|
||
| YILIN RÜKÜŞLERİNDE AVRİL'DE VAR 1960 yılından beri her yıl sivri dilli eleştirilerini yayınlayan Mr. Blackwell'in 2008 listesinde, futbol yıldızı eşi David Beckham'la birlikte magazin basınının sürekli ilgi odağı olan Victoria Beckham, üzerinden çıkarmadığı süper minileri nedeniyle ''en rüküş'' seçildi. Mr. Blackwell, Beckham'ın dahil olduğu Spice Girls grubunu da, 1998'de hazırladığı listenin bir numarası seçmişti. Blackwell, ''Baharat Kızlar''la ilgili eleştirisinde, ''Tadı olmayan tek baharat bunlar'' ifadesini kullanmıştı. İLK ONA GİREN İSİMLER 1. Victoria Beckham 2. Amy Winehouse 3. Mary Kate Olsen 4. Fergie 5. Kelly Clarkson 6. Eva Green 7. Avril Lavigne 8. Jessica Simpson 9. Lindsay Lohan 10. Alison Arngrim |
||
|
||
YILIN RÜKÜŞLERİNDE AVRİL'DE VAR 1960 yılından beri her yıl sivri dilli eleştirilerini yayınlayan Mr. Blackwell'in 2008 listesinde, futbol yıldızı eşi David Beckham'la birlikte magazin basınının sürekli ilgi odağı olan Victoria Beckham, üzerinden çıkarmadığı süper minileri nedeniyle ''en rüküş'' seçildi. Mr. Blackwell, Beckham'ın dahil olduğu Spice Girls grubunu da, 1998'de hazırladığı listenin bir numarası seçmişti. Blackwell, ''Baharat Kızlar''la ilgili eleştirisinde, ''Tadı olmayan tek baharat bunlar'' ifadesini kullanmıştı. İLK ONA GİREN İSİMLER 1. Victoria Beckham 2. Amy Winehouse 3. Mary Kate Olsen 4. Fergie 5. Kelly Clarkson 6. Eva Green 7. Avril Lavigne 8. Jessica Simpson 9. Lindsay Lohan 10. Alison Arngrim avril'in neresi rüküş olabilir ya çok güzel giyiniyo. |
||
|
||
| 1. Victoria Beckham En şaşırtıcısıda bu... Kadın moda ikonu resmen, rüküş mü seçilmiş birde :S |
||
|
||
| TEK KELİMEYLE SÜPEER BİR ROCKÇI | ||
|
||
bence Avril tarzında son albumünde çok değişiklik yaptı... eski asi kız tavrından çıkıp cici kız oldu bence eski tarzı daha güzeldi
|
||
|
||
ya sevsem mi sevmesem mi bi türlü kara vermedim gitti.ayrıca bence de eski tarzı daha iyiydi
|
||
|
||
| sevmiyorum son tarzını bilmiyorum ama en son gördüğümde amy özentisi oldugu belli oluyordu.. | ||
|
||
| amy benzetmiyorum ama eski tarzını özlüyorum ya.. | ||
|
||
| cici bici kız oldu bizim asi avrilimizz ... ama n'olursa olsun avril bitanee ve çokta severim... im with you.. keep holding on.. he wasn't.. skater boy... fall to pieces.. en sevdiğim ilk 5im.. |
||
|
||
of bu kızın makyajlı haline hastayım ama makyajsız bülent ersoy gibi
|
||
|
||
cici bici kız oldu bizim asi avrilimizz ... ama n'olursa olsun avril bitanee ve çokta severim... im with you.. keep holding on.. he wasn't.. skater boy... fall to pieces.. en sevdiğim ilk 5im.. kesinlikle aynı parçalar + Nobody home1-Skater 2-He wansnt |
||
|
||
of bu kızın makyajlı haline hastayım ama makyajsız bülent ersoy gibi ![]() ![]() bunu mu kast ediyorsun burak..?
|
||
|
||
of bu kızın makyajlı haline hastayım ama makyajsız bülent ersoy gibi ![]() ![]() bunu mu kast ediyorsun burak..? ![]() Rumeysa teşekkürler paylaşım için
|
||
|
||
Ben makyajsız haline bile razıyım süper bi kız şeker kız cady dünyada ondan daha güzel bayanlarda var yaniii
|
||
|
||
bence yukarıda makyajsız diye verilen fotoğraf photoshop olabilir ( çünkü yüzü çirkin değilde yaralı gibi gözüküyor resimde oynanmış olmalı )bu kız makyajsızda güzeldir ![]() sesi deseniz süper kendi deseniz harika daha başka ne denebilir ki
|
||