mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 2005 son istanbul konseri bgm

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4

nrc 08.04.2006 20:13:27
cambazımbenim konuşmuş değil mi 25 dk harun tekin le...bence ya uyduruyor ya da konuştuğu kişiyi harun sanıyordur.ya da canım...canım,diye baymıştır onu da,ordan yani........yoksa bu forumdakiler bayılmıyor yani,çok dayanıklı çıktılar.hepsini tebrik etmek istiyorum...inanılmaz.

darkqhost 08.04.2006 20:24:58
23EYLÜL ANKARA SAKLIKENT KONSERİ CANIM KANKİM GİZEMLE KONSERE GİTTİK AMA Bİ SORUN VAR GİZEM 24ÜNDE 18İNE GİRİCEK NEYSE Bİ İHTİMAL İÇERİ GİREMEME SORUNU VAR.İLK BADİREYİ ATLATTIK VE İÇERİ GİRDİK.KONSER İYİ HOŞ EN ÖNDEYİZ KEREM BURNUMUZUN DİBİNDE DURUM ODERECE GÜZEL.BİZİMKİ TUTTURDU PENASINI İSTERİM DİYE BAĞIRMAKTAN SES KALMADI İKİMİZDE.BİDE YANIMIZDAKİLERDE AYNI PENANIN PEŞİNE DÜŞÜNCE OLAY KARIŞTI.KEREM CANIM SAHNEDEN İNERKEN  PENAYI ORTAYA AT GİT. OLDUMU HİÇ.ONLAR ERKEK BİZİ İTTİ
LER PENAYI ALDILAR.SONRA TEZAHÜRAT FELAN GRUP TEKRAR SAHNEDE DAHA MUTLU OLAMAMI SÖYLÜYOLAR.BİZDE SON Bİ DENEME YAPTIK VAR GÜCÜMLE BAĞIRDIM SAĞOLSUN KEREMDE BİZİ KIRMADI VE PENAYI AVCUM İÇİNE KADAR GETİRİP KOYDU KONSER BİTTİĞİNDE SAAT 00.01 Dİ BENDE GÜNÜN ANLAMINA UYGUN OLARAK OPENAYI YENİ GİTAR CALMAYA BASLAYAN KANKİME HEDİYE ETTİM.TABİ ŞARTIM VARDI BANA BÜTÜN MOR VE ÖTESİ PARÇALARINI ÇALMAK.HENÜZ ÇALAMIYO AMA EMİNİM BİGÜN ÇALICAK.BENDEN BUKADAR.HEPİNİZE BYE..................
gerçekten çok güzel bi anı olmuş şartta süper çok hoş yaa Smiley

cambazimbenim 09.04.2006 01:06:38
cambazımbenim konuşmuş değil mi 25 dk harun tekin le...bence ya uyduruyor ya da konuştuğu kişiyi harun sanıyordur.ya da canım...canım,diye baymıştır onu da,ordan yani........yoksa bu forumdakiler bayılmıyor yani,çok dayanıklı çıktılar.hepsini tebrik etmek istiyorum...inanılmaz.
sadece gülüyorum... Cheesy
zaten gidiyormuşsunda bari sitedeki son zamanlarını istediğin gibi geçir... Cheesy
Smiley

gül kendine! 09.04.2006 01:23:13
sadece gülüyorum... Cheesy
zaten gidiyormuşsunda bari sitedeki son zamanlarını istediğin gibi geçir... Cheesy
Smiley
nereye  gidiyormuş yaa  merak ettim valla.. Huh

nrc 09.04.2006 12:26:24
evet.gidicem de bazıları çok sevinmiş görünüyor?

CANAN 28.04.2006 09:54:33
23EYLÜL ANKARA SAKLIKENT KONSERİ CANIM KANKİM GİZEMLE KONSERE GİTTİK AMA Bİ SORUN VAR GİZEM 24ÜNDE 18İNE GİRİCEK NEYSE Bİ İHTİMAL İÇERİ GİREMEME SORUNU VAR.İLK BADİREYİ ATLATTIK VE İÇERİ GİRDİK.KONSER İYİ HOŞ EN ÖNDEYİZ KEREM BURNUMUZUN DİBİNDE DURUM ODERECE GÜZEL.BİZİMKİ TUTTURDU PENASINI İSTERİM DİYE BAĞIRMAKTAN SES KALMADI İKİMİZDE.BİDE YANIMIZDAKİLERDE AYNI PENANIN PEŞİNE DÜŞÜNCE OLAY KARIŞTI.KEREM CANIM SAHNEDEN İNERKEN  PENAYI ORTAYA AT GİT. OLDUMU HİÇ.ONLAR ERKEK BİZİ İTTİ
LER PENAYI ALDILAR.SONRA TEZAHÜRAT FELAN GRUP TEKRAR SAHNEDE DAHA MUTLU OLAMAMI SÖYLÜYOLAR.BİZDE SON Bİ DENEME YAPTIK VAR GÜCÜMLE BAĞIRDIM SAĞOLSUN KEREMDE BİZİ KIRMADI VE PENAYI AVCUM İÇİNE KADAR GETİRİP KOYDU KONSER BİTTİĞİNDE SAAT 00.01 Dİ BENDE GÜNÜN ANLAMINA UYGUN OLARAK OPENAYI YENİ GİTAR CALMAYA BASLAYAN KANKİME HEDİYE ETTİM.TABİ ŞARTIM VARDI BANA BÜTÜN MOR VE ÖTESİ PARÇALARINI ÇALMAK.HENÜZ ÇALAMIYO AMA EMİNİM BİGÜN ÇALICAK.BENDEN BUKADAR.HEPİNİZE BYE..................
gerçekten çok güzel bi anı olmuş şartta süper çok hoş yaa Smiley

ya benim kanki hala bana bir tane mor ve ötesi parçası çalamadı ne yapsam acaba ceza olarak penaya elmi koysam tavsiyesi olan.?...

asia 08.05.2006 08:28:57
canım yaa..:)ben olsamm vermezdim:D Açık açık söle versin canım aa olmaz kii..O pena verilirmi kızzz

DeCo 04.06.2006 15:52:29
senin yerinde olmayı çok isterdim Smiley
BENDE ARKADAS YAV

gizem_mvo 28.06.2006 16:40:59
ya ben de olsam asla vermezdim kerem abinin penasını  Cheesy Cheesy  Cheesy

the-suffering 04.07.2006 03:29:38
ya bahsettıgımız sadece bı pena ya

gizem_mvo 04.07.2006 17:51:45
ya bahsedilen sadece bir pena olabilir ama söz konusu olan pena kerem abi nin ya Cheesy önemli olan verilen şeyin pena vs olması değil bence.o penanın kerem abi nin olması Cheesy onun için de kimseye vermem diyorum ben şahsen Grin

09.07.2006 12:06:01
abi harbiden çok şanlısın da ben şu telefon tuşu olayını pek anlayamadım ya neyse
peki ne konuştun harun abimizle

cambazimbenim 10.07.2006 12:09:00
abi harbiden çok şanlısın da ben şu telefon tuşu olayını pek anlayamadım ya neyse
peki ne konuştun harun abimizle

teşekkürler cnm ... Smiley

isoking 01.08.2006 00:49:30
çok şanşlı ya ist yaşayanlar bizde yazmakla yetiniyoz senede 1 kere konserine gidiyoz ama mvo nun oda yeter

ilkyaz 26.08.2006 13:09:01
gerçekten şanslıymışsın cambazımbenim
bu arada harun tekin'in onunla ilgili olan ve rahatlıkla öğrenebileceği bi şey yazmışsın nrc saçmalamış benden sana tam destek Wink

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4