|
||
acaba britney spears gittikçe neye benziyor? ![]() mtv ödüllerini de aldı süper kız yaa 1 numara o.. |
||
|
||
gittikçe britney spears'a benziyor sonuda ona benzerse çok büyük bir yıldız sönerek gitmiş olur britney'e benzerse.
|
||
|
||
| bence çok büyük bir yıldız olucak daha şimdiden herkes onu konuşuyor ilerde kim bilir neler olur. | ||
|
||
| bence artik dinlenmess hale geldi | ||
|
||
| avrile lavigne brithney spears'in izinde gidiyor umarim cok gec olmadan kendi yoluna geri döner yoksa sonu cok berbat olur | ||
|
||
| ilk çıktığında sevimli kız falan demiştim bikaç şarkısı hariç dinlemem | ||
|
||
bugün mtv'deki punk'd programında izledim,iyi bir şakaydı.şoka girdi avril, birde kendini kurtarmak için yalanlar falan söyledi çok komikti
|
||
|
||
bence artik dinlenmess hale geldi bence eskidende dinlenilmez bir haldeydi.. |
||
|
||
| süper sölüyo yaa |
||
|
||
| bencede dinlenmez hale getirdi kendini. | ||
|
||
Dinlenmez halde diyorsunuzda ![]() Kanallarda When you're gone,Girl Friend ve Hot şarkıları günde 5 kez gösteerimde beni de izlemek sıktı walla ![]() Avatarım herşeyi anlatıyor şu alana 2 mesaj attım zati size avRil i ıspatmak büyük bir yıldız oldunu göstermek için
|
||
|
||
| kabak tadı verdi bu avril. dergiler.tv.şapşal erkekler hasta kıza.sölediği şarkılarda bişeye benzese.gitsin 50 centle düet yapsın.ne zaman biter bu çakma punkçı kız kabusu bilmiyorum | ||
|
||
| Güzel olanı neden aşalıyorsunuz ki !!! benim tanıdığım bir çok avril fanı avril'i 19 yaşında iken tanıdılar ve 19 yaşındaki halini görmelisin bence..Eminim ki siz avril'i 3.albüm çıktığında tanıdınız.O zaman ki stili daha güzel ve bizi değil seni etkilemiş olmalı.Şunuda bilmenizi isterim avril nerde olursa olsun şarkı sölediğinde asla playback yapmıyor.Bir şirketin playback ısrarı üzerine avril o konseri iptal etmiş. |
||
|
||
aferin ona iyi yapmış playback konusunda.ama bide yaptığı muziğe punk demekten vazgeçse.avril'i britney e laf attığı günlerden beri tanırım.popçu diye yerden yere vurdu.17 yaşındaydı ozamanlar.şimdiki haline bak.britney'in yandan yemişi
|
||
|
||
2 albümü tam Rock diyim sana ![]() 3.albüm de Punk Rock tarzı gibi bişey ama görüntüsü herşeyi bozuyor.Britney spears tarzında müzik yapmıyor onun gibi giyiniyor artık. |
||