|
||
| bnce de telli çok iii bi cover olmuş | ||
|
||
| telli telli fevkalede olmuş...özellikle bas ve burakçılar için on numara bi cover yapmışlar... ama ben en çok ara nakarat olan''naaa nanna na nanna nanan nana nana nannnaaa''' yı beğendim...... |
||
|
||
| bencede super ama tellı tellı daha canllı... | ||
|
||
| kim sevmezki bu iki sarkiyi, ikiside mükemmel | ||
|
||
mor ve ötesini ilk tanıdığım şarkı bülent ortaçgilin güsel bestelerinden "sen varsın" bu şarkı bu kadar güsel yorumlanabilirdi fazlasıyla hakkınnı verdiler
|
||
|
||
ıkısı de cok ıı tellı tellı cok hosuma gıdıo kendımden gecıoum ben onu dınlıınce
|
||
|
||
| sen varsın müthiş ama ikiside güzel | ||
|
||
| ikisi de süper olmuş...ayrıca telli telli'ye farklı bir yorum katmışlar.böyle olması şarkıyı daha da güzel yapmış. | ||
|
||
telli telli'yi dinlerken yerimde duramıyorum.süper söylemişler ya!!naaananna kısmı dahil süper olmuş..sen varsın da ayrı bi güzel..tebrikler..
|
||
|
||
ikisi de mukemmel sarkılar herkes "mvö nün bu sarkısı nasıl?su sarkıyı begendiniz mi" gibi sorular sorulması cok sacma bence cunku mvö'nün sarkılarının gusel olmama ihtimali yok tabi haliyle gusel olunca bız de begenıyoruz
|
||
|
||
ikisi de güzel olmuş ama ben telli telliyi daha çok sevdim harun da güzel söylemiş
|
||
|
||
| ikisi de mükemmel olmuş...Çok seviyorum. | ||
|
||
Her iki şarkıyada mvö kendi yorumlarını çok güzel şekilde katmış. Ne diyelim dinle dinle bıkamazsın ikisindende
|
||
|
||
| ikisi de çok güzel. ikisinde de başka bir hava var yani normal mvö gibi çalmamışlar ama harika olmuş | ||
|
||
| iki cover da çooook güzell olmuş bence.. | ||