|
||
telli telli süper olmuş ya insanın sürekli dinleyesi geliyor
|
||
|
||
telli tellide sanki harun tekinin sesi biraz değişik çıkıyor. kime dinletsem illk dinlediklerinde "kim söylüyor bunu?" diye soru soruyorlar bana. hatta bir arkadaşım "kerem özyeğen mi söylüyor bunu inanmıyorumm süperr sesi var" diye çığlık atmıştı
|
||
|
||
o derece mi yaniiiiii
|
||
|
||
telli tellide sanki harun tekinin sesi biraz değişik çıkıyor. kime dinletsem illk dinlediklerinde "kim söylüyor bunu?" diye soru soruyorlar bana. hatta bir arkadaşım "kerem özyeğen mi söylüyor bunu inanmıyorumm süperr sesi var" diye çığlık atmıştı ![]() koptum buna süper ya ![]() ama bence harunun sesi farklı değil her zamanki gibi... ama bazı yerlerinde daha etkileyici sesi o kadar
|
||
|
||
telli telli ilk dinlediğimde arka arkaya 50 kereden fazla dinlediğim şarkıdır.. hatta mvöden nefret eden bir arkadaşım bu şarkıyı ona dinletmemin sayede mvö hayranı oldu sen varsın telli telli kadar iyi değil ama onu da çokk seviyorum.. hakkı yenmez... onu da arka arkaya bir 25 kere dinlemişimdir
|
||
|
||
| bi arkadasımın sayesınde dinledim telli telliyi o arkadasıma cok tesekkür edıyorum harika bi sarkı | ||
|
||
bilmem hiç farkettiniz mi benim de geçen günler dinlerken dikkatimi çekti bu... harunun sen varsın da "senin için" deyişi çok değişik ama çok güzel çok içten ya....
|
||
|
||
| telli telliyi çok beğeniyorum özellikle herşey binip gitmiş uçurtmalara kısmını çok beeniyorum harun twekin çok güzel söylüyor | ||
|
||
telli telli şarkısını bende ilk dinlediğimde üstüste bir 30 kere falan dinlemişimdir gerçekten sözler falan süper bide bu şarkıyı MOR VE ÖTESİ yorumlayınca SÜPER VE ÖTESİ oluyor
|
||
|
||
| şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz bir daha... anlatır eski beni şimdiki bana....... ya süperler daha çok cover istiyorumm... |
||
|
||
şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz bir daha... anlatır eski beni şimdiki bana....... ya süperler daha çok cover istiyorumm... her albümde bir cover olsa fena olmaz gibi geliyor bana ya da arada yaz gibi singler yapsınlar
|
||
|
||
şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz bir daha... anlatır eski beni şimdiki bana....... ya süperler daha çok cover istiyorumm... her albümde bir cover olsa fena olmaz gibi geliyor bana ya da arada yaz gibi singler yapsınlar ![]() dinleyelim.zaten mvö nün coverlarına bayılıyorum.hepsi güzeller. |
||
|
||
şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz bir daha... anlatır eski beni şimdiki bana....... ya süperler daha çok cover istiyorumm... her albümde bir cover olsa fena olmaz gibi geliyor bana ya da arada yaz gibi singler yapsınlar ![]() dinleyelim.zaten mvö nün coverlarına bayılıyorum.hepsi güzeller. ben de albümde kendi şarkılarının olmasından yanayım o yüzden bir tane dedim 1 taneden ne çıkar ki ama siteye koymak da iyi fikir
|
||
|
||
cover yapalım diye bir eksik şarkı yazacaklarını sanmıyorum ![]() bence cover olsunda nasıl olursa olsun
|
||
|
||
| biz büydük ve kirlendi dünya... mvö nün yapamayacağı iş yok abi:) | ||