|
||
| telli telli haarika olmuş ya bayıldım... çok güzel yorumlamışlar şarkıyı ya.. harunun sesi çok güzel gitmiş.. muhteşem olmuş.. ! |
||
|
||
| telli telli süper zaten eskiden de varmış ama mor ve ötesinden dinleyince daha bir güzel oluyor | ||
|
||
çok güzel şarkı 'sanmaki yaralı uçmaz bir daha ' orasını çok beğeniyorum
|
||
|
||
İkisinide harika yorumladılar.. dinlemeye doyamıyorum.
|
||
|
||
telli telli yorumu harika olmuş... zaten çok güzel olan böyle bir şarkıyı harun'un sesinden duymak harika ![]() sen varsın'ı da telli telli kadar olmasa da beğeniyorum =)) |
||
|
||
Bence ikisi de harika! Telli Telli'yi ilk dinlediğimde çok şaşırmıştım... Ve Sen varsın da Telli Telli gibi çoooook güzel... Sonuçta şarkıyı söyleyen grup: Mor ve Ötesi!!!
|
||
|
||
yahu nasıl bir yetenektir bu ya ???analmıyorum ki.özellikle telli telliye bayıldım.bir türküyü nasıl bu kadar güzel bir rock şarkısı yapmışlar ya :oallah devamını da getirsin daha nice süper şarkılara
|
||
|
||
| of çok güzel bir cover ya harun abicim çok güzel yorumlamışşşş.insan dinlemeye doyamıyor.müthişşşş birşeyyyyy. | ||
|
||
sen varsın da derin abi mi var kerem abi mi
|
||
|
||
bence her ikisi de süper ve bizlerin dinlemeye doyamadığı sarkılardan diye düşünüyorum harun abi nin sesi süper gitmis bu sarkılara, bayıldım, mor ve ötesi ni bir kere daha tebrik etmekten kendimi alamıycam aarkadaşlar
|
||
|
||
| ben bir telli telli fanıyım |
||
|
||
harunun sesi bi başka güzel çıkmış telli telli de çok sevdim şarkıyı
|
||
|
||
sen varsın da derin abi mi var kerem abi mi ![]() kerem özyeğen |
||
|
||
sen varsin'i ben onlarin kendilerine ait bir parcalari gibi sayiyorum cunku gercegine gore cok degisik!cooook seviyorum bu sarkiyi
|
||
|
||
| çok güzeller ya, ama telli telli gerçekten muhteşem. hele harun'un canlı söyleyişi, iniş-çıkışları falan çok güzel olmuş. | ||