|
||
he was a boy she was a girl diye masala başlayan pop-rock-punk sanatçısıdır benim gözümde.değerli midir?bilinmez.sever miyim?bilinmez.olmazsa olur mu?olur.ne için dinlerim?hiçbir şey için.niye yorum yapıyorum o zaman?bilmem denk geldim. şaka yaptım şaka.ben nobody's home severim.o kadar.arada bir de complicated.
|
||
|
||
complicated..evet güzel bir şarkıdır bu..onun dışında hot, girlfriend , when you're gone şarkılarına bittiğim insan when you're gone bu kadar güzel yorumlanamazdı..
|
||
|
||
skater boy bana eğlenceli geliyor
|
||
|
||
| hiç dinlemedim galiba bayağı bir abartıldıgından dolayı..dinlemeyeceğim ama.. | ||
|
||
| bende diger özelliklerini anlatayım ve ödülleri vs.. Ödülleri&Adaylıkları 2002 MTV Video Müzik Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Bayan Şarkıcı Complicated ; Ödül. MTV Video Müzik Ödülleri Latin Amerika En İyi Çıkış Yapan Uluslararası Bayan Şarkıcı ; Ödül. World Music Ödülleri En İyi Kanadalı Bayan Şarkıcı ; Ödül. 2003 Juno Ödülleri Yılın Single'ı Complicated ; 'Ödül. ''En İyi Çıkış Yapan Bayan Şarkıcı – Ödül. Yılın En İyi Pop Albümü Let Go – Ödül. Yılın Albümü: Let Go – Ödül. Ylıln En İyi Şarkısözü Yazarı – Adaylık. Hayranların Seçimi Ödülü – Adaylık. Ivor Novello Ödülleri 'Yılın En İyi Uluslarası Hit Parçası : Complicated – Ödül. Radio Muzik Ödülleri Yılın Şarkısı :Complicated – Ödül. MTV Asya Ödülleri En İyi Bayan Şarkıcı; Ödül. En İyi Çıkış Yapan Bayan Şarkıcı – Ödül. The Style Award – Ödül. TMF Ödülleri 'En İyi Uluslararası Rock Şarkıcısı – Ödül. Grammy Ödülleri Yılın Şarkısı: Complicated – Adaylık. En İyi Bayan Pop Performansı :Complicated – Adaylık. En İyi Pop Albümü: Let Go – Adaylık. En İyi Bayan rock Performansı: Sk8er Boi – Adaylık. En İyi Çıkış Yapan Bayan Şarkıcı – Adaylık. Amerikan Muzik Ödülleri 'En İyi Bayan Pop/Rock Bayan Şarkıcısı – Adaylık. Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülü En İyi Şarkı: Sk8er Boi – Ödül. MTV Video Muzik Ödülleri Latin Amerika En İyi Uluslarası Bayan Şarkıcı– Ödül. ECHO Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Uluslarası Bayan Şarkıcı – Ödül. World Müzik Ödülleri' Yılın En Çok Satan Kanadalı Bayan Şarkıcısı – Ödül. 2004 Grammy Ödülleri Yılın Şarkısı: I'm with You – Adaylık En İyi Bayan Pop Performansı: I'm with You – Adaylık En İyi Bayan Rock Performansı: Losing Grip – Adaylık World Muzik Ödülleri En İyi Pop/Rock Şarkıcısı – Ödül. Dünyada En Çok Satan Kanadalı Bayan Şarkıcı – Ödül. MTV Video Muzik Ödülleri (Latin) En İyi Uluslararası Pop Şarkıcısı' – Ödül. MuchMusic Video Müzik Ödülleri En İyi Kanadalı Müzik Videosu: Sk8er Boi – Ödül. Hayranların Seçimi En İyi Kanadalı Şarkıcı – Ödül Common Sense Medya Ödülü En İyi Müzisyen – Ödül MTV Video Müzik Ödülleri En İyi Pop Videosu' – Adaylık. American Muzik Ödülleri En Sevilen Pop/Rock Bayan Şarkıcısı – Adaylık. Juno Ödülleri Yılın En İyi Müzik DVD'si – Adaylık. Hayranların Seçimi Ödülü – Adaylık. Comet Muzik Ödülleri En İyi Uluslararası Bayan Şarkıcı – Ödül 2005 Juno Ödülleri Yılın En İyi Bayan Şarkıcısı – Ödül. Yılın Pop Albümü: Under My Skin – Ödül. Hayranların Seçimi Ödülü – Ödül. Yılın En İyi Söz Yazarı – Adaylık. Yılın Albümü – Adaylık. MTV Asya Ödülleri En Sevilen Bayan Şarkıcı – Ödül. Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülü En Sevilen Bayan Şarkıcı – 'Ödül. NRJ Muzik Ödülleri En İyi Uluslararası Bayan Şarkıcı – Ödül. 2006 TRL Ödülleri (İtalya) First Lady Ödülü 2007 MuchMusic Video Ödülleri En İyi Kanadalı Video klibi: Girlfriend – Ödül. En Sevilen Bayan Şarkıcı Hayranların Seçimi Ödülü – Ödül. ALINTIDIR... Avrıl'ın Sırları 1-) Avrıl lisedeyken okuldan nefret edermis. Söylediğine göre diğer kızlar onu fazla ukala bulduklarından pek sevmez we aralarına almazlarmıs=) 2-) İlk öpüsmesi tam bi faciaymıs.. "cünkü ne yaptığımı farkında bile değildim" diye acıklıyor =)) (( yası belirtilmemiss )) 3-) Bir keresinde otelde cok fazla gürültü yaptığından otelden atılmıs =)) 4-) Avrıl hayatı boyunca hic gitar dersi almamıs we kendisi calmayı öğrenmis ve ilk sarkısını 12 yasında yazmıss (( way bee)) 5-) Avrılın burcu terazi.. we tam burcu olduğunu sölüyor.. tartısmalardan kacınıyor we yaratıcılığı sewiyor 6-) Fotoğraf çekimlerine giderken işi şansa bırakmamak icin kıyafetlerini yanında götürürmüs.. şanssızlığın genelde onu bulduğunu söylüyor. 7-) Avrıl kendini kötü hissettiği morali bozuk olduğu zaman şarkı söyler gitarını tıngıdatırmıs.. bu ses onu rahatlatır cok hosuna gidermiss, onu rahatlatan tek sey olduğunu söylüyorr=) 8-) Avrılın vicudunda 4 tane piercing war: biri göbek deliğinde, ikisi sol we bi tanesi de sağ kulağında, kücük bir süzgec o!! 9-) Adı Sam olan cok sirin bi köpeği war 10-) Yasama bakıs acısı söyle: "İnsanların ne dediği beni ilgilendirmiyor. Sadece kendim olmaya calısıyorum. Yasamdan zewk almayı ve kendim olmayı sewiyorum." Kendinden emin bir kız!! 11-) Avrılın, Matt adında bir abisi ve Michelle adında bir kız kardesi war. O, her zaman ilgi odağı olmak isteyen ortanca kardes yani =) 12-) Büyük Britanya Prensi Harry, Avrılın en büyük hayranlarından biri!! 13-) Ünlü olmadan önce bi fast food restoranında calısıyormus ancak bu macera normal olarak kovulmayla son bulmus.. kendine en uygun seyin müzik ve sarkılar olduğunu söylüyor.. 14-) Kaykayın yanı sıra Avrıl tam bi buz hokeyi tutkunu.. okuldayken hep oynarmıs.. 15-) Avrılın göbek adı da Romana.. 16-) Avrıl pizzaya bayılırmıs. Ama önce üzerindeki malzemeleri yermis. En sewdiği malzeme de zeytinmis. Türklük war heralde hamurunda!! Avril'e "Aptal Sarışın" Benzetmeleri 23 yaşındaki şarkıcının, İngiliz Q dergisinin röportajında söyledikleri de bir çok kişiyi şaşırttı. "24 milyon albüm satmak beni çok etkilemedi, ama birşeyleri değiştirdi. Artık bir odaya girdiğimde herkes kafasını çeviriyor, sadece, rahatsız edilmeyeceğimi bildiğim belirli restoranlarda yemek yiyebiliyorum. Ama sorun değil, ben zaten bunu yapmak için doğdum." "Kelly Clarkson güzel ve etkileyici bir sese sahip, ama benim daha sağlam bir imajım var. Ben "sert"im, görünüşüm genç kızların kopyalamak isteyebileceği gibi ve sesim de özel. Kolayca gözardı edilmemek güzel, ve ben öyleyim." "İnsanlar beni seviyor ve nefret ediyor, ama ben kendi halimden memnunum ve önemli olan bu. Eğer beni sevmiyorsanız, kaybeden sizsiniz, ben değilim" Avril'i derinden etkileyen 20 şey 1.AVRİL'İ GURURLANDIRAN ŞEYLER İlk çıkan albümü 15 milyon satan Avril 2. albümü "under my skin ile japonya ve amerika listelerinde 1. sıraya girdi 2.AVRİL'İ YARALAYAN ŞEYLER Okul yıllarında Avril gözlük kullandığı için arkadaşları arasında hep alay konusu oldu. İyi bir öğrenci değildi ve özel bir okulda müzik dersi almaya başladı buda onun öz güveninin arttırdı. 3.AVRİL'İN SAKLADIKLARI Avril ilk öpücüğünü kimden aldığını hep sakladı. 4.AVRİL'İ MUTLU EDEN ŞEYLER Büyük ağabeyiMatt ile "roller blade" kızı birbirlerine çok yakınlar.İikside beyzbol,buz hokeyi oynamayı ,kaykaya binmeyi ve gitar çalmayı çok seviyorlar.Avril çocukken bile,basketbolda gözünü şişirmeyi bebek oynamaya tercih edermiş. 5.AVRİL'İ KORKUTAN ŞEYLER Avril 16 yaşındayken New York'a gidip yapımcı Peter Zizzo ile çalışmış.Bir gece taksi beklerken adamın biri laf atıp "bu geve çalışıyormusun?"demiş.Ordan hemen kaçan Avril,bu olaydan sonra yanında çakı taşımaya başlamış. 6.AVRİL'İ SİNİR EDEN ŞEYLER Avril özel hayatına girilmesinden nefret ediyor.İnsanların ünlü insanlarla çok fazla ilgilendiğini düşünüyor. 7.AVRİL'İN HAYAL KIRIKLIKLARI "Complicated"adlı şarkısını New Yorkta tanıştığı bir erkekle yaşadığı tecrübeyi anlatıyor.Önceleri Avril'a çok iyi davranan bu kişi,Avril'in arkadaş gurubuna girince,adeta karakter değiştirip onu rencide etmeye başlıyor ve bu olay ünlü kızımızın hayal kırıklığına neden oluyor. 8.AVRİL'İN SABRINI TAŞIRAN ŞEYLER Farklı alanlarda yeteneği olan Avril,gitar,piyona çalıyor ve şarkılarını kendi yazıyor.Ancak yapımcı şirket Matrix,Avril'in bestekar kimliği pek ciddiye almıyor.Peki Avril ciddiye alınmadığını farkedince ne yapıyor?Tabi ki yapımcı şirketi işten kovuyor. 9.AVRİL'İ BASKI ALTINA ALAN ŞEYLER Avril'in Evan ile yazdığı ilk şarkısının adı"Don't Tell Me" idi. Şarkı erkekler tarafından baskıya alınmış kızları anlatıyordu.Avril bu şarkıyla şunları söyledi:kendi kararlarını kendin ver,güçlü ol,pasif olma ve erkeklerin isteğine"evet"deme. 10.AVRİL'İ EĞLENDİREN ŞEYLER Grubun tek kızı Avril olduğundan erkeklere makyaj yapıp onları boyuyordu.Onlara dudak boyası,rimel sürüyor ve suratlarına nija kaplumbağası maskesi yapıyordu. 11.AVRİL'İ AGRESİF YAPAN ŞEYLER Enerji dolu bir kız olan Avril,başka kız ve erkeklerle dövüştüğünü inkar etmiyor."Erkeklere kimin lider olduğunu göstermeliyiz,gerekirse şidettle"diyen Avril,bundan gurur duymasa da birçok erkekle dövüşmek zorunda kaldığını da belirtiyor. 12.AVRİL'İN EN NEFRET ETTİĞİ İMAJ Avril'in Christina ve britney hakkında çok somut ve net bir fikri var.Britney onu sinirlendiriyor ve onun imajını mide bulandırıcı bulıyor.Ayrıca christina gibide seksi giysiler ve aksesuarlarla giyip dolaşmak istemiyor.Christinanın o eşyalarla haraket ederken zorlandığını düşünen Avril,topuklu ayakkabılarıda rahatsız buluyor. 13.AVRİL'İ ETKİLEYEN MÜZİKLER Gitarı çok seviyor.Favorileri The Darkness,Oasis,blink 182,System of a Down ve tabiki Sum 41.Çocukken dinledikleri ise Goo Goo Dolls,Match Box,Twenty ve Han-son .Elbette en önemlisi ROCK! 14.AVRİL'İ ÜZEN ŞEYLER "Slipped Away"şarkısı Avril'in dedesiyle ilgili.Dedesi öldüğünde dünya turunda olduğu için Avril cenazeye gidemedi ve dugularını dile getirmek için bu şarkıyı yazdı.Avril"Müzik benim güncem,aynı zamandada terapi yöntemim"diyor. 15.AVRİL KENDİSİNİ NERDE GÜVENDE HİSSEDİYOR? Avril sahneye çıkmadan önce hiçbirzaman heyecanlanmadı.Sahnede kendisini çok iyi ve rahat hissediyor."sahnedeyken ve grupla birlikte müzik yapınca farklı bir insan oluyorum ve rahat olduğum için orda kendimi bırakabiliyorum".diyor. 16.AVRİL KENDİSİNİ NERDE GÜVENDE HİSSETMİYOR? Avril şeylerinin kendisine kalmasını istiyor,bu yüzden röportajlardan nefret ediyor."Yabancı insanlar hayatım hakkında soru soruyorlar.Kameralar ve mikrofonlar hep bana yöneliyor.Böyle anlarda kendimi güvende hissetmiyorum." 17.AVRİL İÇİN GEÇMİŞTE KALANLAR Bühne grubu meşhurken Avrik sol koluna bu grubun dövmesini yaptırmış.Dövmeleri çıkmıyan takıları olan Avril,bir gün evlendiğinde,bunlar gelinliğinden görünceği için korkuyor 18.AVRİL'İN BEĞENDİĞİ ERKEKLER Avril romantik bir tip ve yasak aşkları sevmeyen bir insan.Zeki ve komik bir insanla birlikte olmak istiyor.Gelinlik mağzalarının önünden her geçişinde kendi evinin,eşinin ve gelecekteki ailesinin hayalini kuruyor.Avril ince ruhlu birini arıyor. 19.AVRİL'İN SEVDİĞİ KİŞİLER Avril bu güne kadar iki kez aşık oldu."Aşık olmak zor iş" diyen Avril şu an,Sum 41 grubunun şarkıcısı"Deryck Whibley"ile birlikte.Santa Monica da ev alan çift hakkında evlenecekler söylentisi çıktı. 20.AVRİL'İ UTANDIRAN ŞEYLER Yirmi yaşındaki Avril'in,Amerikan müzik listelerindeki Band Hoobastank grubunun şarkıcısı ile beraber olduğu dedikoduları çıktı.Bunun üzerine genç şarkıcı,Courtnry Love tarafından uyarıldı.Love,Avril'a kendisinin yaptığı hatalara düşmemesi gerektğini söyledi. Alıntıdır. Avril'ın çantasında neler var? makyaj seti: avril kendisine çok yakışan makyajını tazeleyebilmek için bütün makyaj setini yanında taşıyor. rujundan, pudrasına, rengarenk ve çeşit çeşit ojelerire kadar! mutlaka bir adet pantolon: neden diye soracak olursanız... Avril minnacık eteklerin içinde salınırken her zaman rahat edemiyormuş, her an ihtiyacı olabilr diye bir adet kargo pantolonunu çantasından çıkartmıyormuş. müzikçalar: eh müzik dünyasının en popüler kızınada bu yakışır işte. turne döneminde tüm dünyayı gezerken CD ve mp3'lerini yanında istemez mi insan? günlüğü: aslında buna "evlilk günlüğü" demek lazım herlade. Avril bir yıldır evli ve bu bir yıl buyonca evlilğiyle, biricik aşkı Deryck'le ilgili notlar alıyormuş günlüğüne. Alıntıdır.. Avril'ın Garip Alıskanlıkları Sakızı çok seven avril'in en dayanamadığı şey nane aromelı olanları! "kendim de çiğnesem, yanımda birinden kokusunu alsam başım ağrımaya başlıyor" diyen müzisyenin tercihi tarçınlı sakızlar. - Deryck'le evlenmeden önce verdiği bir röportajda "ufaj tefek erkeklerden hoşlanıyorum. büyük, uzun ve iri yarı adam istemiyorum! kollarımı rahatça ona dolayabileceğim birini arıyorum, en fazla parmak uçlarımda yükselirim!" demişti. Deryck'in boyu 1.64 cm. - Hilary Duff, Paris Hilton ve Lindsay Lohan isimlerini duyunca kaşınmaya başlıyor. "onlar albüm yapıyor mu? ben en son Alanis Morissette!i duymuştum!" diye de dalga geçiyor. - Avril'in otellerden yastık aşırmak gibi bi alışkanlığı var! ama en son çaldığı yastık için otel faturasına birkaç yüz dolar eklenince bu alışkanlığından vazgeçmeye karar vermiş. - Avril'in çantasında genellikle çay poşedi, saç fırçası ve dudak koruyucusu bulunuyor. ruj sevmiyor, hatta sahnede bile kullanmıyor. çünkü saçlarının rıuja yapıştığını ve buna sinir olduğunu söylüyor. Avril'la İlgili Bilgiler 1.Avril her gece yatmadan önce en az bir saat kendi kendine şarkı söylüyor.. Bunu sesini korumak için yaptığını söylüyor.Yine aynı nedenle klimalı, ısıtıcılı.. yerlerde bulunmaktan kaçınıyor.. 2.''My Happy Ending'' adlı şarkının video klibinde rol arkadaşıyla öpüşmesi gerekiyormuş.. Yönetmenin tüm ısrarına rağmen Avril'in isteğiyle öpüşme sahnesi senaryodan çıkarılmış. 3.Asla televizyon seyretmiyor..Konser ve turnelerden TV seyretmeye vakit ayıramadığını.. ve bundan hiç şikayetçi olmadığını söylüyor. 4.Kaldığı otellerden sabun,minyatür içki,kalem..vs..gibi oda malzemelerini aşırmak gibi kötü bir huyu var.. Mutlaka birşeyler yürütüyor. 5.Avril,her müzikte dans edemiyor..Dans etmesi için Oasis veya Darkness çalması şart.Alkollüyken.. komik danslar yapabiliyor..ve bundan hiç utanç duymuyor. 6.Sevdiği müzik grupları sorulduğunda ilk olarak Blink 182..Sum 41..ve System Of A Down'ı söylüyor.. 7.Takma adı Avie.. 8.İki yıl önce adını taşıyan bir virüs bilgisayarlara musallat olmuştu..Önce bilgisayarın koruma programını çökerten virüs..ardından da kullanıcının Avril'ın web sitesinden başka bir siteye bağlanamamasına neden olmuştu.. 9.Avril..albümü çıkmadan önce yeni şarkıları konserlerde çalmıyor..çünkü hayranlarının konserde kendisine eşlik etmelerini tercih ediyor. 10.Avril'in sol bileğinde bir yıldız dövmesi bulunuyor..Aynı dövmeden Arkadaşı Ben Moody'de var.. Sağ bileğinde ise D harfi sevgilisi Deryck Whibley'i simgeliyor.. 11.Avril başlarda turneye çıkarken yanına bir çanta dolusu kravat alıyormuş..Sonra kravat takmayı tamamen bırakmış..Çünkü bunun moda olmasını ve bu konunun müziğinden daha fazla konuşulmasını istememiş. 12.''Complicated'' ve ''Losing Grip'' adlı şarkılarının klibinde aynı pantolonu giydi.. 13.Tam bir sigara bağımlısı..İçkiyli de arası iyi. 14.13 yaşındayken ünlü kanadalı şarkıcı Shania Twain ile düet yaptı. 15.MTV'deki Total Reques Live programında el haraketi yapınca kanalın patronları ile arasında tartışma çıktı.. 16.Aslında o tartışmalara çok alışkın..Gece kulüblerinde karıştığı kavgalardan birini bakın nasıl anlatıyor: ''Bir gece kulübte eğlenirken kızın teki beni itti..Yere düştüm..Güvenlik görevleleri geldiğinde kavgaya devam ediyorduk..Kızın üstünde olduğum için dışarı atılan ben oldum. Avril'in bazı yönleri Michelle Lavigne (kendisi avril 18 yaşındaki kız kardeşi olur) ''sk8er boi''videosunda gözüktü. *Avril 11.sınıfta bütün saçlarını ördürdü. *Avril umutsuz bir romantik.Evlenmek ve duvak takmak için sabırsızlanıyor DU. *Pink ve Vanessa Cartman ile iyi arkadaş. *16 yaşında müzik antlaşmasını yaptı. *10 yaşında hokey takımında oynadı. *Hilary Duff cadılar bayramında Avril gibi giyindi. *Avril Tobey Magure,Eminem ''skater boy'' (kaykaycı cocuğa) ve grubunda oğlanlara aşık. *Avril'ın favori ayakkabıları converse. *Avril'ın orta okulu ''Napanee District Secondary School'' idi. *12 yaşında bir radyonun ses yarışmasını kazandı ve Shania Twain ile düet yaptı. *İngitere'yi çok seviyor ama çok pahalı buluyor ve havasını sevmiyor. *Okuldan 3 kez uzaklaştırıldı.Okuldan kaçmak ve kavga başlatmak sebepleri ile. *Bir sandviç için $6 ödemiyor.''bu çok fazla'' *Lisede zamanın çoğunu yalnız geçirirdi. *Avril 10 yaşındayken babası ile evsizleri doyururmuş. *Avril 14 yaşındayken kaykaya binmesini kendi kendine öğrendi. *Avril'ın çikolataya alerjisi var. *Makyajının tamamını kendisi yapmıyor.Bazen konser sırasında profesyonel yardım alıyor. Avril'in isminin anlamı Avril Lavigne'nin ailesi fransız kökenlidir ama buna karşın avril hiç fransızca bilmemektedir. İsmide fransızca'da avril= nisan anlamına gelmekte lavigne=üzüm bağ anlamında (vigne=üzüm la=bağ ) Avril Dergi Çıkartıyor Avril Lavigne basında hakkında çıkan magazin haberlerinden fazlasıyla sıkıldı ve kendi dergisini çıkartmaya karar verdi. "Bu işi yapan insanlar gerçekten işlerine özen göstermiyorlar. Çok negatifler ve hakkımda çıkan haberlerin neredeyse tamamı olumsuz. Ben bunu değiştirebilirim ve her şeyi pozitif yapabilirim." diyen Lavigne, kendi magazin dergisini çıkartıp, haber yapmanın ne demek olduğunu bu piyasaya göstermek istediğini belirtti.((çoq doru dmişş cnm yff)) kaynak:mtv.com.. |
||
|
||
| Avril'in Facebook sayfası açıldı! http://www.facebook.com/avrillavigne NOT:Avril'in gerçek facebook adresidir. Avril'in resmi sitesinden alınmıştır. AvriL Kıyafet Mağazası Açıyoor!! Avril Lavigne Temmuz ayında Amerika'da satışa çıkacak olan kendi giyim markasını tanıttı. Babasının küçükken kendisine Abbey Dawn lakabını takması üzerine Lavigne de giyim markasına Abbey Dawn adını verdi. Amerika'daki Kohls mağazalarından ulaşılabilecek olan Abbey Dawn kıyafetleri 24 dolar - 48 dolar arası değişen fiyatlardan satılacak.. Türkiye'yede açıLır inşaLLah.fiyatLar iyi waLLa ALINTIDIR:MTV Türkiye Avril Lavigne ''Youtube Kralicesi'' ! Tubemogul da Michael Learmonth tarafından yapılan derleme bizi çok gururlandırdı! Avril Lavigne'nin Girlfriend şarkısı online video oynatımında tüm zamanların en çok izlenen Müzik Videosu ve Tüm zamanların genel olarak en çok izlenen ikinci videosu oldu. Tubemogul Youtube'un Google Grup adı altında olmasından bu yana 2005'ten bu yana en çok izlenen 20 videoyuyu derledi. PlayStation-3 te avrıl!! PlayStation-3 için çok popüler karaoke görüntü oyun dizisi olan SingStar'ın, oyunda oynalnılabilecek şarkıları ekleyebildiğin bir SingStoresi var.SingStore geçenlerde, Avril Lavigne'nin şarkılarının ikisini koymak ı için kendi şarkı kütüphanesini güncelleştirdi! Sonunda da Avril Lavigne'nin şarkılarının ikisini seçti bu şarkılar Complicated ve My happy ending!! Şafak 6 gün avrıl lavigne 6 gün sonra tekrar tbdt çıkıyor!! Avril, sonunda dışarıdır! Onun Kuzey Amerika turunun kalanı , boğaz yarası ve iptalinden beri ilk defa, Avril, paparazzi tarafından görüntülendi. Mayıs 14'te Madeo lokantasında Avril'in bu resimleri çekildi. Avril, paparazzidn uzakta olmayı sevmiş olmalıdır, çünkü, bu resimlerin hakkında özel olarak garip olan bir şey vardır.Avril fırtına ile Avrupa'yı almak için hazır. O, Glasgow'da yapmaya başlayacak t b D t Avrupa koluna başlaması için sadece 6 gün kaldı.. not:konu alıntı deildir Avril Lavigne larenjit Avril Lavigne yakalandığı larenjit rahatsızlığından dolayı sekiz konserini iptal etmek zorunda kaldı. Önce San Diego ve Phoenix konserlerini iptal eden Lavigne, rahatsızlığının ilerlemesi üzerine altı konserini daha iptal etti. Anaheim'de gerçekleşmesi beklenen konser öncesinde, soundcheck'te, Avril Lavigne bu şekilde şarkı söyleyemeyeceğini farketti ve konserden sadece 1 saat önce, bu konserin gerçekleşemeyeceğini belirtti. Bazı kaynaklara göre ise Lavigne'in konserleri iptal etmesinin sebebi az sayıdaki bilet satışı... AVRİL BU KEZ GERÇEKTEN HAMİLE NE KADAR BEN HAMİLE DEGİLİMDESEDE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI. MÜZİK DÜNYASININ UÇARI VE AYKIRI KIZI AVRİL LAVİGNE DE BEBEK BEKLEYEN STARLAR KERVANINA GİRDİ.2006 YILININ TEMMUZ AYINDA DERYCK İLE EVLENEN AVRİL'IN HAMİLE OLDUĞU SÖYLENİYOR.HATTA ÇİFT,LOS ANGELES 'TAKİ BİR BUTİKTEN BEBEK KIYAFETLERİ ALIRKEN GÖRÜLMÜŞ.TEZGAHTARLAR, AVRİL'IN KARNININ ŞİŞMEYE BAŞLADIĞINI YEMİNLERLE ANLATMIŞLAR GAZETECİLERE. BEN KENDİN YAZDIM YAZIYI VE Bİ DERGİDEN YAZDIM :S BU KEZ GERÇEKTEN HAMİLE GALİBA 2 AYLIK :S Avril Lavigne 8 dilde Söylicek Başarılı sanatçı Avril Lavigne, Avrupa turnesinde gideceği sekiz ülkenin kendi dillerinde şarkı söylemeyi planlıyor Başarılı sanatçı Avril Lavigne, Avrupa turnesinde gideceği sekiz ülkenin kendi dillerinde şarkı söylemeyi planlıyor. Canadalı punk-pop şarkıcısı Avrupa turnesi için gideceği Fransa, İtalya, Macaristan, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Belçika ve İsveç'te 'Girlfriend' adlı şarkısını konser verdiği ülke'nin dilinde söyleyecek. Avril, “Şarkı çok hızlı ve diğer dillerde akıcılığı kayboluyor, canlı söylemek zor olsa da başaracağımı düşünüyorum” şeklinde konuştu… NOT:alıntıdır...! |
||
|
||
rockı poplaştırmada çoook başarılı biz ona punk rock diyoruz ![]()
|
||
|
||
| severim tatlı bir kız | ||
|
||
rockı poplaştırmada çoook başarılı biz ona punk rock diyoruz ![]() ![]() Avril'ın yaptığına punk rock demek yerine pop rock daha uygun bence. Ayrıca son şarkının klibini hiç beğenemedim ya.Çekip çekebileceği en kötü klip bence.Yeni albümü istiyoruz artık.Balladlar dışında pek iç açıcı değildi bu albüm Let Go ve Under My Skin havasını sevenler için. |
||
|
||
Klip güzel değildi saçma anlamsız geldi ama klibin pembe renkle haşır neşirliği iyi uymuş pembe, şarkı gibi şeker ve isyankar ruhu barındırıyordu içinde...en azından bana yansıyan oydu
|
||
|
||
Avril'in şarkılarından sadece Girlfriend'i dinlerim. Bide fazla sevmem. Avril dinleyenler hemen kendilerini çok koyu ROCK'çı diye gösterirler. (bizim sınıftan biliyorum)
|
||
|
||
| Son klibi rezalet ötesi ne öyle pembeler membeler ben şahsen nefret ediyorum şu kızdan son albümü hayatımda dinlediğim en rezil rüsva albüm olmaya aday. | ||
|
||
| Avril'ı hiçbir zaman sevmedim dinlemedim herkes güzel kız diyo ama tam bi salak ilk çıktığında punk rock yapıyodu sonra popçunun teki olup çıktı Green Day'in Basketcase şarkısını coverlayım demişti onun da içine etti şarkıyı tanımaz oldum | ||
|
||
| aynen.. punk cu mu? pop cu mu? rock cı mı? ben onun tarzını hiçbirşeye benzetemedim. ayrıca çok da kötü söz yazıyor.. | ||
|
||
| Evet iğrenç söz yazıyor he was a boy she was a girl bu ne ya |
||