|
||
avrili severimmm,müzik tarzı uyar bna yerim onu ben ![]() |
||
|
||
| bende eh iştee seviyorum şeker bir kız sadece şeker ama
|
||
|
||
| bencede güzel | ||
|
||
![]() Avril lavigne sesini kaybetti! Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı gırtlak iltihabı nedeniyle artık şarkı söyleyemiyor. İki aydır albüm tanıtımını yapmak için dünya turuna çıkan genç şarkıcı hastalığı nedeniyle konserlerini ertelemek zorunda kaldı. Kaliforniya ve Washington'da vereceği konserleri rahatsızlığı nedeniyle iptal etmek zorunda kalan Lavigne, "Konserlerime devam edemeyeceğim için hayranlarımdan özür diliyorum. Sağlığıma kavuşunca turneye kaldığımız yerden devam edeceğim" dedi. Konserlerine Mart ayında başlayan Lavigne, turne boyunca hasta bir şekilde şarkı söylediğini de sözlerine ekledi. |
||
|
||
| Aaa öyle mi , üzüldüm severdim bazı şarkıları güzel . | ||
|
||
| sağlık bu başka bir şeye benzemez üzüldüm adına, inşallah en kısa zamanda sesine kavuşur.. | ||
|
||
hadi ya üzüldm,kısa zamanda sesi iyileşr inşallah
|
||
|
||
| Hot şarkısı harikadır tek kelimeyle. | ||
|
||
| çok güzel | ||
|
||
| bence avril özentinin teki.hiç sevmiyorum. | ||
|
||
bence avril özentinin teki.hiç sevmiyorum. Kime özeniyor ?
|
||
|
||
| ufff çok üzüldüm iyileşsinnn ! evet kime özeniyor ona özenen çok var da.. onun kime özendiğini çıkaramadım
|
||
|
||
| şarkıları süper gerçekten. | ||
|
||
| Efendim şimdi Avril Lavigne konusuna gelirsek Avril Lavigne'ye rock'çı demek için (özellikle son albümü için konuşuyorum önceki tarzına ve şarkılarına diyecek hiç bir şeyim yok ama yeni tarzı ve albümü olmuş mu kesinlikle olmamış) daha önceden hiç rock dinlememiş olmak gerekiyor.Özellikle günümüz gençlerine baktığımda Avril Lavigne'ye tapacak gibi hayranlık besleyenlere baktığım zaman hemen hemen hepsi şarkıları veya sesi veya da kalitesi için değil sadece fiziğinin güzel olduğu için dinliyorlar.Çok güzel bir hanım kızımız olduğu için onu dinliyorlar ve şarkılarını da ya gerçekten beğeniyorlar ya da beğenmiyorlar ama ''bu kız çok güzel ben bu kıza aşık oldum heralde'' moduna girip şarkılarını da beğenmiş gibi yapıyorlar.Tamam son albümü hariç bazı şarkıları gerçekten çok güzel ama Avril Lavigne öyle günümüz jenerasyonunun ayılıp bayılacağı kadar bir kalitede değil.Bu benim görüşüm tabi isteyen katılır isteyen katılmaz. | ||
|
||
| çok basit geliyo. Sahnelerde roçkçıymış gibi zıplaması, skater boy başta olamk üzere kliplerinde tam bir rockçıymış gibi hareket etmesi ve aslında yaptığı müziğin pop tan başka bişi olmaması;çok basit geliyor. | ||