|
||
avril bana göre kılığı kıyafetiyle ilgi çekmeye calışan bir zavallı.beğenmediğim için dinlemiyorum.ama burası bir yorum sayfasıysa ben onla ilgili ne düşündüğümü yazarım ve kimsede buna karışamaz herkesin kendi zevki ve kendi tercihi saygı duyarım... sana katılıyorum bende hiç sevmem sesine falan pek bişey diyemem ama bilmem hiç sevmiyorum ya ama herkese saygım var
|
||
|
||
avril bana göre kılığı kıyafetiyle ilgi çekmeye calışan bir zavallı.beğenmediğim için dinlemiyorum.ama burası bir yorum sayfasıysa ben onla ilgili ne düşündüğümü yazarım ve kimsede buna karışamaz herkesin kendi zevki ve kendi tercihi saygı duyarım... sana katılıyorum bende hiç sevmem sesine falan pek bişey diyemem ama bilmem hiç sevmiyorum ya ama herkese saygım var :D
|
||
|
||
| çok çılgın,çok fotojenik bir kız | ||
|
||
| cok dogalş arkadaslar yya herkesın sevmesı beklenemez kıı seven arkadaslar sıze seslenıyoruumm :: eski askım avrıll evlendıı once ınanmadım ama gelınlıkle cekılen fotolarını9 gorunce yıkıldım:))) |
||
|
||
| severdim eskiden müziği bırakmasaydı iyi olurdu diye düsünüyorum... | ||
|
||
bayılırım kendilerine
|
||
|
||
| bir röportajda politik sözler de yansıtabilirim ama sevdiğim yemeği söylemek yerine bunu şarkılaştırıyorum demiş. Kendisini hiç sevmesem de sevenlerine saygı duyarım, punka özendiği doğrudur, amy lee için de gothic özentisi deniyor. Yorum kişiye kalmış birşey sonuçta. Herneyse yine de nobody's home fena değil, ben moody katkısı olduğundandır belki.. | ||
|
||
| tarzının olduğuna inanmadığım biri hepimiz biliyoruz şimdiki halini ve dengesizliğini | ||
|
||
| sanatçıları, görünüşleri ve düşüncelerinden ziyade sanatı ile değerlendirmek gerekmez mi? system of a down için de bu görüşüm geçerli idi, avril lavinge'i de bu şekilde savunmak istiyorum. gerek sesi, gerekse müzikleri açısından başarılı buluyorum. | ||
|
||
| sadece so much for my happy ending şarksını severim ama eminimki birkaç ay içinde boşanır ayrıcada sevenlerine söylüyorum yeni albüm yolda | ||
|
||
| öyle gitar kırmak falan kalmadı artık ayrıca kendini rock söylüyor falan sanmasın çünkü o bir pop prensesei.....!!!ve tabiki de inkar edilemeyecek derecede özenti bi hatun | ||
|
||
| eh pek bir sevdiğim söylenemez.tarz olarak rockla uyuşuyor ama rocka yetecek bir sesi olduğunu düşünmüyorum ben.arada dinlerim ama bağımlısı değilim.harbiden de çok rock yaptığını söyleyemem bende.. | ||
|
||
öyle gitar kırmak falan kalmadı artık ayrıca kendini rock söylüyor falan sanmasın çünkü o bir pop prensesei.....!!!ve tabiki de inkar edilemeyecek derecede özenti bi hatun bence yanlış düşünüyorsun gerçi zevkler tartışılmaz ama ben dinlerken zevk alıyorum rock müzik sadece dinlediğimiz kadarıyla değildir herneyse...
|
||
|
||
| bidi:Dsevmiyorum gereksiz biri.. | ||
|
||
ne severim ne dinlerim metallica nın güzelim şarkısı ''fuel'' ide rezil etmiş...
|
||