|
||
| çok güzel bir kız şarkılarıda fena değil | ||
|
||
| bi iki şarksı hariç çok sevmediim br isim şebo daha ii bence.......... |
||
|
||
bi iki şarksı hariç çok sevmediim br isim şebnem ferahla kıyaslarsak tabi ki de şebnem daha iyi yani şebo daha ii bence..........
|
||
|
||
| valla ben hiç sevmiorum rock falanda sölediğini sanmıyorum.sölediği sadece kendi kendine çıkarttığı bir müzik tarzı giyimi makyajı falanda uyuz uyuz ne o öyle avril mi aman aman berbat... | ||
|
||
tarzım diil kendini bilmez,teenage&kendini rocker zanneden hatunlar yaş itibarıyla da zaten bişi olmaz ondan die düşünüyorum
|
||
|
||
sana sonuna kadar hak veriyorum pveö süpersin!!!
|
||
|
||
| sevmiyorum >:(zaten kendini rockçı olarakda görmüyormuş hanımefendi olmaya karar vermiş... | ||
|
||
İlk çıktığı zamanlarda dinlerdim ama artık sıkılmaya başladım. Hiç aramıyorum bile
|
||
|
||
| he was a boy she was a girl diye bir şarkı sözüü yazan birinden ne bekleyebilirsinki | ||
|
||
he was a boy she was a girl diye bir şarkı sözüü yazan birinden ne bekleyebilirsinki sen olsan ne yazardın???gerçekten bazen eleştiyoriyoruz ama sence doğru mu çözümsüz eleştirmek??ayrıca belki kız onu yazarken felsefik düşünmüştür işin temeline inip doğruyu yazmış işte he was a boy she was a girl!!!!:))))saygılarrrrr düşün hocam bence biraz!!!! |
||
|
||
he was a boy she was a girl diye bir şarkı sözüü yazan birinden ne bekleyebilirsinki sen olsan ne yazardın???gerçekten bazen eleştiyoriyoruz ama sence doğru mu çözümsüz eleştirmek??ayrıca belki kız onu yazarken felsefik düşünmüştür işin temeline inip doğruyu yazmış işte he was a boy she was a girl!!!!:))))saygılarrrrr düşün hocam bence biraz!!!! kız söz bulamamış saçmalamış orda işte daha mantıklı bir açıklaması olamaz bu olayın |
||
|
||
he was a boy she was a girl diye bir şarkı sözüü yazan birinden ne bekleyebilirsinki sen olsan ne yazardın???gerçekten bazen eleştiyoriyoruz ama sence doğru mu çözümsüz eleştirmek??ayrıca belki kız onu yazarken felsefik düşünmüştür işin temeline inip doğruyu yazmış işte he was a boy she was a girl!!!!:))))saygılarrrrr düşün hocam bence biraz!!!! kız söz bulamamış saçmalamış orda işte daha mantıklı bir açıklaması olamaz bu olayın |
||
|
||
o kızla işim olmaz benim ya o zaman az laf çok yazı ki eleştirirken çözümünüde yazarsın canım:))))))
|
||
|
||
| eleştirmek çok kolay değil mi bir kalemde silip harcamak...peki bu kişinin yaptığı sanatın karşına ne gibi bir sanatsal ürünle çıkıyorsunuz ve böyle eleştirme imkanı buluyorsuz , herkezin kendi yaşam tarzı istediğini giyer , istediğiyle gezer kimene..ben seviyorum AVRİL LAVİGNE yi ve sonuna kadar da arkasındayım...işin boyutu o kadar ileri gitmişki artık sanki müziği eleştirecek kadar ilerlemişiz..tek diyebileceğim şey...DİNLEMESSİNZ O KADAR BASİT ..duymamaya çalışı o zamann ne diyeyim sizlere.. | ||
|
||
| avril bana göre kılığı kıyafetiyle ilgi çekmeye calışan bir zavallı.beğenmediğim için dinlemiyorum.ama burası bir yorum sayfasıysa ben onla ilgili ne düşündüğümü yazarım ve kimsede buna karışamaz herkesin kendi zevki ve kendi tercihi saygı duyarım... | ||