|
||
| telli telli de sürekli kalkıp dans edesim geliyor..o kadar eğlenceli söylüyorki...işinden zevk aldıklarının çok belli olduğu şarkılardan... | ||
|
||
| Murathan Mungan'ı da çok seviyoruz! | ||
|
||
sen varsın'ı dinlemedim hiç ama telli telli artık vazgeçilmezlerim arasında.harun tekin'in sesi cidden bi tuhaf sanki ama bilerek yapmış gibi duruyor..o şarkıyı dinlerken harun'un gülümseyerek o şarkıyı seslendirdiği gibi bi görüntü oluşyor gözümün önünde.bayağı zevkli geçen bir kayıt süreci olsa gerek..
|
||
|
||
| bu şarkıları konserlerde canlı dinleyenler var mı? eski konserlere gidenler falan? | ||
|
||
| kesinlikle süper olmuş | ||
|
||
| yenik düşüyor herşey zamana ,biz büyüdük ve kirlendi dünya! mor ve ötesiyle özdeşleşebilecek bi şarkı.. |
||
|
||
Telli tellide ben de dans etmek istiyorum ama tutanda yok zaten beni
|
||
|
||
harika şarkılar.telli telli de oynuyorum hep.
|
||
|
||
mor ve ötesinin cover ladığı eski ve sağlam şarkılardan ;)bu şarkıyı kimse mor ve ötesinden iyi yorumlayamazdı bence
|
||
|
||
| bir keresinde karanlıkta telli telli eşliğinde dans ediyordum. birden annem kapıyı açtı "kızım delimisin sen napiyosun dedi". o zamandan beri evde biri varken bu şarkıda dans edemiyorum | ||
|
||
offff çok süper telli telli,ben zaten yeni türkü den de dinlerdim sık sık,ama konu mor ve ötesi olunca her zaman bayılıyorum bu şarkıya ,herkes gibi benim de kopasım geliyor
|
||
|
||
| Ya ben telli telli dinledim ama sen varsını dinleyemedim ekleyebilecek varsa eklesin lüüttfeenn!!!Bu arada gerçekten telli telli süper bi'cover | ||
|
||
bence iki şarkıda çok süper. telli telliyi insanın dinledikçe dinleyesi geliyor...
|
||
|
||
TELLİ telli mükemmel olmuş
|
||
|
||
ben yaygın olarak adı geçmese bile "sen varsın" parçalarını daha çok beğeniyorum "açlıkta sefalette ,bollukta sefahatta, el üstünde ayak altında sen varsın "
|
||