|
||
ikisini de çok güzzel söylemiş özellikle telli telli çok süper olmuş kendi yorumuyla:D
|
||
|
||
| "sen varsın" için buyrun burdan: http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,19896.0.html | ||
|
||
| sen varsın ve telli telli harikalar ikiside. | ||
|
||
| herşey binip gitmiş uçurtmalara !! çok güzel bir söz.. | ||
|
||
telli telli ' yi sevmeyenlere çok sinir oluyorum... bir iki tane gördüm sevmeyen.. mükemmel cover ! ![]() |
||
|
||
| herşey binip gitmiş uçurtmalara !! ah şu telli turna. |
||
|
||
En güzel coverlarından Mor ve ötesi'nin..En beğendiğim parçalarından.Şarkıyı sırf türkçe olduğu için beğenmeyenlerede gıçık oluyorum.
|
||
|
||
| telli telli'yi dehşet coverlamışlar..bayıldım ne diyebilirim ki! | ||
|
||
| dün yaklaşık sabhatan geceye kadar dinlediğim müthiş bir cover.. | ||
|
||
| ikisi de birbirinden güzel olmuş valla | ||
|
||
arkadaşlarıma katılıyorumm hepsi söylemek istediklerimi söylemiş zaten
|
||
|
||
| telli telli'yi dinlerken aklıma bir şey geldi.. çocukken aranız da şirinler'i sevmeye yoktur herhalde (olsa da izlesek ) şirinler'in bir albümü çıkmıştı, bir sğrğ şarkıyı şirinlere göre değiştirmişlerdi ve yanlış hatırlamıyorsam bir çocuk da seslendirmişti şimdi telli telli'yi dinlerken aklıma şirinler verdiyonu geldi "gargamel vurmuş küçük kuşu sanmaki uçmaz bir daha şirinler iyileştirir.." gibi sözleri vardı da ne severdim o şarkıyı keşke o halini söyleseydi mor ve ötesi ![]() ayrıca mor ve ötesinden telli telli'yi ilk dinlediğim zamanı hatırlıyorum da "kim bu yaa batırmış güzelim şarkıyı" dediğim de ablamın cevabı "bir de mor ve ötesi'ni iki albümdür dinliyorsun teriyesizzzz!" diye bir çıkışı vardı bana
|
||
|
||
İkiside çok güzel Ama ben 'sen varsın'ı çok seviyorum
|
||
|
||
| Dinliyince tarif edilmez duygular yaşıyorum. çok iyi şarkılar
|
||