|
||
| kim ne derse desin çok güzel ..özellikle çıktığı zaman gecem günüm olmuştu | ||
|
||
| Ne yaptıgının kendiside farkında degil... öncedende sevmezdim ama bi sempati vardı en azından ama artık oda yok |
||
|
||
| çok tatlı biri | ||
|
||
sevmezdim şimdi hiç ama hiç sevmiyorum.. tarzı popa kayıyordu artık resmen popçu oldu..
|
||
|
||
çok seviyorum bu kızı
|
||
|
||
| çok güzel bi kız... şarkılarından sadece nobody's home seviyorum... | ||
|
||
| eskıden bı parca olsun severdım.ama o kızı bence bı cok ınsan sadece guzel oldugu ıcın dınlıyo.yaptıgı muzık ve sarkılarını sevmıyorum.uzun bı aradan sonra tekrar cıktı ortaya daha kot olmus sımdı hıc sevmıyorum | ||
|
||
| çokk seviyorum ben bu kızı yaa sesi falan çok tatlı çok güzel bi kız ama makyajla çok güzel bi kız makyajsız hali gerçekten kötü.. | ||
|
||
| Ben seviyorum ya! Birçok şarkısı diğer yabancı parçalara göre çok anlamlı son klibide çok güzel olmuş girl friend'den sonraki gerçi anlamadım konusunu bir kere izlemek ve dinlemek nasip oldu:) Ama genel olarak seviyorum ben onu içten geliyor bana. | ||
|
||
| bayılıyorum ya punk prensesi hem çok güzel hem ses var daha ne olsun... | ||
|
||
| ya abi valla çok tatlı kendini küçük yaşından beri dünyaya kanıtlamış birisi... kızlar güzelliğini kıskanıyor erkekler de eline geçmeyeceği için çamur atıyor çok tatlı valla şarkıları da kendi de sesi de harika... | ||
|
||
| ben müziğini dinliyorum fiziğine bakmıyorum herhangi bir müzisyenin.. kıskandığım falanda yok o yüzden merak etme.. | ||
|
||
ya abi valla çok tatlı kendini küçük yaşından beri dünyaya kanıtlamış birisi... kızlar güzelliğini kıskanıyor erkekler de eline geçmeyeceği için çamur atıyor çok tatlı valla şarkıları da kendi de sesi de harika... Yorumuna pek bi güldüm
|
||
|
||
Süper müzik yapıyor Punk ın PrenSEsi yaa süperrrr...
|
||
|
||
| sevmiyorum ben bu kızı,çok çocuksu bi tip..beni sarmıyo en azından..tarzıda bi garip ! | ||