|
||
gerçekten şanslıymışsın cambazımbenim görücez o zaman.çok bir zaman kalmadı.. bu arada harun tekin'in onunla ilgili olan ve rahatlıkla öğrenebileceği bi şey yazmışsın nrc saçmalamış benden sana tam destek ![]() ![]() sonra da nrc buraya gelip yazar yani.hiç susmuyor ki.... ![]()
|
||
|
||
| abi bura ne olmuş böyle konserden savaş alanına dönmüş kim kimi ne kadar seviyo kim gitcek .... arkadaşlar tartışma ortamı yaratmıyalım konsere dönelim yahu | ||
|
||
gerçekten şanslıymışsın cambazımbenim görücez o zaman.çok bir zaman kalmadı.. bu arada harun tekin'in onunla ilgili olan ve rahatlıkla öğrenebileceği bi şey yazmışsın nrc saçmalamış benden sana tam destek ![]() ![]() sonra da nrc buraya gelip yazar yani.hiç susmuyor ki.... ![]() ![]() ![]() biri..onu susturup rahatlatana kadar da susmayacak.. ![]() |
||
|
||
gerçekten şanslıymışsın cambazımbenim teşekkür ederim canım... bu arada harun tekin'in onunla ilgili olan ve rahatlıkla öğrenebileceği bi şey yazmışsın nrc saçmalamış benden sana tam destek ![]()
|
||
|
||
çok severim,derin saygı duyarım ama o da etten kemikten bir insan sonuçta, onu görünce,ona dokununca başın göğe ermiyor,zaten ilk gördüğünde tvye bakıyormuş gibi hissediyorsun ama o normal bir insan olduğundan nefes almaya,yürümeye gülmeye vb fizyolojik faaliyetlerine devam ediyor ve rahatlıyorsun. ama üstüne atlamaya kalkarsan ya da onu görünce çığlık atarsan baştan kaybedersin benden söylemesi..harun kendi diyor zaten "yaa ben insanım,dünya dışı bir varlık değilim abartmayın" diye.
|
||
|
||
| konser çıkışları onlarla konuşmak gerçekten muhteşem bir şey. cambazımbenim senin kadar çok olmasa da ben de yaşadım ve hayatımın en anlamlı anlarındandı. gitara daha büyük bir tutkuyla sarıldım.. biraz ilgisiz ama onlarla ilgili olarak bayılmalar ve melonkolik hller benimle evlenir misin geyikleri kadar gözümde.. gidip doğru düzgün konuşmak, fikir paylaşımlarında bulunmak varken.. sena_harun umarım sen de yaşarsın:) |
||
|
||
ya cambazımbenim cidden sana telefon tuşlarını vermek istedi mi? ya eğer gördüysen harunun telefonunun markası ne acaip merak ettim .bi de sana bir şey verdi mi 25 dakkanın sonunda???
|
||
|
||
ya cambazımbenim cidden sana telefon tuşlarını vermek istedi mi? ya eğer gördüysen harunun telefonunun markası ne acaip merak ettim .bi de sana bir şey verdi mi 25 dakkanın sonunda??? ![]() evet vermek istedi... tabi bunun bir şaka olduğunun her ikimizde farkındaydık... nokia n70... evet verdi o da bende saklı...
|
||