Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
2005 son istanbul konseri bgm

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 2005 son istanbul konseri bgm

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4

cambazimbenim 14.01.2006 06:29:56
arkadaşlar sanırım beni yanlış anladınız.

ben yaşadığım bazı olayları burda kendi gözümde sizlerlede paylaşmak istedim.tabi ki o da bir insan. ama  bazı kişiler diğerlerinden farklı olarak insan içine çıkarlar ; diğerlerinden farklı özellikleri vardır.bende bunu o kişide gördüm .ve burda bazı arkadaşlarla paylaşmak istedim.

umarım artık anlatmak istediğimi bu yazıda anlatmışımdır... Tongue

BirdArBe 24.01.2006 17:41:03
umarım artık anlatmak istediğimi bu yazıda anlatmışımdır... Tongue
Tabi tabi annamazmıyım çoq iyi annadım  cık. cık. cık. Angry

Bu arada konserden KÖRDÜĞÜM şarkısını izlemek için avatarın altındaki dünyayı tıklayın  Smiley

CANAN 24.01.2006 22:02:24
23EYLÜL ANKARA SAKLIKENT KONSERİ CANIM KANKİM GİZEMLE KONSERE GİTTİK AMA Bİ SORUN VAR GİZEM 24ÜNDE 18İNE GİRİCEK NEYSE Bİ İHTİMAL İÇERİ GİREMEME SORUNU VAR.İLK BADİREYİ ATLATTIK VE İÇERİ GİRDİK.KONSER İYİ HOŞ EN ÖNDEYİZ KEREM BURNUMUZUN DİBİNDE DURUM ODERECE GÜZEL.BİZİMKİ TUTTURDU PENASINI İSTERİM DİYE BAĞIRMAKTAN SES KALMADI İKİMİZDE.BİDE YANIMIZDAKİLERDE AYNI PENANIN PEŞİNE DÜŞÜNCE OLAY KARIŞTI.KEREM CANIM SAHNEDEN İNERKEN  PENAYI ORTAYA AT GİT. OLDUMU HİÇ.ONLAR ERKEK BİZİ İTTİ
LER PENAYI ALDILAR.SONRA TEZAHÜRAT FELAN GRUP TEKRAR SAHNEDE DAHA MUTLU OLAMAMI SÖYLÜYOLAR.BİZDE SON Bİ DENEME YAPTIK VAR GÜCÜMLE BAĞIRDIM SAĞOLSUN KEREMDE BİZİ KIRMADI VE PENAYI AVCUM İÇİNE KADAR GETİRİP KOYDU KONSER BİTTİĞİNDE SAAT 00.01 Dİ BENDE GÜNÜN ANLAMINA UYGUN OLARAK OPENAYI YENİ GİTAR CALMAYA BASLAYAN KANKİME HEDİYE ETTİM.TABİ ŞARTIM VARDI BANA BÜTÜN MOR VE ÖTESİ PARÇALARINI ÇALMAK.HENÜZ ÇALAMIYO AMA EMİNİM BİGÜN ÇALICAK.BENDEN BUKADAR.HEPİNİZE BYE..................

BirdArBe 25.01.2006 03:56:56
23EYLÜL ANKARA SAKLIKENT KONSERİ CANIM KANKİM GİZEMLE KONSERE GİTTİK AMA Bİ SORUN VAR GİZEM 24ÜNDE 18İNE GİRİCEK NEYSE Bİ İHTİMAL İÇERİ GİREMEME SORUNU VAR.İLK BADİREYİ ATLATTIK VE İÇERİ GİRDİK.KONSER İYİ HOŞ EN ÖNDEYİZ KEREM BURNUMUZUN DİBİNDE DURUM ODERECE GÜZEL.BİZİMKİ TUTTURDU PENASINI İSTERİM DİYE BAĞIRMAKTAN SES KALMADI İKİMİZDE.BİDE YANIMIZDAKİLERDE AYNI PENANIN PEŞİNE DÜŞÜNCE OLAY KARIŞTI.KEREM CANIM SAHNEDEN İNERKEN PENAYI ORTAYA AT GİT. OLDUMU HİÇ.ONLAR ERKEK BİZİ İTTİ
LER PENAYI ALDILAR.SONRA TEZAHÜRAT FELAN GRUP TEKRAR SAHNEDE DAHA MUTLU OLAMAMI SÖYLÜYOLAR.BİZDE SON Bİ DENEME YAPTIK VAR GÜCÜMLE BAĞIRDIM SAĞOLSUN KEREMDE BİZİ KIRMADI VE PENAYI AVCUM İÇİNE KADAR GETİRİP KOYDU KONSER BİTTİĞİNDE SAAT 00.01 Dİ BENDE GÜNÜN ANLAMINA UYGUN OLARAK OPENAYI YENİ GİTAR CALMAYA BASLAYAN KANKİME HEDİYE ETTİM.TABİ ŞARTIM VARDI BANA BÜTÜN MOR VE ÖTESİ PARÇALARINI ÇALMAK.HENÜZ ÇALAMIYO AMA EMİNİM BİGÜN ÇALICAK.BENDEN BUKADAR.HEPİNİZE BYE..................
vay bee gerçekten enteresan Cheesy

mvö_maniaaa 26.01.2006 21:19:26
ya gercekten şanslısın tebrıkler bende bostancıdakı konsere gıttım gecen sene kı gıbı bu da muthştı tabı kulıse gırıp sohbet bambaşka bişey
bı dahakı bostancı konserınde bırlıkte gırerız kulıse olurmu Tongue

cambazimbenim 26.01.2006 21:22:36
ya gercekten şanslısın tebrıkler bende bostancıdakı konsere gıttım gecen sene kı gıbı bu da muthştı tabı kulıse gırıp sohbet bambaşka bişey
bı dahakı bostancı konserınde bırlıkte gırerız kulıse olurmu Tongue

teşekkür ederim. olur cnm bakarız zaten  bu yazımdan sonra bu konudaki istekler bayağı bi arttı... toptan herkesi toplayıp cümbür cemaat  götürcem! Cheesy Cheesy Cheesy Wink

ladin 26.01.2006 23:34:17
nie ki sen nerdensin??
ben ta erzincan ın çayırlı ilçesindeyim bizim burda ne konser ne de tiyayro bunlar hiç biri yok

burcu_harun 12.03.2006 19:50:33
ne kadar şanslısn biz konserlerde görmekle yetinebilioz inşallah bende ona o kadar yakın olabilirm nasıl bi duygudur o ya

cambazimbenim 12.03.2006 22:27:29
teşekkür ederim cnm inşallah dileğin kabul olur... Wink
Smiley

arsızköfte 31.03.2006 14:14:03
yaaaaaaa nasıl giriyorsunuz bu kulislere yaaa?Huh

arsızköfte 01.04.2006 14:45:20
bi kere giremedim!öfff yaaa.o konserde de vardım.az mı debindik;)ben o en önde sürekli burağın resmini çeken ve sonrada 'kilo ver burak' diye bağıran kızı şiddetle kınıyorummmm..çok kızgınım ona!

sandino 01.04.2006 15:52:33
valla yanlış kişiye demiş.
kilo vermesi gereken kişi kerem  Grin Grin Grin Grin

ama o da vermiş zaten..yeni resimlerinden belli oluyor.

asıl benim arkamdaki kız çok gıcıktı.balıklar'ı bir söyleyişi var...duymayın gitsin...anırıyor sandım bir ara. Undecided

nrc 03.04.2006 12:30:07
bi kere giremedim!öfff yaaa.o konserde de vardım.az mı debindik;)ben o en önde sürekli burağın resmini çeken ve sonrada 'kilo ver burak' diye bağıran kızı şiddetle kınıyorummmm..çok kızgınım ona!
burak için kilolu diyemeyiz bence.belki gösterişli diyebiliriz.evet;gösterişli...çok. Smiley

arsızköfte 03.04.2006 12:44:34
doğru söyledin çok gösterişli.

fernando 08.04.2006 20:00:55
nereden bu samimiyet 25 dk konuşabildin helal doorusu ben akrabamla bile 25 dk konuşamıoyorum

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468