Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
2005 son istanbul konseri bgm

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: 2005 son istanbul konseri bgm

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ]

she-RA 26.08.2006 14:05:20
gerçekten şanslıymışsın cambazımbenim
bu arada harun tekin'in onunla ilgili olan ve rahatlıkla öğrenebileceği bi şey yazmışsın nrc saçmalamış benden sana tam destek Wink
görücez o zaman.çok bir zaman kalmadı.. Undecided
sonra da nrc buraya gelip yazar yani.hiç susmuyor ki.... Roll Eyes
 Angry

bihtermvo 26.08.2006 14:34:14
abi bura ne olmuş böyle konserden savaş alanına dönmüş kim kimi ne kadar seviyo kim gitcek .... arkadaşlar tartışma ortamı yaratmıyalım konsere dönelim yahu

she-RA 30.08.2006 17:56:48
bu arada harun tekin'in onunla ilgili olan ve rahatlıkla öğrenebileceği bi şey yazmışsın nrc saçmalamış benden sana tam destek Wink
görücez o zaman.çok bir zaman kalmadı.. Undecided
sonra da nrc buraya gelip yazar yani.hiç susmuyor ki.... Roll Eyes
 Angry
iyi ki susmuyor nrc Kiss
biri..onu susturup rahatlatana kadar da susmayacak.. Roll Eyes

cambazimbenim 02.09.2006 07:33:42
teşekkür ederim canım... Smiley

duman_d 14.09.2006 10:47:29
çok severim,derin saygı duyarım ama o da etten kemikten bir insan sonuçta, onu görünce,ona dokununca başın göğe ermiyor,zaten ilk gördüğünde tvye bakıyormuş gibi hissediyorsun ama o normal bir insan olduğundan nefes almaya,yürümeye gülmeye vb fizyolojik faaliyetlerine devam ediyor ve rahatlıyorsun. ama üstüne atlamaya kalkarsan ya da onu görünce çığlık atarsan baştan kaybedersin benden söylemesi..harun kendi diyor zaten "yaa ben insanım,dünya dışı bir varlık değilim abartmayın" diye.

Devrim_23 15.10.2006 12:40:32
konser çıkışları onlarla konuşmak gerçekten muhteşem bir şey. cambazımbenim senin kadar çok olmasa da ben de yaşadım ve hayatımın en anlamlı anlarındandı. gitara daha büyük bir tutkuyla sarıldım..
biraz ilgisiz ama onlarla ilgili olarak bayılmalar ve melonkolik hller benimle evlenir misin geyikleri kadar gözümde..
gidip doğru düzgün konuşmak, fikir paylaşımlarında bulunmak varken.. sena_harun umarım sen de yaşarsın:)

mordan adam 29.10.2006 12:33:03
ya cambazımbenim cidden sana telefon tuşlarını vermek istedi mi? ya eğer gördüysen harunun telefonunun markası ne acaip merak ettim Grin.bi de sana bir şey verdi mi 25 dakkanın sonunda???  Cheesy

cambazimbenim 29.10.2006 21:21:51
ya cambazımbenim cidden sana telefon tuşlarını vermek istedi mi? ya eğer gördüysen harunun telefonunun markası ne acaip merak ettim Grin.bi de sana bir şey verdi mi 25 dakkanın sonunda???  Cheesy

evet vermek istedi... tabi bunun bir şaka olduğunun her ikimizde farkındaydık...  nokia n70... evet verdi o da bende saklı... Wink

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468