|
||
| yaa sen varsın şarkısını dinlediğimde abi harbiden süper şarkı yapmış adamlar dedim ve şarkıyı başa sardım süper bi şarkı | ||
|
||
| Cover zordur. Herkes altından kalkamaz. Kaldı ki ortada Bülent Ortaçgil gibi bir isim de var. Ama mor ve ötesi.. Altından çok güzel kalkmış. Orjinalini henüz dinleme fırsatım olmadıysa da ben mor ve ötesi'nden dinlediğimi gerçekten çok beğendim. Telli telli de anlamlı olmuş. | ||
|
||
| telli telli açıkçası pek de güzel olmamış hatta nakarat kısmı hariç albümde vasat kalan şarkılardan biriydi o zamanlar... keşke başka bir parça seçselerdi | ||
|
||
| sen varsin, orjinalinden iyi bir cover.. telli telli konusuna hic deginmeyeyim. |
||
|
||
sen varsını henüz dinleyemedim ama telli telliyi daha önce yeni türküden dinlemiştim ama mvö nün eli değince daha bir güzel olmuş yaV
|
||
|
||
tek kelime ile HARİKA
|
||
|
||
| şarkılar süper coverlayan da mvö olunca daha da süper olmuş. YENİK DÜŞÜYOR HERŞEY ZAMANA BİZ BÜYÜDÜK VE KİRLENDİ DÜNYA... |
||
|
||
bu şarkıda harun abinin her şey deyişi çok güzel bence ![]() telli telli telli telli telli şu telli turna sanma ki yaralı uçmaz bir daha takılmış kanadı göçmen buluta anlatır eski beni şimdiki bana sakın çıkma patika yollara odalara, kırlara, o karlı ovaya yenik düşüyor her şey zamana biz büyüdük ve kirlendi dünya telli telli telli şu telli turna sanma ki yaralı uçmaz bir daha takılmış kanadı göçmen buluta döner gelir birgün konar yurduna sakın çıkma patika yollara odalara, kırlara o karlı ovaya yenik düşüyor her şey zamana biz büyüdük ve kirlendi telli telli telli şu telli turna ne kalmış buralı göklerden başka ne kalır yarına, bizden sonraya her şey binip gitmiş uçurtmalara nanınna... |
||
|
||
| sen varsın yanımda uzağımda yarınımda bilmediğim yaşanmış sayfalarda sen varsın yükselen alkışlarda yumruklar tekmelerde acılar hasretlerde sen varsın bütün şarkılarımız senin için bütün kavgalarımız senin için açlıkta sefalette bollukta sefahatta el üstünde ayak altında sen varsın yenmede yenilgide ölmede öldürmede sevgide nefretlerde sen varsın bütün şarkılarımız senin için senin için bütün kavgalarımız senin için senin için bülent ortaçgil şaheseri şarkının sözleri... |
||
|
||
| telli telliyi çok güzel yorumluyorlar, bayılıyorummm ! hele harun'un "sakın çıkma patika yollara" deyişi falan çok hoşuma gidiyor! | ||
|
||
| ya arkadaşlar sizce sen varsın şarkısında 'sen'den kasıt ne? | ||
|
||
ya arkadaşlar sizce sen varsın şarkısında 'sen'den kasıt ne? tamam anladım kimse bilmiyor ![]() neyse bir de şarkıyı bülent ortaçgilin ağzından duyalım http://www.youtube.com/watch?v=4dhG5_bzy00 |
||
|
||
| Murathan Mungan saygı duyulacak bir yazar bu sözler nasılda dökülmüş kağıda bu kadar mı uyumlu olur bir şarkı yaşadığımız dönemi kaybedilen değerleri. Ardından bu kadar mı güzel yorumlanır bir şarkı coverlar harika gidiyor Telli Turna şarkı olmasada bir yerden okusam bile acayip derecede etkileyecek bir eser etkilenmemek mümkün değil . |
||
|
||
ya arkadaşlar sizce sen varsın şarkısında 'sen'den kasıt ne? yani ezgi öyle bir soru sordun ki dağıttın resmen! düşünüyorum bunu.bana göre bir sevgili olabilir.ama söyleyene göre değişir.ki walkman'la konuştuktan sonra "sen"in müzik de olabilceği ihtimali güçlendi.bence biz ordaki "sen"i aramayalım.herkes kime söylemek istiyorsa ona söylesin..
|
||
|
||
ya arkadaşlar sizce sen varsın şarkısında 'sen'den kasıt ne? yani ezgi öyle bir soru sordun ki dağıttın resmen! düşünüyorum bunu.bana göre bir sevgili olabilir.ama söyleyene göre değişir.ki walkman'la konuştuktan sonra "sen"in müzik de olabilceği ihtimali güçlendi.bence biz ordaki "sen"i aramayalım.herkes kime söylemek istiyorsa ona söylesin.. ![]() Benim müzik olarak düşünmemdeki faktör yazan insan Bülent Ortaçgil çok etkili oldu bu düşüncemde Türkiye'deki en büyük müzik adamlarından biridir. Sonraki fikrim özgürlük ve Mor ve Ötesi yorumluyor ya barış olarak da algılanabilir aşk olarakda ucu açık ama fazlada açık değil insanların yaşamaktan dinlemekten görmekten en zevk aldığı şeyleri düşünmesi yeterli. Bir insanın tek amacı olacak kadar büyük bir şey zaten ben bu dörtlüden başka bir şey düşünmüyorum mutluluk hissini verecek kavramlar. |
||