (derin bir arşivim var) pop ama seviyeli olanını (bir sezen aksu bir candan erçetin bir sertab erener) |
||
|
||
bu aralar gotikden türküye bir geçiş yaptım. bakalım sonu ne olcak
|
||
|
||
| guzel olan sarkıları muzıklerı turu ne olursa olsun dınlerım ama rock tan sonra en cok dınledıgım muzık metal sanırım | ||
|
||
kulağıma hoş gelen anlamlı her şarkıyı dinlerim türü farketmez yeterki anlamlı olsun saçma sapan o kadar çok şarkı var ki mecburen ayırım yapıyorum
|
||
|
||
| türkçe rap ve R&B dinliyorum... sagopa kajmer, istanbul attack, keskin, 50 cent, sean paul, snoop dogg, pharrell williams, akon en çok dinlediklerim |
||
|
||
aslında güzel gelen bir çok şeyi dinlerim kaliteli falan filan davası ama ağırlıklı olarak caz(: ve blues dinlemeye başladım..çok güzel ya
|
||
|
||
| Blues cidden guzeldir..Bu yasta kesfetmeniz guzel =) | ||
|
||
| rocktan başka sadece sagopa dinliyorum... | ||
|
||
| erkan oğur dinlerim herkesede tavsiye ederim..türk sanat müziği türk halk müziği dinlerim.. | ||
|
||
| rock dışında genelde rap dinlerim bazende matal dinliyorum ama fazla değil | ||
|
||
| çoğunlukla rock arada klasik , alternatif ve rap | ||
|
||
| metal hard rock heavy rock punk | ||
|
||
tabiki rock dinliyorum ama ruh halime göre ne dinlediğim değişir ![]() ama şu varki rap hariç herbişi dinleyebilirim şahsen... |
||
|
||
| rock,(ozgun mu demeliyim bilmiorum ama)yansımalar,incesaz,ezginin gunlugu..,klasik.. | ||
|
||
| rap ve biraz nu-metal | ||