mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: Avril Lavigne

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17 18 19 20

Let-Go 20.12.2007 19:41:14
oldum olası sevmedim.
Müziğe pop gibi bence . elinde gitar ;
sözleri başka müzik başka klipler bambaşka..

sonuç : EN BAŞARILI SOLO SANATÇISI

kayganzemin 20.12.2007 20:51:53
iyice saçmaladı bence artık.rocktan çok pop'a dogru hızla ilerliyo avril.sevmiyorum bende Undecided

Let-Go 20.12.2007 23:25:45
iyice saçmaladı bence artık.rocktan çok pop'a dogru hızla ilerliyo avril.sevmiyorum bende Undecided
Pop ta bir müzik çeşidi .. zaten Pop diyenler Anti-Avril'ciler.. Avrilin Punk Rock ve Alternatif Rock bi kaçtanede Pop benzer bişeyler yaptı başarılıda oldu..Canada ve Amerika'da POP değil..Rock şarkıları oldunu sölediler.

morve_ötesi 22.12.2007 21:06:56
avril ı sevenlerde sevmeyenlerde olacaktır sonçta herkes sevmek zorunda değil ama müziği müthiş yapıor son albmü biraz pop a kaymış da olsa onu çok seviyormmm!

bilmececi??? 24.12.2007 19:46:30
Son albümünde biraz batırmış gibi de olsa sonuçta Avrili çok seviyorum hele 2. albümü çok süperdi ya nede olsa Avrilcığım o benim aşkım.

^^LAURİ^^ 24.12.2007 20:23:48
eh işte söyle böyle

burki 24.12.2007 23:28:32
çok tatlı bi kız ya. her seferinde yorum yazasım geliyo.  sesi de çok tatlı Cheesy

mynamesblack 25.12.2007 12:19:11
harbi rock bi şarkı yapsın dinlerim. erkek olsaydım belki sırf güzelliği için  dinlerdim belki

bir_derdim_var 25.12.2007 16:14:00
Avrili çok dinlerdim ve beğenirdim.
Ama artık rock çizgisinden çıktığını düşünüyorum.

irem_rock 26.12.2007 12:22:48
kendine özgü tarzıyla çok başarılıı deli bii kız.canlı performansı hariç herseyi süper bence Grin

//MORpatra// 28.12.2007 21:13:38
avril rock yapsa da yapmasa da ben onu dinlerim. Cheesy birini dinlemem için sadece rock yapması gerekmez.  Wink o harika şarkılar yapıyor ve müthiş etkileyici bir sesi var. ''keep holding on'' ''hot'' ''don't tell me'' en sevdiğim şarkılaRI.

rockübra 02.01.2008 20:38:36
bende bazı şarkılarını severim ama bazı şarkıları çok saçma geliyor.mesela girlfriend....hey! hey! you! you! Grin nası birşeydir bu ya. nasıl çığırıyor orda sesi çok ince çıkıyor ve kulaklarım rahatsız oluyor Cheesy ama arada bir deşarj olmak için güzel  Grin. hakkını da yemeyelim güzel şarkılarıda var.

Let-Go 02.01.2008 20:42:51
bnde bazı şarkılarını severim ama bazı şarkıları çok saçma geliyo.mesela girlfriend....hey! hey! you! you! Grin nası bişidir bu ya nası çığırıo orda sesi çok ince çıkıo ve kulaklarım rahatsız oluo Cheesy ama arada bi deşarj olmak için güzel  Grin. hakkını da yemiyelim güzel şarkılarıda var.

İlk defa Evanescence fanı olan birinden güzel sözler duydum avril için.

Çok güzel.Hep Böle olsa keşke...  Cheesy  Cheesy  Cheesy

immortal_deniz 13.01.2008 10:53:07
Hamile ünlüler listesine son eklenen isim Avril Lavigne oldu.
Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Jamie Lynn Spears, Lily Allen, Jessica Alba... Listeye son eklenen isim ise Avril Lavigne! Henüz Lavigne'den resmi bir açıklama gelmedi fakat internette Avril hayranı bir kişinin blog sitesinde yazan şu sözlere eminiz ki çok kısa bir süre sonra haberi doğrulayıcı veya yalanlayıcı bir açıklama gelecektir:

"Avril Lavigne hamile! Hem de bir buçuk aylık. Eşi Deryck Whibley bu mutlu haberi tüm arkadaşlarına söylüyor."

(Mtv Türkiye)

Ben de Amy Lee-Avril ne alaka diye düşünürüm hep..her yönden karşılaştırmaya kalkarlar tamamen farklı iki sanatçıyı..ha bir de sonunda kavga ederler..Komik ya Cheesy

Let-Go 13.01.2008 11:15:46
Hamile ünlüler listesine son eklenen isim Avril Lavigne oldu.
Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Jamie Lynn Spears, Lily Allen, Jessica Alba... Listeye son eklenen isim ise Avril Lavigne! Henüz Lavigne'den resmi bir açıklama gelmedi fakat internette Avril hayranı bir kişinin blog sitesinde yazan şu sözlere eminiz ki çok kısa bir süre sonra haberi doğrulayıcı veya yalanlayıcı bir açıklama gelecektir:

"Avril Lavigne hamile! Hem de bir buçuk aylık. Eşi Deryck Whibley bu mutlu haberi tüm arkadaşlarına söylüyor."

(Mtv Türkiye)

Ben de Amy Lee-Avril ne alaka diye düşünürüm hep..her yönden karşılaştırmaya kalkarlar tamamen farklı iki sanatçıyı..ha bir de sonunda kavga ederler..Komik ya Cheesy

Kanada'da bir radyo dj'i dün Avril Lavigne'in hamile olduğunu iddia etmişti.

Lavigne'in bir buçuk aylık hamile olduğunu söyleyen dj, haberi ilk kez kendilerinin açıkladıklarını da eklemişlerdi. Fakat Avril cephesinden beklenen açıklama gecikmedi. Plak şirketi yaptığı açıklamada "Bu yalan bir haber." dedi.

Doğru mudur, yalan mıdır bilinmez. Nicole Kidman da önce yalanlamış, bir hafta sonra da hamile olduğunu resmen açıklamıştı.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [ 14 ] 15 16 17 18 19 20