|
||
sen varsın'ı dinlemedim hiç ama telli telli artık vazgeçilmezlerim arasında.harun tekin'in sesi cidden bi tuhaf sanki ama bilerek yapmış gibi duruyor..o şarkıyı dinlerken harun'un gülümseyerek o şarkıyı seslendirdiği gibi bi görüntü oluşyor gözümün önünde.bayağı zevkli geçen bir kayıt süreci olsa gerek.. ![]() al benden de o kadar . o nasıl bi ses,o nasıl bi söz (anlatır eski beni şimdiki bana)..mvöye yakışır bi cover dı telli telli. ![]() ancak ben sen varsnı hiç dinlemedim ,bulamadım
|
||
|
||
ikisi de süper ... sürekli dinlemek istediğim şarkılardan birisi de sen varsın
|
||
|
||
| telli telli telli şu telli turnaa..deyişi bitirir beni...biz büyüdük ve kirlendi dünya..ardından da zaman geçer büyürüz sertleşir dünya...çok güzel..dinleyin mutlaka.. sen varsın da nasıl olduğunu anladım misafirliğe gittiğim bi' evde ki teyzem sayılır misafir de denemez ya neyse işte karıştırıyordum sağı solu (aaa ne kadar ayıp ) sonra kasetleri buldum,içine bakayım dedim...o heyecan bugün gibi aklımda..aaa bengi abla burda ne var...!!!! iyi ki keşfetmişim ama değil mi?
|
||
|
||
| telli telli yi nerede bulabiliyorsunuz? bulamadım. sen varsın güzelde çok slow olmuş. telli telli nasıldır acaba? | ||
|
||
| mükemmel olmuş telli telli zaten benim en sevdiğim cover . | ||
|
||
| telli telli yi kim bu hale getirmiş acaba | ||
|
||
telli telli yi kim bu hale getirmiş acaba Harun Tekin bu hale getirdi.
|
||
|
||
telli telli yi kim bu hale getirmiş acaba Harun Tekin bu hale getirdi. ![]() |
||
|
||
bencede süper olmuş şarkılar başarılarının devamını diliyorum...
|
||
|
||
telli telli yi kim bu hale getirmiş acaba Harun Tekin bu hale getirdi. ![]() çok da iyi oldu :] |
||
|
||
| ikiside harika ötesi ya | ||
|
||
telli telli yi nerede bulabiliyorsunuz? bulamadım. sen varsın güzelde çok slow olmuş. telli telli nasıldır acaba? youtube da var mor ve ötesi-telli telli yazınca çıkıyor ama sen varsın ı bende dinlemedim :S
|
||
|
||
| dinlemek isteyenlere yardımcı olabilirim :] p.m ile bana ulaşın hallederiz
|
||
|
||
| biz büyüdük ve kirlendi dünya.harika bir cover olmuş çok begeniyorum telli telliyi. | ||
|
||
ben doğduğumda çoktan kirlenmişti ama
|
||