|
||
ya bence kız allah için çok güzel gözleri ayrı bi konu tabikide girl friend şarkısıyla tanıdımbiraz geç oldu ama genede tanıdım
|
||
|
||
| take me away isimli şarkısının introsu çok güzel. gerçi biçok şarkısı hareketli ve eğlenceli. müzik namına yapılan pek bişey göremiyorum. sadece zevk için dinliyorum | ||
|
||
| nerde o eski rockçıı kızz rock gitti pop geldi....... | ||
|
||
nerde o eski rockçıı kızz rock gitti pop geldi.......
[/quoteevet ya tüm arkadaşlarım öyle diyor artık herkes pop çu diyor |
||
|
||
bu kız ister rock, ister pop, isterse de arabesk söylesin şarkıları çok güzel ve zaten tüm dünyada da hak ettiği değeri alıyor.
|
||
|
||
nerde o eski rockçıı kızz rock gitti pop geldi....... eski albümü süperdi ama bunu dediğim gibi biras değil baya bi pop olmuş [/quoteevet ya tüm arkadaşlarım öyle diyor artık herkes pop çu diyor ![]() ![]() |
||
|
||
| Yine de güzel şarkılar var son albümde de ben beğeniyorum yanii | ||
|
||
| avril çok tatlı ya evlendikten sonra asiliği kalmadı ama yinede çok tatlı:D | ||
|
||
| seviyorum bu kızı da şarkılarını da... | ||
|
||
| Masstivalde yapılmış bir röportajını izledim çok çocuksuydu sanki ilk tanıdığım zamanlar daha olgundu mesela complicated'da.. | ||
|
||
önceden çok beğendiğim şimdi hiç takdir etmediğim diğerlerinin taklidi olan yabancı pop sanatçısı... çok hakLısın kesinLikLe ....sana aynen katıLıyorum...
|
||
|
||
| mtv müzik ödüllerine damga vuran bu kız kim bilir yaşı ilerledikçe ne ödüllere layık görülecek. | ||
|
||
| 2 Albümde 20 den fazla ödül alınca kıskanıldı ve 3.albüm çıkcağına yakın Anti-Avril'ciler POP POP diye yazdı çizdi Avril'de kliplerinde penbe renk kullanması hayranlarını üzdü ve onlarda anti-cilere katıldı..3.albüme dinlediğimde daha bir hareketli aslında Punk Rock bence..Zaten şarkısına kimse bişey diyemiyor..Avrili bırakanların çoğu pop'cu oldunu duymasıydı bence.Asla avRili bırakmam 8 yaşında müziğe başlamış 14 yaşında gitarla çalmış ve 17 yaşında yazmış olduğu şarkıyı plak şirketine vermiş 19 yaşında piyasada görüldü bu küçük kız.Sonsuza dek AvRiL | ||
|
||
| müziğini seviyorum | ||
|
||
| gittikçe britney spears'a benziyor | ||