|
||
oldum olası sevmedim. Müziğe pop gibi bence . elinde gitar ; sözleri başka müzik başka klipler bambaşka.. sonuç : EN BAŞARILI SOLO SANATÇISI |
||
|
||
iyice saçmaladı bence artık.rocktan çok pop'a dogru hızla ilerliyo avril.sevmiyorum bende
|
||
|
||
iyice saçmaladı bence artık.rocktan çok pop'a dogru hızla ilerliyo avril.sevmiyorum bende Pop ta bir müzik çeşidi .. zaten Pop diyenler Anti-Avril'ciler.. Avrilin Punk Rock ve Alternatif Rock bi kaçtanede Pop benzer bişeyler yaptı başarılıda oldu..Canada ve Amerika'da POP değil..Rock şarkıları oldunu sölediler.
![]() |
||
|
||
| avril ı sevenlerde sevmeyenlerde olacaktır sonçta herkes sevmek zorunda değil ama müziği müthiş yapıor son albmü biraz pop a kaymış da olsa onu çok seviyormmm! | ||
|
||
| Son albümünde biraz batırmış gibi de olsa sonuçta Avrili çok seviyorum hele 2. albümü çok süperdi ya nede olsa Avrilcığım o benim aşkım. | ||
|
||
| eh işte söyle böyle | ||
|
||
çok tatlı bi kız ya. her seferinde yorum yazasım geliyo. sesi de çok tatlı
|
||
|
||
| harbi rock bi şarkı yapsın dinlerim. erkek olsaydım belki sırf güzelliği için dinlerdim belki | ||
|
||
| Avrili çok dinlerdim ve beğenirdim. Ama artık rock çizgisinden çıktığını düşünüyorum. |
||
|
||
kendine özgü tarzıyla çok başarılıı deli bii kız.canlı performansı hariç herseyi süper bence
|
||
|
||
avril rock yapsa da yapmasa da ben onu dinlerim. birini dinlemem için sadece rock yapması gerekmez. o harika şarkılar yapıyor ve müthiş etkileyici bir sesi var. ''keep holding on'' ''hot'' ''don't tell me'' en sevdiğim şarkılaRI.
|
||
|
||
bende bazı şarkılarını severim ama bazı şarkıları çok saçma geliyor.mesela girlfriend....hey! hey! you! you! nası birşeydir bu ya. nasıl çığırıyor orda sesi çok ince çıkıyor ve kulaklarım rahatsız oluyor ama arada bir deşarj olmak için güzel . hakkını da yemeyelim güzel şarkılarıda var.
|
||
|
||
bnde bazı şarkılarını severim ama bazı şarkıları çok saçma geliyo.mesela girlfriend....hey! hey! you! you! nası bişidir bu ya nası çığırıo orda sesi çok ince çıkıo ve kulaklarım rahatsız oluo ama arada bi deşarj olmak için güzel . hakkını da yemiyelim güzel şarkılarıda var.İlk defa Evanescence fanı olan birinden güzel sözler duydum avril için. Çok güzel.Hep Böle olsa keşke...
|
||
|
||
| Hamile ünlüler listesine son eklenen isim Avril Lavigne oldu. Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Jamie Lynn Spears, Lily Allen, Jessica Alba... Listeye son eklenen isim ise Avril Lavigne! Henüz Lavigne'den resmi bir açıklama gelmedi fakat internette Avril hayranı bir kişinin blog sitesinde yazan şu sözlere eminiz ki çok kısa bir süre sonra haberi doğrulayıcı veya yalanlayıcı bir açıklama gelecektir: "Avril Lavigne hamile! Hem de bir buçuk aylık. Eşi Deryck Whibley bu mutlu haberi tüm arkadaşlarına söylüyor." (Mtv Türkiye) Ben de Amy Lee-Avril ne alaka diye düşünürüm hep..her yönden karşılaştırmaya kalkarlar tamamen farklı iki sanatçıyı..ha bir de sonunda kavga ederler..Komik ya ![]() |
||
|
||
Hamile ünlüler listesine son eklenen isim Avril Lavigne oldu. Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Jamie Lynn Spears, Lily Allen, Jessica Alba... Listeye son eklenen isim ise Avril Lavigne! Henüz Lavigne'den resmi bir açıklama gelmedi fakat internette Avril hayranı bir kişinin blog sitesinde yazan şu sözlere eminiz ki çok kısa bir süre sonra haberi doğrulayıcı veya yalanlayıcı bir açıklama gelecektir: "Avril Lavigne hamile! Hem de bir buçuk aylık. Eşi Deryck Whibley bu mutlu haberi tüm arkadaşlarına söylüyor." (Mtv Türkiye) Ben de Amy Lee-Avril ne alaka diye düşünürüm hep..her yönden karşılaştırmaya kalkarlar tamamen farklı iki sanatçıyı..ha bir de sonunda kavga ederler..Komik ya ![]() Kanada'da bir radyo dj'i dün Avril Lavigne'in hamile olduğunu iddia etmişti. Lavigne'in bir buçuk aylık hamile olduğunu söyleyen dj, haberi ilk kez kendilerinin açıkladıklarını da eklemişlerdi. Fakat Avril cephesinden beklenen açıklama gecikmedi. Plak şirketi yaptığı açıklamada "Bu yalan bir haber." dedi. Doğru mudur, yalan mıdır bilinmez. Nicole Kidman da önce yalanlamış, bir hafta sonra da hamile olduğunu resmen açıklamıştı. |
||