|
||
| resmen ''evinin kadını'' tipinde oldu avril. sarı saclar lens gözler mini etekler ... artık ona gitar asla yakışmaz... under my skin albumunu almıştım ama bu albümü asla almıycam |
||
|
||
resmen ''evinin kadını'' tipinde oldu avril. evet bi bakıma haklısın keşke evlenmeseydi..şahsen hiç tasvip etmedim yakıştıramadım avril'e sarı saclar lens gözler mini etekler ... artık ona gitar asla yakışmaz... under my skin albumunu almıştım ama bu albümü asla almıycam
|
||
|
||
| ben sadece şarkılarının ritmini seviyorum ama cidden özenti zaten şarkılarıda bana aynı geliyo ama sevdiğim müzikleri söylediği için arada sırada dinlemek zevkli oluyor. | ||
|
||
| ortaokulda dinlerdim ama artık dinlediği söylenemez takipte etmiyorum yani | ||
|
||
| avril mavril dinlemem lakin geçen girlfriend şarkısını izledim de punk falan diyene yok devenin hörgücü demeli. gwen stefani şarkıları gibi olmuş,avril artık liseli klipleri gibi dans falan da ediyor,göğüsleri de büyümüş... avril pop olmuş efendim... |
||
|
||
| çok seviyorum bu kadını | ||
|
||
| “The Best Damn Thing” üçüncü stüdyo albümü 17 Nisan 2007 tarihinde çıkıyor. | ||
|
||
uyuz ve özenti bir kız sarkıları ii ama kendini sevmem heh evet özenti ve hiçte şirin değil bence..makyaj güzeli hepsi gibi...kendinide şarkılarınıda sevmiyorum.. |
||
|
||
| son klibiyle yolunu bulmuş diyebilirim.Hiphop tarzı bişey olmuş.Danslar falan..ne diyim asi punkçı kızımız döktürmüş | ||
|
||
| bu arada masstival 2007 festivali dolayısıyla avril hatun istanbul'a geliyor... www.masstival.com |
||
|
||
| eskiden pek bi severdim ama şimdi ne bileyim çok değil.bu son klibinde hep hilary duff'a benzetiyorum...tarzını değiştirmişti bir ara nicole kidman'a özeniyormuymuş neymiş anneannemin devrindeki kadınlara benzemişti.o zaman nefret ettim ondan..şimdi de eh işte çıkarsa dinlerim... | ||
|
||
son imajı gayet iyi olmuş her zamanki gibi farklı olduğunu ortaya koymuş şarkısıda hareketli ve güzel olmuş bu tarzını beğendim
|
||
|
||
evet son imaji iyi olmuş bende beğendm ama nedense bir türlü sevemedm ben bu kadını ya şarkılarında sürekli tekrarlama yapıyor uykum geliyor şarkılarını dinlerken özellikle şu son şarkısı nese saygımız var tabir o da bir rockçı sonuçta!!
|
||
|
||
| kesinlikle katılmıyorum girlfriend in sözlerini okudum britney den farkı kalmamış hatta gerizekalılıkta onu bile geçmiş |
||
|
||
| son sarkisi girlfriendi duyduktan sonra ve klibi gördükten sonra ona besledigim nefret daha da artti. punk müzik yaptigini sanan bi insan. |
||