|
||
| ya 1 veya 2 şarkısını dinleyebildigim(tahammül edebildigim)sarı saclı özenti oldugunu dusundugum bir bayan şarkıcı. | ||
|
||
| arkadaşlar size under my skin i dinlemenizi oneririm |
||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=8lZe2qXRFn0&search=complicated Bayilicak sandim
|
||
|
||
çoooookk güzel bi kız şarkılarınıda seviyorum..zaten o gözleri yeter insan bakmaya doyamıyo :-*SENİ SEVİYORUM AVRİL
|
||
|
||
bencede kız çok güzel ama herşey güzellik degil chop suey de ama ona hayran kaldım muhteşemdi gülmekten öldüm saolsun
|
||
|
||
| pek fazla sevmem ama iidir bencede biraz özenti.. | ||
|
||
Ya avril dan chop suey i dinleyen varmı sandalyeden düştüm ya ben bile daha güzel söylerim ![]() küfür edilesi bir ses kaydıdır... |
||
|
||
| bence ck güzel kız ama saclarını arkaya atınca irencc oluo yinede ben sewerim özellikle complicated sarkısı süper bence | ||
|
||
çok tatlıı
|
||
|
||
| MÜZİGİNİN YANI SIRA ÇOK GÜZEL BİR YÜZÜ VAR. İNSANIN BEGTENMEMESİ ELDE DEGİL.BENCE ŞEBNEM FERAH YURT DIŞINDA'DA TANINSA AVRİL LAVİGNE'DEN DAHA İYİ OLUR. |
||
|
||
hazırlık ta dinliodum.şimdi şarkıları bana sırdan ve basit gelitor.hiç sevmiyorum.
|
||
|
||
| bana şirin gelio ama aşırı dozda bi hayranlığım yok sadece bi avril klasörüm var içinde bi sürü resmi olan hih bide 5 -6 şarkı normal yani en sevdiğim şarkısı my happy ending | ||
|
||
| hiç sevmediğim , bana çook itici gelen şahsiyet. | ||
|
||
| bence avril ii bir rockçı..ama bence şebnem ferah yurt dışında tanınsa yani grammy fln ne biliyim bence avrilden daha... daha iyi ses oyunları yapabiliyor ve tarzı çok nefis... |
||
|
||
ben de sevmiyorum açıkçası...bir ara dinlerdim ama şimdi dinlemiyorum.iyi ki bırakmışım
|
||