|
||
| Bağcılar Olimpik Spor Salonu-İstanbul 4Mart-Pazar http://www.kureselbarisveadalet.org/bak/index.php?option=com_content&task=view&id=765&Itemid=99 |
||
|
||
Haber verdiğin için teşekkürler Mordaşım. ![]() Neden resmi sitede bu konserden bahsedilmiyor acaba? Neyse gideriz artık! Konser olsun da nerde olursa olsun!
|
||
|
||
o da güzel. küresel BAK'ın sitesinde var, mvö'nün resmi sitesinde yok. ehuhehe belki mvö araya başka konserlerde koyacaktır hepsini sırasıyla duyurmak istiyordur ondan resmi siteye koymamışlardır. bu arada ben bu logoyu, bu konuya bakmadan çok önce de gördüm birkaç yerde ama konserin varlığını yeni farkettim süperim ya
|
||
|
||
| ya arkadaşlar ben küresel bakın sitesine girdim de konserin kaçta olcagıyla ilgli bi bilgi göremedm:S acaba sizin bi bilginiz var mı? | ||
|
||
| 4 Mart Pazar- Konser- Bağcılar 4 Mart Pazar Bağcılar Olimpik Spor Salonu 14.00 - 17.00 saatler de belli olmuştur arkadaşlar. ve ayrıca eğer katılmak isterseniz gidenler tarafından forum buluşması da olacak. onun içinde buyrun buradan: http://morveotesifan.com/forum/index.php?topic=8629.0 |
||
|
||
| Program 14.00 Sinevizyon: Gösterimi- Mor ve Ötesi rubu’ nun hazırladığı film seyredilecek 14.30 Konuşmalar: Sunuş: Görkem Yeltan- Tiyatro Sanatçısı Konuşmacılar: Mehmet Ali Alabora - Tiyatro Sanatçısı Feyzullah Kıyıklık – Bağcılar Belediye Başkanı 15.00 Konser 17.00 Bitti Ulaşım: Otobüs ile ulaşım: Taksim - 89-C; 89-T Eminönü - 92 Mecidiyeköy - 92-T Araba İle Ulaşım: Boğaziçi Köprüsü’nden (1. Köprü) Avrupa tarafına geçip E5 üzerinde ilerleyin. E5 üzerinde Mecidiyeköy, Şişli, Çağlayan semtlerini geçin, Halıcıoğlu/Kasımpaş a çıkışını geçin-Haliç Köprüsü’nü geçin-Edirnekapı /Rami çıkışını geçin- Kısa bir tünele yaklaşıyorsunuz. Tüneli geçtikten sonraki çıkıştan çıkmanız gerekiyor, sağ şeride geçin. Aksaray / Bayrampaşa / Edirne çıkışından çıkın (Karşı yönden, yani Havaalanı/Bakı rköy yönünden gelenlerin de aynı çıkıştan çıkıp Bayrampaşa yönüne ilerlemeleri gerekiyor) Bayrampaşa yönüne girin. 6,5 Km bu yönde ilerleyeceksiniz. Bayrampaşa/Rami çıkışını geçin. Kartaltepe/Yı ldırım/Kocatepe çıkışını geçin. Sağmalcılar Viyadüğünden geçin. Ankara çıkışını geçip Edirne yönüne düz devam edin. Bayrampaşa/Esenler çıkışını geçin. Esenler/Atışalanı çıkışını geçin. Esenler/Atışalan/ Bağcılar çıkışını geçin. Tabelada beyaz kutu içindeki Bağcılar çıkışını görünce sağ şeride yanaşın. Sultançiftliği / Bağcılar çıkışından çıkın. Hemen çıkıştaki göbekten sağa yukarı doğru dönün. 200 m ilerideki kavşaktan sağa Bağcılar yönüne dönün. Yol-üstü köprüsünü geçin. Köprü çıkışında zorunlu olarak sola dönün. 200 m ilerideki Bağcılar/Güngören/ Olimpik Spor Kompleksi tabelasından sağa dönün. 1,5 km sonra Olimpik Spor Kompleksi tabelasından sağa dönün. 500m sonra sağınızda Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi’ni göreceksiniz. İletişim 0 536 219 63 41 – 0 537 369 63 29 – 0 536 888 8367 www.kureselbarisveadalet.org 0 212 243 89 57 |
||
|
||
| barış=mor ve ötesi:)) desteğiniz için teşekkürler.. |
||
|
||
| Ulaşım'a Rahatlığı sağlamak adına ben Bağcılar'da yaşıyorum. Mecidiyeköy'den gelecek arkadaşlar, Mecidiyeköy Otobüs duraklarında 6. perondan kalkan 92Ş Hat Numaralı Ateştuğla - Mecidiyeköy otobüsÜ ile Bağcılar merkeze ulaşmadan Tabya durağında ineceklerini söylesinler. Tabya durağında indikleri zaman yaklaşık 50 mt. geriye yürüdüklerinde trafik ışık noktasını görecekler. (Zaten otobüs Tabya durağına girerken trafik ışıklarını geçtikten sonra duruyo.) Trafik Işıklı noktada Tuncer Kuyumcusu önünden sola dönün ve direkt aşağıya doğru yürüyün. Yol az ilerden yokuş aşağıya devam edecektir. Yokuşun ortalarına doğru yolun sağ tarafında Bağcılar Olimpik Spor Salonunu göreceksiniz. Trafik ışıklı noktadan sola dönünce 5 dk içinde önünde varabilirsiniz. Ayrıca aynı duraktan (Tabya Durağından) Beyazıttan kalkan 92 K Hat numaralı Kirazlı - Beyazıt otobüsü (Aksaray, Millet Caddesi, Çapa, Topkapı güzergahından ulaşan) ve 97G Hat numaralı Demirkapı mah. - Beyazıt otobüsü (Aksaray, Vatan Cad. , Emniyet Müd., Topkapı güzergahından ulaşan) de geçmektedir. Bilgilerinize arz olunur. |
||
|
||
| http://www.memlekethaber.com/haber.asp?id=122156 | ||
|
||
| bende bağcıLarda yasıorum ve Bak'ın üyesiyim konserde görev Alacağım geLebiLecek arkadaşLarLa konserde buLuşabiLirss | ||
|
||
| konsere gittim süperdi gerçekten organizasyon felan iyiydi düzenleyenlere sağolsunlar harundan o kadar su istedim bi vermedi ama:) |
||
|
||
| su satıyoLardı orda zaten:D neyse evet konser çok güzeldi. Küçük sevgiLimde dans ettik.HeLe yanımızdaki grup mor ve ötesinde pogo yaptı headbang faLan yaptı.coştuk bizde onlarda:D | ||
|
||
| evet bencede mor ve ötesi bağcılara rağmen çok güzeldi | ||