|
||
YILIN RÜKÜŞLERİNDE AVRİL'DE VAR 1960 yılından beri her yıl sivri dilli eleştirilerini yayınlayan Mr. Blackwell'in 2008 listesinde, futbol yıldızı eşi David Beckham'la birlikte magazin basınının sürekli ilgi odağı olan Victoria Beckham, üzerinden çıkarmadığı süper minileri nedeniyle ''en rüküş'' seçildi. Mr. Blackwell, Beckham'ın dahil olduğu Spice Girls grubunu da, 1998'de hazırladığı listenin bir numarası seçmişti. Blackwell, ''Baharat Kızlar''la ilgili eleştirisinde, ''Tadı olmayan tek baharat bunlar'' ifadesini kullanmıştı. İLK ONA GİREN İSİMLER 1. Victoria Beckham 2. Amy Winehouse 3. Mary Kate Olsen 4. Fergie 5. Kelly Clarkson 6. Eva Green 7. Avril Lavigne 8. Jessica Simpson 9. Lindsay Lohan 10. Alison Arngrim hayrett ![]() avril ve rüküşlük ![]() neyse sonuçta göreceli bir kavram onlar rüküş seçmişse başkalarıda beğenebilir ki beğeniliyor
|
||
|
||
| güzel kız | ||
|
||
ortaokuldayken dinledm..sonra punk ın ve avril in benle uyuşmadığını anladım.zaten avril de çok değişti
|
||
|
||
ortaokuldayken dinledm..sonra punk ın ve avril in benle uyuşmadığını anladım.zaten avril de çok değişti ![]() bendede öyle oldu aynen
|
||
|
||
çok güzelbi kızzz ![]() güzel bir kız olduğuda kesin ama daha güzelleride var ... Avril'ın takendisi ![]() Let-Go oldu mu hatırlatırım
|
||
|
||
| şarkıları çok güzel bence | ||
|
||
| Ziya kızma ama önceki halleri çok daha güzeldi.. Tarzı ne anlayamadım yeni Britney falan mı olmaya çalışıyor
|
||
|
||
Ziya kızma ama önceki halleri çok daha güzeldi.. Ben de önce ki halini beğeniyorum zaten ismim bu yüzden "Let-Go" Tarzı ne anlayamadım yeni Britney falan mı olmaya çalışıyor ![]() Let go ve Under my skin 4/4'lük albümler..son albüm müzikal ve görsel anlamda Britney,Paris gibi onlardan daha iyi bir sanatçı bu kesin..Ben müziğe avril' ile başladığım için bırakmam mümkün değil,hiç bir zaman birinden vaz geçmem ve ve ve son albümde bi kaç tane eğlenceli şarkı var.Kim ne nerse desin kızmam..yorum için teşekkürler özge
|
||
|
||
pembe saçta yapmış ufff
|
||
|
||
harbi taş gibi kız allah için.. :-\seside süper zaten off
|
||
|
||
| Dünya çapında yirmialtı milyon kopyadan fazla albüm satmıştır. 2006 yılında Canadian Business adlı dergiye göre Lavigne'nin Hollywood'da yer alan en zengin yedinci Kanadalı olduğu söylenmiştir. Avril Lavigne'nin ailesi Fransız kökenli olduğundan, şarkıcının ismi de Fransızca'daki gibi (avril laviny olarak) telaffuz edilmektedir. Avril, Fransızca'da Nisan, Lavigne (la vigne) de üzüm, bağ anlamına gelmektedir. Ailesinin Fransız kökenli olmasına karşın Avril Lavigne hiç Fransızca bilmemektedir.
|
||
|
||
ben avril lavigne ,sarkilarini cok seviyorum
|
||
|
||
AVRİL LAVİGNE - 'DEN SHAKİRA VE GREEN DAY COVER..O MÜZİK USTASI KANIMCA
![]() |
||