|
||
| gerek yaptıgı bestelerle,gerek yaptığı düzenlemelerle,gerek te yeni rockçılara beste dağıtmakla ve vokal da bir ekol yaratmasından dolayı kendini tebrik ediyorum. tarzı veya duruşu hiçte önemli değil aslında...dünya standartlarını zorlayacak bir müzisyen. kaliteli müzisyenlerle çalışırsa,daha da iyi olur. |
||
|
||
| http://www.mtv.com.tr/nid_2070_Britneyden_Sonra_Avrille_Paris_Hilton bu kadar da olamaz ya... bu arada bugün avril dinlerken bir kez daha farkettim ilk albümlerin tadı hiç yok bence ya..baladlar ve girlfriend dışında beğenmedim albümü..oysa ilk iki albüm... |
||
|
||
green day - basket case yi çok güzel cover lamış avril çok güzel söylemiş . ![]() |
||
|
||
çok güzelbi kızzz
|
||
|
||
Gülüşleri çok yapmacık geliyor ama seviyorum hem şarkılarını hemde kendisini
|
||
|
||
ya ne kadar meraklıymışsınız yabancı şarkıcılara o kadar türk var hiç biriniz bahsetmionuz bnce avril rock sölemiyo ayrıca çok süt bi kız şarkı sözlerini okumalısınız... en iyi solo artist seçildi onca kişiyi geride bıraktı en zor alanda 1.oldu.. |
||
|
||
çok güzelbi kızzz ![]() güzel bir kız olduğuda kesin ama daha güzelleride var ... |
||
|
||
bence cok tatli ve biraz da catlak
|
||
|
||
| bence kendisi de şarkıları da mükemmel avril gibi başka yok bir tane daha | ||
|
||
| Avrilcığım o benim platonik aşkım evlencem ben onunla bu alemde Mor ve Ötesi ve Avril Lavigne başka tanımam o kadar. | ||
|
||
Avrilcığım o benim platonik aşkım evlencem ben onunla bu alemde Mor ve Ötesi ve Avril Lavigne başka tanımam o kadar. Evli zaten
|
||
|
||
| cok tatli ya sarkilarida güzel | ||
|
||
eski avril i özlüorummmmm
|
||
|
||
güzel bir kız şarkıları da güzel..onun yolunda ilerliyorum....
|
||
|
||
| oldum olası sevmedim. Müziğe pop gibi bence . elinde gitar ; sözleri başka müzik başka klipler bambaşka.. |
||