|
||
uyuz ve özenti bir kız sarkıları ii ama kendini sevmem heh eet özenti we hiçte şirin diel bnce..makyaj güseli hepsi gibi...kendinide şarkılarınıda sewmiyorum.. ![]() |
||
|
||
| ya demeyin ya Metallicanın şarkısını katletti demeyin ya !!! kadını öldüreceğim geliyor ![]() fuel hem de yuh !!! |
||
|
||
ya demeyin ya Metallicanın şarkısını katletti demeyin ya !!! olabılır ama yıne de o benım basımın tacı kadını öldüreceğim geliyor ![]() fuel hem de yuh !!!
|
||
|
||
| asi olması beni bitiriyor yaa_ tam benim tarzım bi kız_ ayrıca benim en sevdiğim sarkısı nobodys home |
||
|
||
eskiden severdim ama şimdi pek çekmiyor beni...
|
||
|
||
| ben çooooooooookkkk seviyorumm..çok güzel şarkıları var ritimleri de çok hoşuma gidiyor.. 'w' değil 'v' arkadaşlar.. |
||
|
||
artık müziği bıraktı bence en büyük hatası bu oldu yok oldu nerdeyse zaten bi işe yaramıyordu
|
||
|
||
| AVRİL aslında tarzına pek karar verememiş bir kişilik cunku gıyım tarzı punkvari bişi ama ben onun nobady's fool gıbı hip hop tarzı sarkılarınıda bılıyorum yanionce ne tarz muzık yapmaya karar verdıkten sora gıyım tarzına da cekı duzen vermelı ne yanı bu kız ne soyluyor? |
||
|
||
Ya avril dan chop suey i dinleyen varmı sandalyeden düştüm ya ben bile daha güzel söylerim
|
||
|
||
| son derece özenti. kendini rockçı sanan ancak yaptığı berbat müzikle poptan öteye gidemeyen biri. | ||
|
||
uyuz ve özenti bir kız sarkıları ii ama kendini sevmem heh eet özenti we hiçte şirin diel bnce..makyaj güseli hepsi gibi...kendinide şarkılarınıda sewmiyorum.. ![]() bi sitede makyajsız halini gördüm ve bu avril mı dedim.o kadar değişk ki..sırf makyajla güzelleşiyor.. |
||
|
||
ben çok seviyorum sarkılarını,gerci kendisi bana özenti gibi geliyor daha doğrusu birilerine birşeyleri ispat etme cabası içinde ayrıca makyajsız hali iğrenc..ben daha güzel kalırım onun yanında valla ![]() |
||
|
||
Ya avril dan chop suey i dinleyen varmı sandalyeden düştüm ya ben bile daha güzel söylerim ![]() çok komik yaa dinnedim bn onu
|
||
|
||
| güzeliğine hiçbir şey denilemez.artık o film yıldızı olma yolunda adımlar atıyor.artık onu sinemalarda görecez.hem de Richard Gere ile aynı filmde oynayacak. | ||
|
||
Bu kızdan nefret ediyorum Pop yapıyo sonra rockçıyım havalarına giriyo! Ayrıca asi masi değil hepsi hava hepsi laf İcraata gelince sıfır
|
||