|
||
| nerde o eski avril | ||
|
||
| şarkılarına hastayım ,kendisine aşık | ||
|
||
| tatlı kız,şarkıları da fena değil ama sesi bana çok itici gelioooo | ||
|
||
nerde o eski avril katılıyorum...eski avril'i özledik....yeni şarkılarını beğenmedim pek...
|
||
|
||
| Eski albümleri daha güzeldi ama GirlFriend'i beğendim... | ||
|
||
| popçu mudur??? nedir hoşlanmıyorum |
||
|
||
my world herkesi öneririm
|
||
|
||
| AVRIL A HASTAYIM HEM ÇOK TATLI HEM SESİNİ BEENİYORUM HEM ŞARKILARI GÜSEL DAHA NE OLSUN SÜPERSİN AVRILLLL |
||
|
||
popçu mudur??? nedir hoşlanmıyorum
|
||
|
||
| eskisi gibi olmadığı doğru ama bununda nedenini artık büyüdüğü ve olgunlaştığıdır.bunu kendide izledim bir röportajında söylemişti zaten.(hem avril evli bir kadın artık) Avril çok hoş ve sevimli,farklı ve aykırı.bu değişmemiş özellikleri.o idollerimden biri.kendimden birşeyler bulabiliyorum onda. hele nobod's home şarkısı bana çok yakın geliyor,tavsiye ederim.son albümünü de aldım gayet başarılı sonuna kadar destekçisiyim. |
||
|
||
Bence çok güzel.Ben çok severim de son halini beğenmedim yoksa şarkıları falan iyi. ![]() |
||
|
||
| hem kendisinin hem de şarkılarının gereksiz olduğunu düşündüğüm biri... | ||
|
||
İlk çıktığında çok iyiydi ama şu an çok değişti.O şirin, tatlı kız kayboldu sanki..Evlilik ona yaramadı bence ![]() |
||
|
||
popçu mudur??? nedir hoşlanmıyorum nedir hoşlanmıyorum demişsin ya , aynen ben.yani rockçıyada çok benzemiyor bir tuhaf..eskisi yensisisanki tiky gibi biraz...
|
||
|
||
ben de pek sevmiyordum ama dinledikçe şarkılarını sevmeye başladım..bir de converse manyağı olduğunu öğrendim..sayamayacak kadar çok conversesi varmış..görgüsüz!
|
||