|
||
| mor ve ötesi daha önceden oy kullandığımız 2006'nın en iyilerinde en iyi grup ve büyük düşler de en iyi albüm seçildi! bakınız: http://img265.imageshack.us/img265/4378/blu001ji5.jpg |
||
|
||
eh baktım kimse bir şey yazmıyor, ilk yorum benden olsun dedim her zamanki gibi mor ve ötesi hakediyordu bence. çok sevindim kazanmasına... 3 dalda adaydı ikisini kazandı daha ne olsun kazanamadığını emre aydın kazanmış, bu da bizim üzüntümüzü engelledi hatta çok mutlu olduk. emre abimiz de iki dalda aldı ödüllerini, hakederek tabi. hem mor ve ötesi hem de emre aydın seçildiği için çok çok gururlu ve mutluyum... devamının gelmesini dilerim...
|
||
|
||
Çok sevindim her zaman ki gibi MVÖ hakettiği yerde, daha da fazlasını hakediyorlar bence...Emre Aydın'a da ayrıca çok sevindim En İyi Çıkış Yapan ödülünü de o hakerdiyordu zaten
|
||
|
||
| Evet bence de hakettiği ödülü aldı oylarken de mor ve ötesi'nin alacağına inanıyordum zaten... | ||
|
||
bence hepsini mor ve ötesi kazanmalıydı...!!
|
||
|
||
| BENCE MOR VE ÖTESİ BUNLARIN HEPSİNİ HAK EDİYOR | ||
|
||
blue jean mi en iyi albüm olarak büyük düşleri seçti... o gereksiz dergi albüm çıktığında ne kadar kötü eleştirmişti mor ve ötesi'nin albümünü.....yüzsüzler 84 ve yüksek sadakat denen grubumsu şeyleri öve öve bitirememişlerdi mor ve ötesi'ni de yerin dibine sokmuşlardı... o zamandan sonra çok soğudum ben o dergiden
|
||
|
||
blu jin değil biz seçtik okurları yani...
|
||
|
||
onlar da rahata ermişlerdir artık...
|
||
|
||
oylarımızın boşa gitmemesi sevindirici bir durum...
|
||
|
||
| bizim seçtiklerimiz... hakediyor bu adamlar... |
||
|
||
2 dalda da ödül almışlar bence de hakediyorlar
|
||
|