|
||
| arkadaşlar sanırım beni yanlış anladınız. ben yaşadığım bazı olayları burda kendi gözümde sizlerlede paylaşmak istedim.tabi ki o da bir insan. ama bazı kişiler diğerlerinden farklı olarak insan içine çıkarlar ; diğerlerinden farklı özellikleri vardır.bende bunu o kişide gördüm .ve burda bazı arkadaşlarla paylaşmak istedim. umarım artık anlatmak istediğimi bu yazıda anlatmışımdır... ![]() |
||
|
||
umarım artık anlatmak istediğimi bu yazıda anlatmışımdır... Tabi tabi annamazmıyım çoq iyi annadım cık. cık. cık. ![]() ![]() Bu arada konserden KÖRDÜĞÜM şarkısını izlemek için avatarın altındaki dünyayı tıklayın
|
||
|
||
| 23EYLÜL ANKARA SAKLIKENT KONSERİ CANIM KANKİM GİZEMLE KONSERE GİTTİK AMA Bİ SORUN VAR GİZEM 24ÜNDE 18İNE GİRİCEK NEYSE Bİ İHTİMAL İÇERİ GİREMEME SORUNU VAR.İLK BADİREYİ ATLATTIK VE İÇERİ GİRDİK.KONSER İYİ HOŞ EN ÖNDEYİZ KEREM BURNUMUZUN DİBİNDE DURUM ODERECE GÜZEL.BİZİMKİ TUTTURDU PENASINI İSTERİM DİYE BAĞIRMAKTAN SES KALMADI İKİMİZDE.BİDE YANIMIZDAKİLERDE AYNI PENANIN PEŞİNE DÜŞÜNCE OLAY KARIŞTI.KEREM CANIM SAHNEDEN İNERKEN PENAYI ORTAYA AT GİT. OLDUMU HİÇ.ONLAR ERKEK BİZİ İTTİ LER PENAYI ALDILAR.SONRA TEZAHÜRAT FELAN GRUP TEKRAR SAHNEDE DAHA MUTLU OLAMAMI SÖYLÜYOLAR.BİZDE SON Bİ DENEME YAPTIK VAR GÜCÜMLE BAĞIRDIM SAĞOLSUN KEREMDE BİZİ KIRMADI VE PENAYI AVCUM İÇİNE KADAR GETİRİP KOYDU KONSER BİTTİĞİNDE SAAT 00.01 Dİ BENDE GÜNÜN ANLAMINA UYGUN OLARAK OPENAYI YENİ GİTAR CALMAYA BASLAYAN KANKİME HEDİYE ETTİM.TABİ ŞARTIM VARDI BANA BÜTÜN MOR VE ÖTESİ PARÇALARINI ÇALMAK.HENÜZ ÇALAMIYO AMA EMİNİM BİGÜN ÇALICAK.BENDEN BUKADAR.HEPİNİZE BYE.................. |
||
|
||
23EYLÜL ANKARA SAKLIKENT KONSERİ CANIM KANKİM GİZEMLE KONSERE GİTTİK AMA Bİ SORUN VAR GİZEM 24ÜNDE 18İNE GİRİCEK NEYSE Bİ İHTİMAL İÇERİ GİREMEME SORUNU VAR.İLK BADİREYİ ATLATTIK VE İÇERİ GİRDİK.KONSER İYİ HOŞ EN ÖNDEYİZ KEREM BURNUMUZUN DİBİNDE DURUM ODERECE GÜZEL.BİZİMKİ TUTTURDU PENASINI İSTERİM DİYE BAĞIRMAKTAN SES KALMADI İKİMİZDE.BİDE YANIMIZDAKİLERDE AYNI PENANIN PEŞİNE DÜŞÜNCE OLAY KARIŞTI.KEREM CANIM SAHNEDEN İNERKEN PENAYI ORTAYA AT GİT. OLDUMU HİÇ.ONLAR ERKEK BİZİ İTTİ vay bee gerçekten enteresan LER PENAYI ALDILAR.SONRA TEZAHÜRAT FELAN GRUP TEKRAR SAHNEDE DAHA MUTLU OLAMAMI SÖYLÜYOLAR.BİZDE SON Bİ DENEME YAPTIK VAR GÜCÜMLE BAĞIRDIM SAĞOLSUN KEREMDE BİZİ KIRMADI VE PENAYI AVCUM İÇİNE KADAR GETİRİP KOYDU KONSER BİTTİĞİNDE SAAT 00.01 Dİ BENDE GÜNÜN ANLAMINA UYGUN OLARAK OPENAYI YENİ GİTAR CALMAYA BASLAYAN KANKİME HEDİYE ETTİM.TABİ ŞARTIM VARDI BANA BÜTÜN MOR VE ÖTESİ PARÇALARINI ÇALMAK.HENÜZ ÇALAMIYO AMA EMİNİM BİGÜN ÇALICAK.BENDEN BUKADAR.HEPİNİZE BYE..................
|
||
|
||
| ya gercekten şanslısın tebrıkler bende bostancıdakı konsere gıttım gecen sene kı gıbı bu da muthştı tabı kulıse gırıp sohbet bambaşka bişey bı dahakı bostancı konserınde bırlıkte gırerız kulıse olurmu ![]() |
||
|
||
ya gercekten şanslısın tebrıkler bende bostancıdakı konsere gıttım gecen sene kı gıbı bu da muthştı tabı kulıse gırıp sohbet bambaşka bişey bı dahakı bostancı konserınde bırlıkte gırerız kulıse olurmu ![]() teşekkür ederim. olur cnm bakarız zaten bu yazımdan sonra bu konudaki istekler bayağı bi arttı... toptan herkesi toplayıp cümbür cemaat götürcem!
|
||
|
||
nie ki sen nerdensin?? ben ta erzincan ın çayırlı ilçesindeyim bizim burda ne konser ne de tiyayro bunlar hiç biri yok
|
||
|
||
| ne kadar şanslısn biz konserlerde görmekle yetinebilioz inşallah bende ona o kadar yakın olabilirm nasıl bi duygudur o ya | ||
|
||
teşekkür ederim cnm inşallah dileğin kabul olur... ![]()
|
||
|
||
yaaaaaaa nasıl giriyorsunuz bu kulislere yaaa?
|
||
|
||
| bi kere giremedim!öfff yaaa.o konserde de vardım.az mı debindik;)ben o en önde sürekli burağın resmini çeken ve sonrada 'kilo ver burak' diye bağıran kızı şiddetle kınıyorummmm..çok kızgınım ona! | ||
|
||
| valla yanlış kişiye demiş. kilo vermesi gereken kişi kerem ama o da vermiş zaten..yeni resimlerinden belli oluyor. asıl benim arkamdaki kız çok gıcıktı.balıklar'ı bir söyleyişi var...duymayın gitsin...anırıyor sandım bir ara.
|
||
|
||
bi kere giremedim!öfff yaaa.o konserde de vardım.az mı debindik;)ben o en önde sürekli burağın resmini çeken ve sonrada 'kilo ver burak' diye bağıran kızı şiddetle kınıyorummmm..çok kızgınım ona! burak için kilolu diyemeyiz bence.belki gösterişli diyebiliriz.evet;gösterişli...çok.
|
||
|
||
| doğru söyledin çok gösterişli. | ||
|
||
| nereden bu samimiyet 25 dk konuşabildin helal doorusu ben akrabamla bile 25 dk konuşamıoyorum | ||