Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
sen varsın ve telli telli

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Albüm Dışından Sesler

: sen varsın ve telli telli

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9

berna_yerli 17.11.2006 21:28:41
yaa sen varsın şarkısını dinlediğimde abi harbiden süper şarkı yapmış adamlar dedim ve şarkıyı başa sardım süper bi şarkı

Devrim_23 21.11.2006 17:41:18
Cover zordur. Herkes altından kalkamaz. Kaldı ki ortada Bülent Ortaçgil gibi bir isim de var. Ama mor ve ötesi.. Altından çok güzel kalkmış. Orjinalini henüz dinleme fırsatım olmadıysa da ben mor ve ötesi'nden dinlediğimi gerçekten çok beğendim. Telli telli de anlamlı olmuş.

13.12.2006 22:34:18
telli telli açıkçası pek de güzel olmamış hatta nakarat kısmı hariç albümde vasat kalan şarkılardan biriydi o zamanlar... keşke başka bir parça seçselerdi

susayaci 13.12.2006 22:40:10
sen varsin, orjinalinden iyi bir cover..
telli telli konusuna hic deginmeyeyim.

grkan4889 21.12.2006 14:25:44
sen varsını henüz dinleyemedim ama telli telliyi daha önce yeni türküden dinlemiştim ama mvö nün eli değince daha bir güzel olmuş yaV  Wink

morbeyza 24.12.2006 14:25:39
tek kelime ile HARİKA Wink

mercan__89 24.12.2006 15:09:04
şarkılar süper coverlayan da mvö olunca daha da süper olmuş.
YENİK DÜŞÜYOR HERŞEY ZAMANA
BİZ BÜYÜDÜK VE KİRLENDİ DÜNYA...

13.01.2007 21:44:26
bu şarkıda harun abinin her şey deyişi çok güzel bence Wink

telli telli

telli telli telli şu telli turna
sanma ki yaralı uçmaz bir daha
takılmış kanadı göçmen buluta
anlatır eski beni şimdiki bana

sakın çıkma patika yollara
odalara, kırlara, o karlı ovaya
yenik düşüyor her şey zamana
biz büyüdük ve kirlendi dünya

sanma ki yaralı uçmaz bir daha
takılmış kanadı göçmen buluta
döner gelir birgün konar yurduna

sakın çıkma patika yollara
odalara, kırlara o karlı ovaya
yenik düşüyor her şey zamana
biz büyüdük ve kirlendi

ne kalmış buralı göklerden başka
ne kalır yarına, bizden sonraya
her şey binip gitmiş uçurtmalara

nanınna...

13.01.2007 21:46:39
sen varsın

yanımda uzağımda
yarınımda bilmediğim
yaşanmış sayfalarda
sen varsın

yükselen alkışlarda
yumruklar tekmelerde
acılar hasretlerde
sen varsın

bütün şarkılarımız senin için
bütün kavgalarımız senin için

açlıkta sefalette
bollukta sefahatta
el üstünde ayak altında
sen varsın

yenmede yenilgide
ölmede öldürmede
sevgide nefretlerde
sen varsın

bütün şarkılarımız senin için senin için
bütün kavgalarımız senin için senin için

bülent ortaçgil şaheseri şarkının sözleri...

* Nevermind(!) 20.01.2007 17:13:30
telli telliyi çok güzel yorumluyorlar, bayılıyorummm ! hele harun'un "sakın çıkma patika yollara" deyişi falan çok hoşuma gidiyor! 

05.02.2007 00:00:30
ya arkadaşlar sizce sen varsın şarkısında 'sen'den kasıt ne?

16.03.2007 18:43:14

tamam anladım  Grin  Grin kimse bilmiyor  Tongue  Tongue
neyse bir de şarkıyı bülent ortaçgilin ağzından duyalım Wink
 http://www.youtube.com/watch?v=4dhG5_bzy00

16.03.2007 18:51:36
Murathan Mungan saygı duyulacak bir yazar bu sözler nasılda dökülmüş kağıda bu kadar mı uyumlu olur bir şarkı yaşadığımız dönemi kaybedilen değerleri.
Ardından bu kadar mı güzel yorumlanır bir şarkı coverlar harika gidiyor Telli Turna şarkı olmasada bir yerden okusam bile acayip derecede etkileyecek bir eser etkilenmemek mümkün değil .

cagico 17.03.2007 00:17:35

yani ezgi öyle bir soru sordun ki dağıttın resmen! Cheesy düşünüyorum bunu.bana göre bir sevgili olabilir.ama söyleyene göre değişir.ki walkman'la konuştuktan sonra "sen"in müzik de olabilceği ihtimali güçlendi.bence biz ordaki "sen"i aramayalım.herkes kime söylemek istiyorsa ona söylesin.. Wink

17.03.2007 00:29:31

yani ezgi öyle bir soru sordun ki dağıttın resmen! Cheesy düşünüyorum bunu.bana göre bir sevgili olabilir.ama söyleyene göre değişir.ki walkman'la konuştuktan sonra "sen"in müzik de olabilceği ihtimali güçlendi.bence biz ordaki "sen"i aramayalım.herkes kime söylemek istiyorsa ona söylesin.. Wink

Benim müzik olarak düşünmemdeki faktör yazan insan Bülent Ortaçgil çok etkili oldu bu düşüncemde Türkiye'deki en büyük müzik adamlarından biridir.
Sonraki fikrim özgürlük ve Mor ve Ötesi yorumluyor ya barış olarak da algılanabilir aşk olarakda ucu açık ama fazlada açık değil insanların yaşamaktan dinlemekten görmekten en zevk aldığı şeyleri düşünmesi yeterli.
Bir insanın tek amacı olacak kadar büyük bir şey zaten ben bu dörtlüden başka bir şey düşünmüyorum mutluluk hissini verecek kavramlar.

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468