Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
sen varsın ve telli telli

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Albüm Dışından Sesler

: sen varsın ve telli telli

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9

damlaa 15.09.2006 18:13:19
telli telli süper olmuş ya insanın sürekli dinleyesi geliyor Wink

charmed 15.09.2006 18:16:15
telli tellide sanki harun tekinin sesi biraz değişik çıkıyor. kime dinletsem illk dinlediklerinde "kim söylüyor bunu?" diye soru soruyorlar bana. hatta bir arkadaşım "kerem özyeğen mi söylüyor bunu inanmıyorumm süperr sesi var" diye çığlık atmıştı Roll Eyes  Undecided

mOr vE öTesİ_05 19.09.2006 13:14:29
o derece mi yaniiiiii Shocked Grin Grin Grin

05.10.2006 16:16:22
telli tellide sanki harun tekinin sesi biraz değişik çıkıyor. kime dinletsem illk dinlediklerinde "kim söylüyor bunu?" diye soru soruyorlar bana. hatta bir arkadaşım "kerem özyeğen mi söylüyor bunu inanmıyorumm süperr sesi var" diye çığlık atmıştı Roll Eyes  Undecided

koptum buna Grin Grin süper ya Grin Grin Grin Tongue Tongue Tongue

ama bence harunun sesi farklı değil her zamanki gibi... ama bazı yerlerinde daha etkileyici sesi o kadar Smiley Smiley

05.10.2006 16:21:05
telli telli ilk dinlediğimde arka arkaya 50 kereden fazla dinlediğim şarkıdır.. Grin hatta mvöden nefret eden bir arkadaşım bu şarkıyı ona dinletmemin sayede mvö hayranı oldu  Grin sen varsın telli telli kadar iyi değil ama onu da çokk seviyorum.. Cheesy hakkı yenmez... onu da arka arkaya bir 25 kere dinlemişimdir  Grin  Grin  Tongue   Tongue

morcu_gzd 07.10.2006 10:15:37
bi arkadasımın sayesınde dinledim telli telliyi o arkadasıma cok tesekkür edıyorum harika bi sarkı

08.10.2006 19:22:47
bilmem hiç farkettiniz mi benim de geçen günler dinlerken dikkatimi çekti bu... harunun sen varsın da "senin için" deyişi çok değişik ama çok güzel Grin çok içten ya.... Smiley

gallows 17.10.2006 19:52:15
telli telliyi çok beğeniyorum özellikle herşey binip gitmiş uçurtmalara kısmını çok beeniyorum harun twekin çok güzel söylüyor

***ESRA*** 08.11.2006 22:21:08
telli telli şarkısını bende ilk dinlediğimde üstüste bir 30 kere falan dinlemişimdir gerçekten sözler falan süper bide bu şarkıyı MOR VE ÖTESİ yorumlayınca SÜPER VE ÖTESİ oluyor Wink Smiley

yete_artık 11.11.2006 12:40:36
şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz bir daha... anlatır eski beni şimdiki bana.......

ya süperler daha çok cover istiyorumm...

11.11.2006 20:00:39
şu telli turna sanmaki yaralı uçmaz bir daha... anlatır eski beni şimdiki bana.......

her albümde bir cover olsa fena olmaz gibi geliyor bana Smiley ya da arada yaz gibi singler yapsınlar Smiley

c_y_l_n 11.11.2006 20:04:04

her albümde bir cover olsa fena olmaz gibi geliyor bana Smiley ya da arada yaz gibi singler yapsınlar Smiley
bence albümde kendi şarkıları olsun.ama cover yaparlarsa sitelerine koysunlar ordan
dinleyelim.zaten mvö nün coverlarına bayılıyorum.hepsi güzeller.

11.11.2006 20:09:36

bence albümde kendi şarkıları olsun.ama cover yaparlarsa sitelerine koysunlar ordan
dinleyelim.zaten mvö nün coverlarına bayılıyorum.hepsi güzeller.

ben de albümde kendi şarkılarının olmasından yanayım o yüzden bir tane dedim Smiley 1 taneden ne çıkar ki Cheesy ama siteye koymak da iyi fikir Cheesy

yete_artık 12.11.2006 17:42:53
cover yapalım diye bir eksik şarkı yazacaklarını sanmıyorum Smiley

bence cover olsunda nasıl olursa olsun Smiley

lel92 17.11.2006 20:28:43
biz büydük ve kirlendi dünya... mvö nün yapamayacağı iş yok abi:)

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468